Yaşımi gostermiyorum, artık bu söylemlere alıştım ama ruhum da hiç otuzlu yaşlarda hissetmedi. Tavrim giyim tarzım ses tonuma kadar herkes inanamiyor bana. Ben de kendime. Hani artık olgunsun şoyle davran boyle ağır ol, Yaşina göre giyin.. bunlar yok bende. 20 li yaşlarimda da ölçülü nerde ne yaptigini bilendim şimdi de aynı. Değişen tek şey acaba birşeylere geç mi kalıyorum hissi. Korkular.. Bundan 10 yıl once toydum hala toy , tecrübesizim hayata ve erkeklere karşı. Bana ilgi duyan erkekler yaşca benden küçük , bu durumdan da sıkılmıs haldeyim cunkü hayatı kavramiş olgunlukta olmuyor coğu. Yaşitlarimin yaninda da küçük kız cocugu gibi duruyorum. Birsurü avantaj ve dezavantaj yaşiyorum yani. Boyle hissetmem normal mi kendimi hala küçük bir kadın olarak gorüyorum !
İnanmazsın reelde karşılaşsak sana açılmaya bile çalışırdım yaşını bilmeseydim yani o derece 20 yaşındasın 😅🤔 genç gözükmek iyidir ablacım bu kadar kafaya takma olgunluk yaşla sabit değildir önce buna odaklanma sen yine davranışlarına oturuşuna kalkışına dikkat et eyvallah ancak genç gözükmek iyidir 50 yaşına gelince daha anca 30 olcan o zaman😅
Aslında normali bu. 25 yaşına gelip teyzem gibi gözüken, giyinen ve davranan insanları anlamıyorum. Bende yaşımı söylediğimde insanlar inanmıyor çünkü tavırlar falan hep daha küçükmüşüm gibi gösteriyor. Ses tonu, giyim, fizik ve yüz şekli bunların hepsi etkili.
senin ne demeye çalıştığını anlıyorum. Bir şeylere yetişememe ve aynı anda diğer şeyleri istememe durumu. Yaşıtların ve senden 5-10 yaş küçükler arasında takılmışsın nereye ait olduğunu, ne istediğini bilmiyorsun.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Beni izah ettin resmen ❤ Istiyorlar ki o yaşta evlenmis pacandan sarılan 2 çocukla kendini sal teyze gibi gez. Normali bu saniyorlar. Benim hayatimda hic 40 yas ve uzeri olmadi cunku hayattan bıkmış ya da seni kıskanan kısitlayan oluyor coğu. Benim ruhum oyle degil , giyimim ses tonum eglence anlayısım , enerjim hayata bakıs acım bile hiç yasim gibi degil. Bu durumdam da inanilmaz mutluyum. Sıkicı ciddi herseyi yasadim benden gecti artik diyen bir kafada olmak istemezdim. Bu konuda çok şansliyiz daha genç gosterip holissettigimiz icin.💋
Fiziki olarak da, gayet genç duruyorsunuz. Yaşınızla alakanız yok, ben görsem 23-25 falan derdim. Bence insanların ne dediğine kulak asmayın, ağır olun veya olmayın, büyük davranın veya davranmayın. Bu sizi alakadar eder, bu hayat sizin hayatınız. Nasıl iyi hissedecekseniz, öyle davranın. Yaşıtlarınızın yanında farklı kalıyorsanız, siz de sizden küçük olanlarla muhattap olun. Kimse sizi yaşınıza göre yargılamaz, yargılayamaz.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Boyle hissettigim ivcin yazdim zaten. Kucuk gosteriyorum diye gezinen biri degilim, etrafim bana hep bunu dedi ve alıştım artik. Hareketlerim ses tonuma kadar yaşim gibi hissermiyorum.
23-24 yaşında gibisin kafana takma bende ufak duruyorum fakat konuşmalarımdan dolayı yaşımı tahmin ediyorlar. Çok güzelsin bu arada nazar değmesin maşallah hayatın keyfini çıkar kafa takma böyle şeyleri ne ile kiminle mutlu olabiliyorsan olgun genç felan deme
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benim ses tonumda yaşım gibi değil :) Ne guzel torpilliyiz 😍
Çok güzelsiniz, çok hoşsunuz ve çok sexsisiniz!!! Hep genç kal ki hep sevilesin. Bende çok uzun süredir yalnız ve mutsuz ama olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
Sürekli fotografini atmandan ve hakkinda sorular sormandan kendini çok beğendiğin anlaşılıyor. Üzgünüm ama dünya hayati o kadar uzun sürmüyor. 36'sın 20li hissediyorsun; 80 yasina gelince de kendini 40 gibi hissetsen ne, hissetmesen ne..
