- +1 yıl
Bende burada duydum arkadaşlar ismini başımdan sürekli benzer olaylar geçiyordu neyse İnstasi var sadece kadının ben dün baktırdım ve sitede sizede yararlı olsun istedim sırf buraya kayıt oldum şimdi ben Girdim baktım inceledim kadına Dm den mesaj attım fal baktırmak istiyorum diye bir yarım saat sona mesajıma cevap geldi sayfamı inceleyeniz eminlik kazandıktan sonra lütfen mesaj atın tarzından inceledim attım gerçek kişi yorumları var zaten sayfada onlardan birine de ulaştım doğru mu bu kadarı diye evet teyit ettim bu devirde cidden güvenilecek insan yok arkadaşlar sonra da randevu aldım saati iple çektim ne yaşadıysam aldatıldığım kızın adına kadar annesinin başka erkekle dost olduğuna kadar herşeyi söyledi gelecekle ilgili yorumlarına da bayıldım söyledikleri çıkarsa yine yazacağım kullanıcı ismi sudemlefal nazar boncuk koymuş profile iyi geceler herkse
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kadıköy de aura kafe var sakine sultan diye çok tatlı bir bayan fal bakmaya devam ediyor mu bilmiyorum ama tavsiye edeceği falcısı varsa tavsiye ederim sakine sultan hanım çok iyiydi numaralarını bilmiyorum siteleri var aura fal diye Kadıköy de bakarsa mutlaka gidin derim
10 Yorumla
Allah inancı olan insanların fal diye bişeye inanıyor olması ne kadar saçma. söylemeliyim ki geleceği yalnız ve yalnız Allah bilir. İtirazı olan?
43 Yorumla
Ben bakayım..gerçekten çok iyi sallarım..Bak kitap yazarım heeee...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
- 1 ay
Vallahi arkadaşlar kendimin deneyimlediğim ipek fal bilim merkezindeki en iyi falcı kamil bey'le başımdan geçenleri anlatayım ondan sonra sizde bana hak verirsiniz sanırım neden en iyi falcı dediğime. şimdi ben bir kyk kız yurdunda müdürüm 2 yıllık bir ilişkim vardı bu erkek arkadaşımla erkek arkadaşımın bulunduğu şehirdeki bir akrabam vasıtasıyla tanışmıştım akrabalarımda erkek arkadaşımın yaşadığı şehirde aynı mahallede oturuyordu. İlk erkek arkadaşımdı benim, ilkimdi benim ondan daha başka bir erkek arkadaşım olmamıştı başka bir erkekle hiç görüşmemiştim. ben kendisiyle tanıştığım zamananlarda kendisinin kumar oynama gece hayatı gibi sorunları vardı. neyse o sıralar kendisini iyice kumara ve gece hayatına kaptırmış ve benden borç para istemişti bende erkek arkadaşımı çok sevdiğim için hatırı sayılır bir borç para vermiştim. ama onu çok sevdiğim ve güzevnediğim için paranın bir önemi yoktu. gerçi güvenimide hiç sarsmadı tüm yaşadığım şeyleri anlatacağım. o sıralardada erkek arkadaşım kendinisini hiç iyi hissetmiyordu ben başka şehirde olduğum için fırsat buldukca uçakla yanına gidiyordum. tabi ben yanında olmadığım zaman benden önce tanıdığı bir kızla geziyordu. bundanda haberim sonradan oldu. neyse aylar geldi geçti erkek arkadaşım ben kendimi düzelticem düzgün bir hayat istiyorum senide çok seviyorum dedi uzaman çavuşluk sınavına girdi ve kazandı. neyse uzaman çavuşluk kursunu kaandıkdan sonra uzman çavuş olmak için kursuna başladı böyle kursa başladığı zamanın ilk aylarında bir değişikler oldu kendisinde ve ben ayrılmak istiyorum dedi ve ayrıldık. erkek arkadaşım benden ayrılınca o kadar kötü oldumki fal baktırayım dedim kamil beyi buldum, çok saolsun o kadar iyi falıma baktıki işte ayrılmışsın vesaire başka biride var gibi görünüyor dedi ama erkek