Kişilik & Karakter Yaratıcı mısınız yoksa pratik mi? Peki neden? Gölgesizkarakter Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor İçinizde yaratıcı bir insan mı saklıyorsunuz yoksa var olanı uygular geçerim mi diyorsunuz? Neden?Üretken olan, sen de gel.. :) Yaratıcı mısınız yoksa pratik mi? Peki neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yatarmak kelimesi yalnızca ALLAHa ait olduğu için yaratıcı değilimAma oluşturabilirimYaratmak yoktan var etmek demektirOluşturmak ise olan bir şeye şekil vermektir. 0 0 Yorumla
kaancndk Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Her ikisinide kullanıyorum çünkü yaratiicilik çok hoşuma gidiyor pratik olmakta ikiside çok önemli bence 1 0 Yorumla
Asisuskun04 Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Yaraticiyim benim için olmaz diye bişey yok o olmazsa bu olur kovayim ben😎 2 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. yaratıcı 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı. Hep pratik oldum. 1 0 Yorumla
Vestat Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 642 cevap paylaştı. Ortası diyelim. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yatarmak kelimesi yalnızca ALLAHa ait olduğu için yaratıcı değilim
Ama oluşturabilirim
Yaratmak yoktan var etmek demektir
Oluşturmak ise olan bir şeye şekil vermektir.
Anlık duruma göre değişebiliyor.
Her ikisinide kullanıyorum çünkü yaratiicilik çok hoşuma gidiyor pratik olmakta ikiside çok önemli bence
Yaraticiyim benim için olmaz diye bişey yok o olmazsa bu olur kovayim ben😎
Yaratıcı terimi kullanmasak? Allah'a yakışır bir terim çünkü.
İkisi de yok , yoruldum artik
yaratıcı
Sanirim ikisini de fazlaca tasiyorum.
pratiq
Yerine göre 😂
İkiside var. :)
Hep pratik oldum.
Pratik
Ortası diyelim.
Pratiğim ya
Yaratıcı
Yerine göre