Bu sebeplerin temeli yeniden atılabilir mi, değiştirilebilir bir süreç midir bu?
Bugünkü sorumun asıl sahibi arkadaş👉 @AslındaKimimBen

Temelinde kodlanmışlığın yattığını düşünüyorum net olarak.. Çocukluk evresinden itibaren öncelikle aile tarafından kodlanmaya başlanan birey ilerleyen aşamalarda da eğitim/iş hayatında maruz kaldığı arkadaşlıklar, ikili ilişkilerle birlikte öğrenmeye başlıyor. Bu bilinçsiz bir öğrenme.. Kendi istekleri, sorgulayıp karar verdikleri dışında gelişen bir mekanizmanın içine çekiliyor istemsizce ki bahsi geçen 'ezber eylemler' tam olarak burada vücut buluyor.. Şahsi fikrim belli oranda değişebilir kişinin bunu önce farkedip, sonra kabul etmesi ve sonrasında da değiştirmek için bildiği herşeyden vazgeçmesi gerekir.. Zor mudur zordur imkansız mıdır asla 😊
Öncelikle teşekkür ederim, Soruyu doğru anlayıp alakalı görüş paylaşan şimdilik tek kişisin👏
Kişinin bunu fark ettiği andan itibaren pek cok değişikliğe gitmesi gerekecek belki. Çevreyi kulaklarını tıkayıp , kendi bildiği ya da yeni olusturdugu doğrularla uzun , zor bir yola çıkması gerekecek. Fakat bence de imkansız değil☺️
Ben bu yazıyı makalemde paylaşırım bugün.
Elinize mantığınıza sağlık, altın bulsam bu kadar mutlu olmam şu sitede.
Cevap
5Cevap
Sorularınıza bakıyorum; sanki yakın geçmişinizin bir döneminden sonra rol yapmaya başlamışsız
Bu kanıya nasıl vardiniz 🤔
Kişilik karakter ve psikoloji her zaman ilgimi çekmiştir. Bekirli konularda sorular sormaya gayret ediyorum , hepsi bu☺️
Güçlü kadınsınız bu belli ama bir sır var
İnsanlar değişmez sadece daha iyi yalan söylemeyi öğrenir
Soru sahibinede bunu sormak lazım... Aslındakimimben
Profil açık, direkt olarak sorabilirsin her kimsen.
Reklamlar değiştirebilir
Soruyu dahi anlamadım Hocam 😀
Hayır
Zor.
Değiştirilebilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?