Kaldı ki 36 yaşındasın. Belli ki daha uzun bir süre de evlenmeyeceksin, tabi bu sana kalmış bir şey. Yaşın ilerleyecek, Allah'ın takdiri ama belki çocuğun da olmayacak.. bence gerek yok yok yani.. hayat çok kısa...
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne acı bir kadınin hemcinsine bunları yazmasi. Elbette dunyanin sonu gelecek ve birileri bir gun toprak olacak hepimiz.. Sokakta guzel bakımli genç kadin gordugumde diyorum ki ne guzel kendine saygisı var değeri var, bir de ustune başarılıysa bircok seyi başarip dik yuruyorsa gurur duyuyorum. Ama senin gibi evlenmeyeceksin cocugun da olmayacak gibi lafları ancak içi çürümüs kompleksli kıskanç mutsuz insanlar soyleyebilir. Yaoma erkeklerin kadinlari ezdigi su dumyada birbirimize ihtiyacımiz var. Yaşin genç ne guzel yine de iyilikler seni bulsun
Bence hayatı akışına bırakmalısın ve yaşamalısın. Bu küçük mü büyğk mü, yaşım bu şu olmaz bu olar gibi kriterler koymamalısın. Sınırlar da. Tanımalısın, yaşamalısın. Başlamalısın kısacası
🙋🏻♀️ merhaba, Öncelikle anormal değilsin bunu baştan söylemek lazım. Dış görünüşün çok genç durabilir ve aslında her kadının hayali de diyebiliriz fakat bu duygusal ve akıl zekanla örtüşmüyor gibi duruyor yani herkes ruhunu nasıl hissederse öyle yansır! Ve bu durumda sen aslında ileridesin ama hem görüntü hemde ruhun seni fazlasıyla “toy” tutmuş ve bundan artık rahatsızlık duyuyorsun. Benim öğrendiğim bir şey var “korkularının üzerine gitmezsen, olgunlaşmak ve gelişmek mümkün olmuyor” Avantajları kullanarak korkularının üzerine git yaşa ve öğren! Evet yolda kalbin kırılır belki ama bunları yaşamazsak biz nasıl pişeceğiz? ❤️ #_Elyise
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kendimi tam olarak izah edemedim. Yani o yaştaki kadinlardan bekledikleri şeyler daha olgun ciddi durmaları oyle yasamalari vs gerektigi dusunulur ya. Zıpir cocuksu hadi kop kop biri gibi yasamiyorum ama o yas grubunun agirligini da tasimiyorum. Hala spor giyerim taytlar vs arkadas grubum keyiflidir bazen muzur fazla enerjikte olabiliyorum. Mesela kendimi hic salmadim hep bakimli şıkım yeri geldiginde de mantikli daha realistim. Iyi ki de boyle hissediyorum Korkum yaslanmak degil daha farkli hayal kirikliklerim oldu onlarin tekrarini yasamak gibi guvensizlikler vs
Bende onu kast ettim zaten, yeni ilişkiler korkutabilir ama hayal kırıklığı yaşayabiliriz diyede sadece beklemek olmaz. O açıdan korkularının üzerine gitmelisin dedim Kıyafete gelince bende 37 yaşımdayım ve bende dar spor ve renkli kıyafetler giyerim ve yaşımı bende göstermem yani illa kendini salmakla alakalı bir durum değil 😃 senin tek sıkıntın korkuların! Üzerine git ve yaşa acısıyla tatlısıyla
Aslında bence hem 36 hem 23 yasında duruyorsunuz. Aslında gözlerinizi çok genç duruyor ben ilk görsem 23 zannederdim ama bir taraftan da yaşınızı belli ediyor fotoğraf ama yine de genç gözüküyorsunuz.
Ablam sen 100 e merdiven dayarsın allah izin verirse. İlişkin ve evliliğin olmadığı için seni yıpratıp çıldırtan biri olmamış normal ondan annelerimiz boşuna beni üzünce saçım beyazlıyor demiyor😂😂 Böyle devam kısacası🥳
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kimsenin hikayesi oyle disardan gorundugu gibi degil O kadar cok kalp kırıklarım beni yaralayan seyler oldu ki herkes yaşadıgini bilir Yine de kendimden vazgećmedim giyindim suslendim heo bakımlı şık oldum Icimde firtınalar kopsa da güldüm insanlara.. Biraz da yapı meselesi minyon kadinlar geç yaşlaniyor.
