Merhamet dünyanın en aşşağlık duygusudur insanlığı alçaktan her duygu kabul edilemez
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sen önce soru biçiminde paylaşım yapmayı öğren. Sonrada bu ergen düşüncelerinin ne kadar yanlış olduğunu kavra
Ahaha siz aptallarla tartışmak istemiyorum
Bugüne kadar birşey öğrenmişsem oda aptalların sağa sola aptal diyor olma gerçeği. Sen bu zekayla fazla yaşamazsın 😀
Sizin bu yaşama arzunuzu cidden anlamıyorum sorgulanmamış hayat yaşamaya değmez görüyorum ki sen bir hiçsin
Sen madde falanmi kullandin yoksa siteye girerken beynini bir yeremi biraktin. Konu benkm yaşama arzumla alakasi yok. Zira ben yasamak icin heves ediyorum da demedim. Gelelim baska tarafa yasama arzun yoksa niye hayattasın bir b. k olamayacağını bildiğin halde neden bu saçma dünyayı çekiyorsun. Yoksa zayıf olmaktan mi korkuyorsun halbuki senin mantığa göre zayıflık şu an senin yaptığın 😂
Sen biraz daha büyü abisi. Öyle ayarlı giderli laflarinla marjinal olunmaz. Sen giderken ben O yollardan dönüyordum
Sen bu zekayla fazla yaşamazsın bende diyorum ki yaşamın ne önemi var? Fazla ya da az ne gibi bir önem taşıyacak sende bunu deme gereğinde bulunman bile saçma bu dünyanın sende saçma olduğunu anlamışsın ve hâla yaşıyorsun 😃 saçma. olan bir yerde neden hâla yaşıyorsun istediğim zaman hayatımı sonlandırabilirim benim elimde keyfimin kahyası ne zaman isterse size göre dediğimin tam tersini düşünüyorsa cogunluk marjinal oldugum anlamına gelir
Ben senin gibi düşünmüyorum 😂 Benim büyük bir amacım var kapiş senin gibi yeni yetmelerle dalga geçmek.
Sıfır 1 izleyip kendini ali kıran başkesen sana senin gibiler yok mu beni gülmekten öldürüyor 😂 Dunya sevgi ve merhamet üzerine kurulu ulan yeni doğum yapmış hatvan bile yavrusuna merhametle bakıyor.
Burda güçlüyüm suyum buyum deme gülerim. Goren de seni herkul zanneder. Karsina biri çıkıp sökül paraları dese tırsar neyin var neyin yok verirsin
canım olduğunu düşünüyorum yaprak kürek konuşmuşsun
Zoruna mı gitti ufaklık 😂Bende senin daha ağzı süt kokan ergen olduğunu ve tam bir aciz zavallı acınası olduğunu düşünüyorum. Zaten hep öyleleri böyle büyük laflar eder. Buyuk lafların küçük bebeleri
O dediğin bebeler olmak isterdim cidden senin yaptığın tek şey insanların yerine düşünmek insanları insanlardan daha iyi tanidigini söylemek oysaki bir sik bilmiyorsun kardeşim hadi ordan git darwin Kant filan oku spinoza ondan sonra gel tartışalım
Darwin kunt mu 😂Ben de diyorum birisi nasıl bu kadar ergen olabilir diye. Sebebi anlasilmistir. Iki kitap okuyunca evrenin tüm sırrını çözdüğünü sanan aşamalardan daha komiği de yok 😂Soruya gel eleştiren sonra gelen cevaplara bak 😂
Tamam abisi en büyük sensin en güçlü sensin herşeyin en iyisini sen bilirsin sen haklısın
Ya hadi ordan git ibneye bak ya ben Allahım ben seni yarratım çiçeğine soktugum kulu adam ol ne yarraktan konuşuyor ya 30 yaşına gelmiş kendini siktirtmekten zevk alıyor unutma bir daha yazarken Allah'ın la konuştugunu unutma
Güney abi sinirlenme 😂
Yazdım bakalım ne yapacaksin görelim. Embesil. Klavye delikanlısı p. c
Cuney abi , polat alemdar rolleriniz bana sökmez koçum. Senin gibilerini iyi tanırım. Burda asariz keseriz dersiniz sokakta hot diyene alsana g. t diyen konaklardan başka birşey değiliz. Sen sütünü de iç yat. Abilerinle de nasıl konuşmam gerektiği öğren yoksa ağzına verirler hoc konusamazsin
Yoklan o dizileri sevmiyom daha çok biyografi anladı mı ya kulu Allah'ın la doğru konuş çükünü popona montaların
Bi st mk malı. Ağzına verecegin kulakların hani bana diyecek
Sus güzel kardeşim
Ben senin kardeşin falan değilim. Kimseye düzgün cevap vermeyip düzgün görüş bekleyemezsin. Önce haddini bil ve sonra öyle her önüne gelene klavye arkasından artistlik yapmaya kalkma. Benim gibi kırık takıntılı birisine denk gelirsin hayatini karartır. Önce bunları öğren. Sonra saygılı ol ki saygı duyul. Öyle asarım keserimle hiç bir yere varamazsın. Allah inim peygamberinim falanda kullanma
Umrumda değil bak biri gelsin öldürsün falan zerre umrumda değil istersen adres verim sen öldürmeye gel?