arkadaşımın kafasının karışık olduğunu vesaire hepsini anlattı yani bu söyledği her şey doğruydu. kendisine seans sırasında erkek arkadaşıma aramızda geçen para mevzusunuda ben anlatmıştım zaten. paranıı geri verir kötü birisi olduğunu hissetmedim dedi. ilk bu seansımızdan ortalama 15-20 gün sonra aradım erkek arkadaşımı ve verdiğim borç paradan bi miktar göndermesini ihtiyacım olduğunu söyledim. oda tamam göndereyim dedi ilk izin gününde verdiğim paranın borç paranın tamamını gönderdi ben seni çok sevdim unutma bunu gibi duygu dolu sözler söyledi ama ayrılmak istiyorum dedi. çok üzülüyordum bu gelişmelerin ardından bir fal daha baktırayım dedim. kamil beye bir fal daha baktırdım hemde içimi dökme ihtiyacı hissediyordum. işte kamil bey hem fal baktı hemde dertleştim kendisiyle. enişte sana gelir ama biraz sabretmen lazım dedi. daha sonradan iki üç seans daha aldım kamil beyden allah razı olsun çok üzülüyordum ama kendisi beni hem teselli etti hemde tavsiyelerde bulundu aldığım seansların sonunda kendimi çok daha iyi hisetmeye başladım spora yazıldım kendimin daha çok değerini anladım. her ne kadar üzülsemde kamil beyden aldığım destek sayesinde acım hafiflemişti hayata tutunmuştum. erkek arkadaşım böyle uzman çavuş olmasına kursunun bitmeseine 40-45 gün falan çaldırdı kapattı bende aradım beni aramışsın dedim yanlışlıkla oldu falan dedi. neyse aradan 2-3 saat geçti çok pişman olduğunu barışıp evlenmek istediğini söyledi o kadar mutlu oldumki anlatamam size şimdi evlilik hazırlaıkları vesaire onun teyin yerini bekliyorum yani böyle zorlu bir süreçten geçtim ama çok şükürki mutlu bitti :) biraz uzun oldu ama sizlerlede paylaşmak istedim insanın üzüntülü zmanında şansımdan kamil beyi bularak bu zorlu süreci atlattım.
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Ben instegramdan bulduğum iepk fal bilim merkezini öneririm. Aşk hayatım benim için her zaman önemli olmuştur. İlişkilerimde hep bir türlü istediğim mutluluğu ve uyumu yakalayamadım. Ancak, bir gün Instgram'da şans eseri denk geldiğim İpek fal bilim merkezi sayesinde hayatımın aşk hayatı da tamamen değişti. İlk önce fal baktırdım ve o an bile hissettiğim enerji beni çok etkilemişti. İpek fal bilim merkezi bana, yakın zamanda yeni biriyle tanışacağımı ve onunla çok güzel bir ilişkim olacağını söyledi. İnanmakta zorlansam da, birkaç hafta sonra gerçekten de hayatıma yeni biri girdi ve ilişkimiz inanılmaz güzel başladı. İpek fal bilim merkezi'nun güven veren, samimi ve açıklayıcı tavırları ile, ona danışmadan karar vermediğim hiçbir şeyi yapmadım. Kendisi gerçekten de harika bir falcı. Yalnızca hayatınıza yön vermek için değil, aynı zamanda ruhunuzu da dinleyerek size doğru yönlendirmelerde bulunuyor. Her zaman doğru cevapları veren ve harika bir yol gösterici olan İpek fal bilim merkezi'yu kesinlikle tavsiye ederim. Aşk hayatımı değiştirdiği için ona her zaman minnettar kalacağım.
02 Yorumla Merhaba ben İstanbul'da bi kaç kafede falcılık yaptım daha önce. Beyoğlunda symbol fal cafeden bi önceki cafe şimdi ismini unuttum :) Orada ki arkadaşları denemelisiniz. İsimlerini şimdi söylemek istemedim. Bende KDZ Ereğli de birebir fal bakıyorum. ya da telefon ve ya whatsapptan. İnternette Burc Fal Merkezi yazın beni ikk bulursunuz. ya da KDZ Ereğli fal diye arayın beni bulursunuz.
