Ruhunuzu gençleştirecek mi, yaşlandıracak mı, onu anlayalım bir. :)
Ruhunuz tam kapanmaya kaç yaşında girdi sizce kaç yaşında çıkacak? Peki neden?
Ruhunuzu gençleştirecek mi, yaşlandıracak mı, onu anlayalım bir. :)

Kimse yaşamadığı yaşın ruhunu barındıramaz. Bunalımlarınız ve sıkıntılarınızın ağırlığı sizin zayıflığınızdan. Öyle yüksek yaşlara geldiğinizde şimdiki dertlerinizi sorun bile etmezsiniz.
Şen şakrak çocuk ruhlu olabilirsiniz ama yok 50-60 diye boş yapmaya da gerek yok. 27 yaşındayım. Aynı yaşımda da çıkacağım.
Merhabalar 🎈 Yaşım kaç olursa olsun, ruhum, ruh yaşım her zaman çocuk gibidir. Evet pandemi, tam kapanma yapmak istediklerimizi, özlediğimiz şeyleri erteledi. Ertelemeye de devam ediyor. Kimisinin psikolojisi bozuldu, kimisi daraldı bunaldı, kimisi hiç birşey yokmuş gibi devam ediyor. İlla ki benimde özlediğim, ertelediğim şeyler var yok değil. Ama tam kapanma ile benim de ruhum kapanmadı. Severek yaptığım o kadar çok şey var ki evde. Önce sağlıklı mıyım o önemli. Çocuklar gibi eğlenmesini biliyorum en azından evde olsam bile. Bazen aynaya geçip kendimle dalga geçiyorum, süt ve kurabiye yapıp çizgi film izliyorum, oyuncak koleksiyonum var onlara yenilerini ekliyorum, çoğuna göre çocukça belki evet ama mutlu oluyorum. Neden kötü şeyler düşünüp bu dönemde ruhumu iyice kapatayım ki; bir çok şeyden keyif almaya bakıyorum. Pandemi, tam kapanma sona ererse şayet; ruhum yine çocuk kalmaya devam edecek. Bana iyi gelen bu çünkü🎈
Okurken keyif aldım.
Kendimi de görünce ayrı hoşuma gitti.
Görüşünüze sağlık. :)
Keyif aldıysanız ve kendinizi gördüyseniz ne mutlu bana. Kocaman teşekkür ediyorum bu tatlı soru için de ayrıca teşekkür ederim 🎈😌💛
Rica ederim. :)
Ben teşekkür ederim.
😌🙏🎈 Ricalar kocaman
Ruhum hep 16 larva falan. Tam kapanma da beni cok etkilemedi çünküsü muafiyet belgem var. Hoş belgesi olmayanlarda hep disarda. Kim kapandı kim kapanmadı ben anlamadım. Henüz... o sebepten belki bir ihtimal 16 buçuk olurum belki de daha çok küçülürüm🤣🤣🤣
Yaşımdan çok daha fazla yorgunluğum ama şükür ki içimde ki çocuk halen yaşıyor eğlenip mutlu olup gülebiliyorum herşeye rağmen başka türlü geçmez çünkü hayat
Cevap
10Cevap
Tam kapanmaya yıl önce girdi açılcağını da sanmıyorum
Tam kapanma sürecine 40 yaşında girdi ve 20 gibi çıkar. Çünkü çok harika bir hesaplaşma ve arınma şansım oldu.
Daha girmedim girmem de rabbimin nefea alarak nasip ettigi her gün için umudum var Elhamdülillah
Çocukluğumu atlattıktan sonra tam kapanmaya girmişim ve çıkabileceğimi de hiç düşünmüyorum
Yaklasik 4 sene once kadar yaslandi ruhum. Onceden 18 e yeni girmis gibiydim. Eskisi gibi olmak icin ugrasiyorum. Sanirim Şu an 40 falan
Benim ruhum yerine göre 19 yerine göre 35. Anlatabiliyor muyum?:)
Zaten 50ydi bi 80 olur
Doğduğum gün girdi ve öldüğüm gün çıkacak. 🙂🙂🙂
2000 yılında girdi açılmaya da niyetli değil
Kadına yaşı sorulmaz 😬
17 yaşımda. Ve çıkacağına umudum yok
Ruhum çocuk 😜
40 vardır
26 yaşım hepsnin amna kyaym
ruhumun sana selamı var bebeğim
10 yaşımda
m souyu anlamadım hala
jdjfbf