Kendimi bazen deniz feneri gibi hissediyorum, herkese akıl veren yol gösteren ama iş kendine gelince sabit duran kafası karışan Sanki herkesin hayatı tıkır tıkır akıp gidiyor ama ben yerimde sayıyormuşum gibi Aslında bir soru değil bu, paylaşım sadece. Umutsuz da değilim Güzel şeylerin olduğuna ve olacağına inanıyorum ... Öyle işte 🌿💫
Siz bu aralar nasılsınız?
Kendimi bazen deniz feneri gibi hissediyorum, ya siz?
Doğanın içinde var olmuş sonra da şehire bırakılmış bir insan gibi hissediyorum. O kadar yabancı o denli iletişim kuramayan. Bir yanda güzel şeyler bilen bir yanda ise bunları aktaramayan bir insan gibi. Çabaladıkça yerinden kıpırdamayan bir insan gibi.
Ben de önceden buna çok takılırdım ama şimdi bakış açım değişti. Her insandan 1 tane var, birbirinin aynısı olan yok, hal böyle iken birini %100 anlamak mümkün mü
Bende de durum benzer gibi, farklı olanlar da çok ama.. İşimde de gerçek hayatta da, pek çok insana akıl veririm. Tecrübelerimi anlatırım, yardımcı olmaya çalışırım; eğer ki algılayabileceklerinden eminsem. Yerimde de asla saymam, verdiğim o akılları çoktan geçmişimde bırakmışımdır; aldığım yol da ciddi derecede fazladır. Fakat bazı konularda da umudumu tamamen yitirdim, sebebi de tanıdığım yüzlerce insan, yaşadığım pek çok olay. Sadece kendim için yaşıyorum özetle..
O soruyu da sormuyorum artık. "Hep ben" diyorum, çözüm yollarını bulmaya çalışıyorum. Keşke o akılları bir başkasından alabilseydim, bizzat yaşamam gerekmeseydi.
Merhaba KScan."Kendimi bazen deniz feneri gibi hissediyorum, herkese akıl veren yol gösteren ama iş kendine gelince sabit duran kafası karışan"O kadar güzel özetlemişsin ki içimdeki hisleri. Yüzlerce hatta binlerce insanın sorunları ile ilgilenip, onlara yardım ederken kendime ya geç kaldım ya da yetersiz...