Çok sıkıldım bilenler yorumlayabilir mi?
Güneş yengeç
Yükselen başak
Ay boğa
Güneş yengeç
Yükselen başak
Ay boğa
Güzel kombin. %50 su %50 topraktan oluşuyor kişiliğin. Su toprağı besler. Dengeli bir kişiliğin var. Başaktan gelen titizlik yengeçten gelen evde zaman geçirmeyi sevme ve iyi anne olma var. Ay boğa burcunda olması sana yemek yapmada ve yemeğe düşkünlük verebilir.
Evde zaman geçirmeyi sevmiyorum ve anne olmak gibi hayalim de yok. Aksine korkutuyor anne olma düşüncesi ama yemeğe çok düşkünüm tatlı yerken beş dk sonra üzerine başka bir yemek diyebilirim gece gece kalkar yerim babam çok gülüyo bana😂
Yorum yapmayı biliyor musun? Diğer harita özelliklerimi söylesem yorumlar mısın?
Merkur aslan, venüs ikizler, mars yengeç, satürn boğa, jupiter balık, pluto yay, uranus kova, lilith terazi, chiron akrep
Kötü mü yav 😕
Tamam yazdim
Güneş ile Ay yeni mi çıktı, yükseleni duydum daha önce ama kendi yükselenimi bile bilmiyorum. :/
Burçlara inanmayın, senin kişiliğin doğuştan gelir ve soyunun genlerini taşırsın. Karakterin de çevrene bağlı olacak şekillenir. İlla bir yorum yapacak olursam Başak burçları titiz oluyormuş genelde.
Paytak paytak yürürler
Her zaman sinir olma olasılıkları yüksek
Her olaya duygusal yaklaşırlar
İnsanı olduğu gibi kendilerine ait nesneleri de benimserler.
Belli paytak paytak yürüyor olabilirim, her zaman sinir olmam , her olaya duygusal yaklaşmam, sadece sevdiğim insanları benimserim eşyaları benimsemem yoo 😂
Evet olmasın bi daha😂
Hayır bilmiyorsun bu işi 😂
Cevap
4Cevap
Fazla takılma kendini tanı burcla murcla olmaz bunlar odaya geç gece uykudan kalk heryer karanlık gözlerini kapat ben neyim kimim ne düşünüyorum ne yapmam lazım ne yapıyorum vs düşün ve kendini bul
Unutma insanın hayatında iki gün vardır
1 doğduğu gün
2 neden doğduğunu ANLADIĞI gün
Anaç, tertipli düzenli ve rahatına düşkün birisin.
Burçlara fazla takılma
ay boğa ayol fkfkf yok ben amlamıyorum hiç
Pek anlamiyom knk
Ay o zaman tanıdığın kadarıyla beni anlat sjsn
Sevimli tatli enerjik bazen takintili bazen umursamaz güzelligine düskun bi kız he bide cizgilerin var asilmasindan hic hoslanmazsin direk silersin o kisiyi
Uhaa😂 sen insan sarrafı olsana
Beni bacaklarinda uyutursan soylerim :d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?