Günaydınlar.. :) Rüyalar kendimizin bile bilmediğimiz düşüncelerimizi nasılda ortaya çıkarırlar. Bazen rüyaların bize ihanet ettiğini düşünürüm, bazense yakın bir dost gibi olduğunu.. Rüyalarınız sizi nereye götürüyor? Bilinçaltınızla aranız nasıl? Neden?Rüyalarını hatırlamayan, sen de gel.. :)
Bilinçaltınız size dost mu düşman mı? Bilinçaltınız sizi nereye götürüyor? Peki neden?
Bilinçaltım çok karmaşık. Ne zaman oraya inip bir bakmaya kalksam şu sahne gözümün önüne gelir. Korku Seansı filmindeki gibi aile yeni bir ev alır. Eve güzelce yerleşilir ve yaşamaya başlanır. Ama bir müddet sonra, çocuklar o zamana kadar kimsenin merak etmediği bodrum katının varlığını keşfeder ve korku seansı başlar. Karanlık ve tanımsız hayaletler, dağınık bir ortam, ışık girmeyen bir bodrum ve daha fazlası.. Benim bilinçaltım o filmdeki bodrumdan farksız..
Belki de aldatıldığınızı fark ediyorsunuz ama konduramıyorsunuz, bilinçaltınız da zaten bildiğiniz şeyi size gösteriyor, şüphelerinizi izlemenizi sağlıyor.
:) belirtileri vardır, kadınlar hisseder ama kimi hissettiklerini fark etmez o ayrı tabii. Çünkü biz kadınlar ayrıntıları fark ederiz, bu da çoğu şeyi görmemizi sağlar, hissetmek dediğimiz bir yerde gözlemlediklerimizdir.