Çok sevdiğim bir defter ya da çok sevdiğim bir kalem bitmesin, Tükenmesin diye kullanamıyorum. Siz de böyle misiniz? Ya da buna benzer davranışlarınız var mı?
Sevdiğim için kullanamıyorum siz de böyle misiniz?
Kullanmaya kıyamıyorum sadece. Evet kötü bir özellik bu ama böyleyim jxjdjdjd özellikle de hediye konusunda. Önemli deftere önemli kalemle önemlk bir şey yazmalıyım düşüncesine sahibim aksi taktirde haksızlık yaptığımı dusunuyrium
Geçenlerde doğum günümdü ve arkadaşımın verdiği sayısız hediyenin yanında küçük bir cep defteri de vardı. Hocamın verdiği küçük prens setinde ise ek olarak çok hoş bir de kalem vardı. Bu ikisinin de değerini anlatamam ama o değerli kalemle o değerli deftere yine benim için çok değerli olan arkadaşım hakkında bir şeyler yazacağım. Yoksa ufak notlar karalamalar filan saygısızlık gibi düşünüyorum😅
Geçenlerde doğum günümdü ve arkadaşımın verdiği sayısız hediyenin yanında küçük bir cep defteri de vardı. Hocamın verdiği küçük prens setinde ise ek olarak çok hoş bir de kalem vardı. Bu ikisinin de değerini anlatamam ama o değerli kalemle o değerli deftere yine benim için çok değerli olan arkadaşım hakkında bir şeyler yazacağım. Yoksa ufak notlar karalamalar filan saygısızlık gibi düşünüyorum😅
En İyi Cevaplar