Kimseye Değer Veremeyip Bencil Olmak Normal Mı?

Selam! Ailem kendimi bildim bileli bana bencilsin sadece kendini düşünüyorsun vs diyor ben bunun üstüne düşünmemiştim çünkü herkes öyleymiş gibi geliyordu. Örnek vereyim en yakın 6 senelik arkadaşımın anneannesi ve dedesi 2 haftadır korona kız surekli beni arayip ağliyor dışarıdan onun acısına ortakmış gibi davransam da aslında umrumda değil anlatsin bitsin de benim sorunlarima geçelim diye düşünüyorum. Kuzenimin babasi yani enistem vefat etti orta seviye yakın olduğum biriydi her yaz bizi tatile gotururdu vs yarım saat üzüldüm sonra avmye gittim arkadasimla. Ailevi şeylerde de bu böyle ayni günde annemin doğum günü varsa bir yanda da arkadaşlarımın beni çağırdığı doğum günü partisi varsa tabiki 2. yi secerim çünkü alkol vs daha eğlenceli olur ve önemli olan benim eğlenmem diye düşünüyorum anneminkini nasılsa bi ara kutlarız. Şu ana kadar bir kişiye gerçekten değer verdim o da asik oldugum eski sevgilimdi gun 24 saatse 16sında onu düşünür 8 inde rüyamda görürdüm ona değer verdiğime inanıyordum o yüzden bencil olamam diyordum onunla olmak icin her seyi yapardim intihar etmeyi bile düşünmüştüm ama onun dışında başka kimse için boyle seyler düşünmedim -arkadaşlarım ona değer verdiğime de inanmıyor sadece hırs olarak görüyorlar-. Yani bir olay varsa karsimdakinden cok bana nolur ben hangisinde en çok mutlu olurum diye düşünüyorum. Sizce bu bencillik mi?(dediğim gibi şu ana kadar gerçekten değer verdiğimi hissettigim 1 kişi olmuştu ama ve hala sanırım ona değer veriyorum benimle olması için yapacağım çok şey var) Eğer bencilsem bu kotu bir sey mi? Ve herkes böyle değil mi yani gerçekten karşınızdaki kişiyi düşünüp onun için üzülen mutlu etmeye çalışan var mı aranızda?
Kimseye Değer Veremeyip Bencil Olmak Normal Mı?