00 Yorumla- +1 yıl
Ben yeni buldum bir tane belki birine faydam olur kendisi su bakıyor inanılmaz etkili ve herşeyi görüyor geçmişi ayna gibi yüzleştirdi benle gelecekle ilgili isimler doğru bir tanesini yaşadım diğerlerini iyi olanları inş yaşarım Sudemlefal instagramda bakın herkes memnun
00 Yorumla ankaraya yolun düşerse soyleyeyım türkıye 2.si ankarada 1.seçildi falcı istanbuldan arkadaşlarım geldiler hep geçen gün
15 Yorumla- 2 ay
Merhaba kim bu falcı yaza bilirmisiniz
- +1 yıl
Ben biliyorum telefonda bakıyor öyle böyle değil ne var ne yok isim isim anlatıyor
211 Yorumla- +1 yıl
Ne kadara bakıyor
- +1 yıl
20 galiba canım
- +1 yıl
LÜTFEN BANA KIM BAKTIGINI SÖYLEYIP TELEFON NUMARASINI YOLLARMISINIZ? ben daha fazla ödeyecegim :) bekliyorum
- +1 yıl
Banada söylermisin acaba numarası falan var mı?
- +1 yıl
facebook arama yerine eniyifalcilar yaz eniyifalcılar nerede diye e bir sayfa çıkıyor orada bir çok falcı hakkında yorum var ben orada hande diye bir falcı var ona baktırmıştım. Bence sayfaya bir göz at
00 YorumlaTaksimde hayal kafe varmış orası iyiymiş diye duydum.
01 Yorumlaİstiklal caddesi miss sokak miss life cafe/ erhan adındaki kişiye baktır.Öok memnun kalacaksın emin ol
00 YorumlaSeni çok iyi tanıyan bir insana fal baktırabilirsin en iyi sonuç garanti
01 YorumlaMerhaba arkadaşlar bende iyi bir falcı arıyorum İstanbul’da oturmadığım için bana telefon yoluyla bakabilecek iyi bir falcı önerirmisiniz numarası verebileceğiniz söyleyebilirmisiniz
02 Yorumla- +1 yıl
Sadeceo diye bir uygulamada gerçek fal bakılıyor ses kaydı attıyo ozberkbanu herşeyi biliyo
- +1 yıl
kadiköyde tarotçu var ama herif ölecek olanı dahi biliyormuş o kadar yani
08 Yorumla- +1 yıl
adını unuttum herif yahudi böyle absürd bir yerde
- +1 yıl
öğreneyim ama şu an olmaz.hemen mi gitceksin
- +1 yıl
ok ;)
- +1 yıl
Doruk tan bahsediyor herşey tak tak söylüyor aura kafede tanışmıştım ama ölümleri çıktığı için ölüm vermiyor diye biliyorum ama tarihleri isimleri yaşayacağınız şeyleri söylüyor selma hanımda var katına baktırmıştım ama ben sakine sultanı tavsiye ederim fala bakmıyorum bıraktım demişti ama başka şekilde birşeyler bakıyor olabilir 🤗
- +1 yıl
Businkaylakahvefali der geçerim arkadaşlar online baktırmak istiyorsanız en iyisi ve en güveniliri odur İnstagram dan ulaştım ve sürekli baktırıyorum.
10 Yorumla benim bildiğim çok iyi falcı var kızlar şimdiye kadar baya tuttu hem ucuz hem iyi biliyo bide çok tatlı biz kız sürekli gidiyorum tavsiye ederim :)
03 Yorumla- +1 yıl
Banada söylermisin
benim bildiğim biri var on numara herşeyi söyler bende hayatta inanmazdım ama o fal baktıktan sonra bütün fikrim değişti :)
02 Yorumla- +1 yıl
Banada söylermisin
- 1 yıl
Tiktokda tarotcuabi333 vardı. canli yayına rastladım sonra özel baktirdim. çok iyiydi.
00 Yorumla Benim var sürekli gittiğim cok iyi uzun ve güzel bakıyor bide söyledikleri çıkıyor
02 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
bakırköyde çingene cafe var oraya git yada istiklalde aşkım cafe var orada murat var bitane falcı
01 Yorumla - +1 yıl
ankarada olsaydı var dı
00 Yorumla - +1 yıl
ben varım.mecidiyeköydeyim
00 Yorumla Falbahçemdeki falcıları öneririm
00 Yorumla- +1 yıl
Benim bildiğim var canım harika bakıyor
00 Yorumla - +1 yıl
Besiktadta cafe bias ismail baktir derim.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 705 cevap paylaştı. para tuzağı
00 Yorumlagel istiklale bacı
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Malesef
00 Yorumla falcı bacı var
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?