Ahahaha ben mi ayağına gelecegim 😂Ne komiksiniz siz. Çoluk çocuk la uğraşıyoruz. Seni öldürene yazık. Adam yerine koyarlar birde ceza verirler
Kabul et sen cidden boş birisin ya çoluk cocugun kullandigi kelimleri kullaniyorsun sabahtır kendinle celisip celisp duruyon ya
Ya bi sg mk ergeni
Sg ya cocugu
Senle uğrasirimda şimdi işim var. 😀Agzi süt kokan bebelerden gına geldi
Sütün faydasız olduğunu sanan mal djejdjejdeb litre litre içerim andaval
Türkçe özürlü. Deyimlerden bir haber velet.
Merhametsiz olsaydı annen ve baban senin bu yaşa gelmemen için herşeyi yapardı kardeşim ;) hayatı nasıl bu kadar ters yaşıyorsunuz siz ya.
Hayatını ters yaşıyan biz değiliz siz olduğu gibi kabullenen tarafısınız hayat bu kadar önemsizken nedir bu hayatı ciddeye almanız?
Hayat neye önem verdiğine bakarak önemsiz. Duygular asla tartışılacak şeyler değiller. Madem önemsiz hayat senin için merhamet etme duygusu neden seni bu kadar rahatsız ediyor? Bırak herkez kendi istediği gibi yaşasın sende saygı duy :)
Duygular aksine tartışılmalıdır tartışılmıyan bir duygunun değeri tam olarak ölçülemez merhamet duygusu beni rahatsız etmiyor sadece aşşağlık olduğunu söylüyorum
Bu şekilde tartışılmaz saygısızlık oluyor senin bu yaptığın şu an hayatını devam ettirebiliyorsan çok Duygu sayesinde ama merhamet ilk sıralarda ilk yazdığımı iyi anlarsan ne demek istediğimi de anlarsın duygular yeni duyguları doğurur.
Siz insanlar neden hep başka birilerinin yerine düşünürsünüz
Merhametin belli ölçüsü olması lazım
aynen zayıfa acımak doğaya ihanettir
Saçmalıyorsun şu an
Ben açıklama yapmışken sen sadece saçmalama demekle yetinmişsin afferim kızım
Merhametdir seni insan yapan
Merhametmi bilmem ama seni kesinlikle insan kılan tek şey libodondur
Herşeyi oraya bağladığına göre beynin bacak aranda atıyor
Her şeyi oraya bağladıgımı nereden çıkardın yaptıgın şu an laf cambazlığı
Libidom ile paylaştığım şey ne alaka peki nereye bağlıyım sincap
Hâla herşeyi diyor aptalmısın olum sen sen sadece * peşinde koşan abazasın bu
Bana bak velet çocukluğuna veriyorum yazıp durma bulursam seni libidomu çok sevdiğin kişiler üzerinde denerim
Amın feryadına bak gelip merhamet üzerinden nasıl bahsedebiliyin sen sen sadece a. m için hipnoz olmuşsun
Evet evet aynen
Açıklayacı yorum olmamış
Saçmalamışsın dalga geçtim bende zaten Ruhi bunalım geçiriyorsun. olur öyle
Ahahah hayatın boyunca polyanadan baş bir kitap okumayan bir insan neden konuşur ki bak ben siz neden dediginiz yorumun altini doldurmuyorsunuz saçma demekle yetinmek ne aptalca
Polyana hiç okumadım canım 🤣 bir çiçeğe su vermek bile merhamettir yoksa çiçek ağlamaz konuşmaz. Çocuğa merhamet etmesen katlanamaz öldürürsün merhamet olmasa kul olmak diye birşey olmazdı zaten hoş bir inancın olmadığı kanaatindeyim ondan sebep dedim ya saçmalamışsın işte
Saçmalığın daniskası kendi belli başlı görevlerini yaptığın için bunu merhametemi dayattın cidden traji-komik kul olmak nedir? Kim var ki kime kulluk edelim?