Konu hakkında bilgisi olmadan konuşan insanlar. Kesinlikle katlanılmaz oluyorlar.
Özellikle bilişim ile ilgili olan birisi olarak bunu şöyle açıklayabilirim. Bilgisayarım donuyor şöyle parça eklemesi yapacağım diyorum laf arası. Aldığım cevapsa o kadar şey yüklersen olacağı o. E ben bu bilgisayara yük yüklemeyeceksem neden o kadar para verip topladım ki? Konu hakkındaki bilgisi sıfır ve bu işe yıllarını vermiş olan sana gerekli gereksiz laf sallıyor.
biri bir kelimeyi inatla anlam dışında, yanlış olarak kullanırsa. ve bu defalarca uyarmama rağmen oluyorsa. o kişiyi daha ciddiye almıyorum diyebilirim. söyleyecekleri şeylerin içinde doğru şeyler olsa dahi dinlemem. o an kanserin kesin çözümünü söyleyecek olsa da dinlemem.
Fazla egolu konuşanlara, sürekli kendini haklı görenlere ve karşısındakine laf atıp onu kırmayı üzmeyi marifet sananlara bundan adeta zevk alanlara dayanma gücüm oldukça az.
Haksızlık ve yalana tahammülüm yok! diğer yandanda fazla sese dayanamıyorum 😅 beni artık rahatsız ediyor, eskiden bangır bangır müzik dinlerdim şimdi uyar arka fon müziği gibi dinlemekten daha çok keyif alıyorum 🙈 yaslandım mı ne? 😂
Egolu sürekli kendini öven haksızlık ve adaletsiz davranan zulmedenlere tahammül edemiyorum. Bir erkeğin kadına bağırmasına, bir annenin çocuğuna vurmasına, bir sokak hayvanina eziyet edilmesine tahammülüm yok.
Haksızlığa gelemiyorum. Mesela bir tarafta en yakın arkadaşım bir tarafta da hiç tanımadığım bir var diyelim o tanımadığım kişi haklıysa onu savunurum. Bir de şu ergenlere gıcıkça ağızlarını yayarak konuşmalarına dayanamıyorum
Dayanma seviyem gün geçtikçe artıyor, önce ağlarım, sonra daha da güçlenerek kalkarım ayağa, duygularımın otopsisini yaparım sessizce.. Duygularıma yenik düşüyorum ama bunu da öğreneceğim
Konuşmak için konuşanlar , herşeyi ben bilirim edalarında takılıp hiç birşey bilmediklerinin farkında dahi olmayanlar , çabuk sıkılgan , hiç birşeyden memnun olmayanlar.
Kişilik & Karakter konusunda 24,2b cevap paylaştı.
Bu yaşıma kadar yalnızlığa mutsuzluğa bunalıma depresyona eve kapalı asosyal işsiz yaşamaya senelerdir hiç evden dışarı çıkmamaya dayandım hâlâ dayanıyorum
Kurduğu cümlenin yarısı “tamam mı” olan ve titiz olan insanlara dayanamıyorum. Bi de bu iki kriterin birleştiği biriyle karşılaşırsam dayanamam asarım kendimi orda