Olduğun yaşta hissetmemen normal zaten kimse oldğu yaşta hissetmiyordur kendisini birde öyle çocuk gibi göründğünde yok evet 36sın demez kimse ama çocuk gibisn de denemez ve bu çok kötü birşy de dğl diye düşünüyorum 😅
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tavirlarim cocuk gibi degil Sadece 36 gibi olgun ciddi yaşamiyor ve hissetmiyorum 23 yasindaki kız arkadasim ne gorüntün ne yaşin asla yaşin gibi degilsin diyor bana
Fizyolojik olarak yasini gostermemen senin icin avantaj. Ama gosterdigin yastaymis gibi davranilmasi ve asil bekledigin yas grubuna ulasamaman ve ne kadar gostermesen de yasini zamanin akip gittigini unutmamak lazım.
Artıları ve eksiklerini madde madde bir kağıda yaz, bak bakalım hangisi daha çok. Çok olan kağıdı görebileceğin bir yere as ve kendini ona bakarak motive et.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dış gorunuşum aynaya baktigimda beni tatmin ediyor. Sut liman ilerlemese de birseyler kendimi salmadim artilari eksileri elbette var burasi imtihan yeri
Tatlım benim kaç yaşında olman önemli değil akıl yaşı önemli bence. Ne tipler görüyorum yaşını başını almış ergen ergen takılıyorlar boş konuşup beleş yaşıyorlar. Yaşın kaç olursa olsun ruhun genç de olabilir yaşlıda önenli olan akıl yaşı.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Oyle ergence hallerim yok 20 yaşindayken de yoktu. Sadece hem goruntum hem de ruhum olduğum yaş gibi degil
Yaş dedigin sadece sayıdan ibarettir önemli olan ruhunun hissettigi yaştır Başkalarının seni yaşça küçültüyorsa görünümle ilgili degişiklik yapabilirsin mesela türban kullan yakışır
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Annem de hep ortundugunde daha guzel oldugumu iddia eder :)
Bence böylesi durumundan memnun olman gerekir dimi asıl sıkıntılı durum kimileri yaşından büyük gösterdiginde ve çevredekiler yaşından büyük sandıgında bu herkezin molerini bozar seninki tam tersi işte pozitif düşün
Abartıyorsun 36 dan daha çok 27 25 gibisiniz masallah 😂 dertsiz olunca diri kalıyorsun takviyelerle demek. Saç kesiminizden dolayı böyle hissediyor olabilir misiniz
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aslında süt liman geçmedi hayatim Yapiyla alakali bi durum
Yaşına göre davranman hoş olur, ama bunu da milletin ağzına göre yapmamalısın. İçinden gelmeli. Görsel olarak zaten daha küçük görünüyorsun. Maşallah 🌺
Herkesin isteyipte olamadığı bir şey büyüdükçe içindeki o çocuk kaybolur ama sende kaybolmamış o çocuğu hep canlı tutmussun , böyle hislere gerek yok Bide zaten yaşıtların eminim kıskanıyodur seni
İşyerindeki stajyer ergenlerin komik bir şekilde heyecanlanması ailenin seni hala çocuk sayması yöneticilerin seni ciddiye almaması ev alırken emlakçının fiyatı abartması hani çocuk sun ya anlamazsın ya 😅
Kücük hanım diyor baziları sinir oluyorum Daha yaşın erken evlilik icin diyenler de oldu. Doktor yaşıniz dogru mu a hic gostermiyirsunuz dedi gecen yıl. Sonra okul okuyorsunuz sanirim diyenler... ergen yaş grubunun sana bakması. Ablanim ben ablaa diyesim geliyor :)
😅😅 geçen sen kaça gidiyorsun küçük hanım dedim bi kıza ben 26 yaşındayım 😅dedi gerçek yaşım 32 kafa yapısı olarak yaşlıyım 40 diyebiliriz kız arkadaşım benden 4 yaş büyük ama görüntü 19 /20 gibi işimden dolayı sakal da bırakamıyorum çocuk gibi dolanıyorum ortalıkta