Üzerimde baskı var ölmek istiyorum?

Merhaba arkadaşlar, ailem üzerimde çok baskı uyguluyor. Çok dar pantolon falan giymeme izin vermezler. 1 kere şort giyip dışarı çıkmışlığım yok ama kendime çok iyi bakarım ve iyi bir giyinişim var. Arkadaş çevrem kızlı erkekli gerçekten benim bir parçam oldular, onlarla ailemle olduğumdan çok daha mutluyum. Uygunsuz bir durum yok sadece misal bir cafede oturup sohbet ederiz falan. Yaşadığım çevrese bilinen bir kızım şuanki tabirimizle "popi, fame" . Annem ve babam böyle ortamlarda olmamı hiç istemez hatta bir öğrenseler olucakları tahmin edemezdim o yüzden ne olduysa hep onlardan saklı oldu, annem hiç benim sırdaşım olmadı çünkü ona hiç birşeyimi anlatamadım. Geçenlerde annem telefonumu aldı ve ne var ne yoksa öğrendi, fotoğraflardan olsun mesajlardan olsun hepsini. Çok kızdı ama bana acıdığından değil babamı üzmek istemediği için babama söylemedi. En yakın arkadaşımla zorla aramda olan muhabbeti kestirdi. Yanlızım artık daraldım. Evden dışarı çıkamaz oldum tek başıma. Her hatamda beni "olanları babana söylerim kırılmadık kemiğin kalmaz" diye tehdit ediyor ve kapanmam için baskı yapıyor. Kapanmazsam babama söyliyeceğini söylüyor. Artık sıkıldım bu hayattan her an mutsuzum ölmek istiyorum, kapanmak istemiyorum, intihar etmek istiyorum. Onlardan her geçen gün daha fazla nefret ediyorum. Annem bana "neden yaptın? Yollu mu olcaksın, müşterilerin sırayamı girsin istiyosun?" Diyo bana yaptığı muammele çok zoruma gidiyo be bir annenin kızına dedikleri... Yaptığım erkekle konuşmam, erkekli ortamda bulunmam; söylenenler sanki bir ilişkide bulunmuşum gibi.. Neden mi yaptım çünkü çevreme özendim onlarla mutluydum. Şort giymek istedim giyemedim içimde kaldı. Şimdi ise kapancaksın diye zorlanıyorum. Ölmek istiyorum ne yapmalıyım
Üzerimde baskı var ölmek istiyorum?