Kişilik & Karakter Ismimi sevmiyorum. Nasıl değiştirebilirim? Hector05 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim adım Orhan ama hiç sevmiyorum. Beni yansıttığını sanmıyorum. Ne cool bir ne de kulağa hoş gelen bir isim...Yeni ismimi Berkan yapmayı düşünüyorum... Güncellemeler+1 yıl Nasıl değişebilirim şimdi napmam lazim? Güncellemeler+1 yıl Neden sorularima az görüş geliyor. Milletin 15 .. 20 yi buluyor benim 3. 4 kişi bıktım yaaa Ismimi sevmiyorum. Nasıl değiştirebilirim? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ezgiÇınarr Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Hükümet konağına git dilekçe ver ailenden biriyle mahkemeye git ve değiştiriyorlar Dilekçe ücreti ise 100 150 lira gibi bişeyArkadaşım da ismini değiştirmiş di 0 4 Yorumla Hector05 +1 yıl En nihayetinde mantıklı bir yorum aldık... Yorumla Hector05 +1 yıl Eyw. Yorumla ezgiÇınarr +1 yıl Ricişlerr🤗 Yorumla Hector05 +1 yıl 🤤🤤 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Berkan ne Orhan daha güzel 0 18 Yorumla Hector05 +1 yıl Yok be Orhan neresi güzel 😔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzel yahu hoş ağır bir isim. Orhan Gazi nin ismi Yorumla Hector05 +1 yıl Yok aga ben bir türlü sevemedim. Berkan daha hoş gelir yakışır bana Yorumla Hector05 +1 yıl Ailemle danıştım. Sen bilirsin dedi. Bende değişmeyi düşünüyorum.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmem Berkan o kadar güzel değil bence. Ergence geliyor ama Orrhan diyince delikanlı birisi geliyor insan aklina Yorumla Hector05 +1 yıl Çevrem yaşlı diyor. Dalga geçiyorlar 😑 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok be boşver insnalari. Hayatta her zaman herkesi mutlu edemezsin. Çevrende hep öyle insnalar olcak Yorumla Hector05 +1 yıl Ben alingan bir yapım var bee kırıyorlar iste Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Berkan ismini begenmeyenler olunca gene mi ismini değişicen? Yorumla Hector05 +1 yıl Hayir. Çünkü Berkan ismini ben begeniyom Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence ergence ama sen bilirsin m Yorumla Hector05 +1 yıl Ağır isim sevmiyom... Yorumla Hector05 +1 yıl Orhan ne ya gıcık isim valla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Reis buda çok ergence Berkcan gibi. Güvenilmez insan ismi gibi Yorumla Hector05 +1 yıl Ne alaka ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Reis senin kafan başka şeylere takılmış yoksa isminde bir şey yok. Yolda herkese sorsan çoğu kişi sana Berkan ne der. Orhan mis gibi isim. Yorumla Hector05 +1 yıl Yok bişey valla knk doğdum doğalı ismimi sevmedim.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen bilirsin Yorumla
hhapşuu Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Berkan da güzel değil ki 0 1 Yorumla Hector05 +1 yıl Bence daha güzel çevrem Orhan yaşlı ismi diyorlar Yorumla
MarsKadini1 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Benim için değerli birinin ismi kötü değil asla 0 1 Yorumla Hector05 +1 yıl Ben ne dedim sen ne dedin yaaa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hükümet konağına git dilekçe ver ailenden biriyle mahkemeye git ve değiştiriyorlar
Dilekçe ücreti ise 100 150 lira gibi bişey
Arkadaşım da ismini değiştirmiş di
En nihayetinde mantıklı bir yorum aldık...
Eyw.
Ricişlerr🤗
🤤🤤
Berkan ne Orhan daha güzel
Yok be Orhan neresi güzel 😔
Güzel yahu hoş ağır bir isim. Orhan Gazi nin ismi
Yok aga ben bir türlü sevemedim. Berkan daha hoş gelir yakışır bana
Ailemle danıştım. Sen bilirsin dedi. Bende değişmeyi düşünüyorum..
Bilmem Berkan o kadar güzel değil bence. Ergence geliyor ama Orrhan diyince delikanlı birisi geliyor insan aklina
Çevrem yaşlı diyor. Dalga geçiyorlar 😑
Yok be boşver insnalari. Hayatta her zaman herkesi mutlu edemezsin. Çevrende hep öyle insnalar olcak
Ben alingan bir yapım var bee kırıyorlar iste
Berkan ismini begenmeyenler olunca gene mi ismini değişicen?
Hayir. Çünkü Berkan ismini ben begeniyom
Bence ergence ama sen bilirsin m
Ağır isim sevmiyom...
Orhan ne ya gıcık isim valla
Reis buda çok ergence Berkcan gibi. Güvenilmez insan ismi gibi
Ne alaka ya
Reis senin kafan başka şeylere takılmış yoksa isminde bir şey yok. Yolda herkese sorsan çoğu kişi sana Berkan ne der. Orhan mis gibi isim.
Yok bişey valla knk doğdum doğalı ismimi sevmedim..
Sen bilirsin
Berkan da güzel değil ki
Bence daha güzel çevrem Orhan yaşlı ismi diyorlar
Benim için değerli birinin ismi kötü değil asla
Ben ne dedim sen ne dedin yaaa