Babam annemin yanında sürekli başka kadınları övüyor ama benim erkekler hakkında konuşmama izin yok?

Babam annemin yanında "yok rus kadınları şöyle güzel" yok "şu kadın çook güzel" falan diyor ve fazlasını da söylüyor. Erkek kardeşime "sana böyle böyle kız alıcam hahaha" falan diyor ben de artık inat olsub diye "ben de kendime şöyle şöyle bir oğlan bulucam, uzun boylu, sarışın vs" dediğimde bana "ayıp ayıp" diyor. Kısa giymeme izin yok. Ama kendi rahat rahat kadınlar hakkında konuşabiliyor. Ve annem çok güzel bir kadın ve babam yakışıklı bir adam değil. Ve buna rağmen neyin peşinde anlamıyorum. Annemin yanında bunu yapması düpedüz terbiyesizlik. Bazen beni de başka kızlarla kıyaslıyor ama ben güzel olduğumu düşünüyorum ve anneme benziyorum. Bu da çok rahatsız edici. Annem zamanında babamı değil de hollandalı bir adamı tavlasaydı ben de daha güzel olurdum ama babama böyle söylemiyorum. Çok sinirleniyorum artık, bir akıl verin?
Babam annemin yanında sürekli başka kadınları övüyor ama benim erkekler hakkında konuşmama izin yok?