Doğduğum coğrafyayı adımı ve soyadımı kendimi içimdeki herşeyi hatta sesimi yüzümü kullandığım maskeleri zihnimi aklımı mümkün mü becebilir miyim bilmem ama cahil olmak isterdim, birileri aklı selim birileri beni aydınlatmak için çabalasın isterdim, aptal olmak isterdim mutlu olmak için çabalamak zorunda kalmamak için, içimde sorumluluk olmasın isterdim hatta ahlaksız olmak isterdim kurallara bağlı olmamak için, merhametsiz olmalıyım bir de zalim direniş olmadan yaşamak için, katil de olur mesela ya da hızsız çalışmak zorunda yaşamaya çaba harmak zorunda olmamak için, şuursuzluk isterdim bide aklımda onca şeyi tutmamak için, bir de ben olmamak için beni tanımamak isterdim.
Belirli bir yaşa daha doğrusu olgunluğa erişinceye kadar gönül işleriyle uğraşmazdım sanırım. Büyüdükçe sevginin tek başına yeterli olmadığını, beraberinde saygı ve anlayışın da olması gerektiğini anladım mesela, fakat daha toyken farklı düşünüyordum. Olsun yine de beni ben yapan tüm bu yaşadıklarım, geçmişe dair yaptıklarımızı veyahut yapamadıklarımızı sürekli olarak düşünmek kesinlikle şu ana zarar veriyor. Bir yerden sonra insanı yoruyor yani, o yüzden daima ileriye bakmak en güzeli.
8 sene öncesine geri dönmek isterdim. 7 senelik ex ile hiç sevgili olmamak isterdim çünkü en büyük kötülüğü kendime onunla sevgili olarak ve sırf o istedi diye 8 sene önce kapanarak yaptım. Açılmayı halâ düşünüyorum. Ve güzel sanatlar lisesine gidebilirdim. Üniversiteyi de konservatuar okuyabilirdim. Şu an müzik veya oyunculuk bölümünden mezun olabilirdim. Keşkelerim çok. Sizin olmasın. Çok zor...
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Her yaşadığım bir sonraki yaşadığım olaylara vesile oldu. İyi anlamda da kötü anlamda da hepsi birbirine bağlı. Yaşadığım bir olayı değiştirsem bütün geçmişimi değiştirmem gerekirdi. O yüzden kötü anılarımda olsa geçmişimde ki bir şeyi değiştirmek istemezdim.
Hiçbir şeyi değiştirmezdim. Yaptıklarımdan ve yapmadıklarımdan pişmanlık duymuyorum. Duyabilirim ama zaman ne gösterir bilmiyorum. Büyük konuşmamak lazım hiçbir zaman.
Bir çok pişmanlığım var, yapmaktan çekindiğim şeyleri şimdi ki aklım ile düşünmeden yapardım, daha cesur yaşardım dediğiniz gibi, sonradan gelen çaresizlik ve pişmanlık insanı çok yıpratıyor.
Geleceğe odaklan, oku, düşün, çevreni daha iyi konumlara getir, negatif insanlara, amaçsız hayatta, sıkıcı ve bıktırıcı şeylere, değerini bilmeyen insanlara müsait olma hiç bir zaman. Geleceğini güzel tasarla. Ağlamak yerine güzel düşün 😊