Selam herkese işlerim çok birikti. Yapmam gerekenleri yapmadım hep sona attım şimdi de çok pişmanım ama napacağım bilmiyorum kafam karışık, annemle aram yok. Küstü kadın bana çünkü dövdüm yani. Yaptığım hoş değil yaşlı başlı kadın.. Çok pişmanım inanın ama bi an kendimi tutamadım bana saldırınca. 😐😐😑😔 Arkadaşlar ben gerçekten ne yapacağım inanın anlamdım.. Öyle yapıyorum olmuyo böyle yapıyorum olmuyo. Babam da yatalak hasta yani durumlar gerçekten fena. Evde istemiyorum. Kız kardeşim de bana bakıyor sürekli. Çok yanlışlar yaptım çoook. İnanın çok pişmanım. Kendimi nasıl affederim ben anlamadım. Annemin gönlünü almak için ne yapmalıyım onu da bilemedim ama küçük olmam sürekli hakarete lafa maruz kalmam demek değil, sürekli diğer kız kardeşimle kıyaslanmam, kuzenimle kıyaslanmam doğru değil... Evde olmama rağmen sürekli öteki plana atılmam doğru değil. Masaya bir bardakta benim için koyun değil mi? Koymuyolarlar ama.. Bu da doğru değil. Neyse işte böyle durumlar ben anlamadım
Güncellemeler
+1 yıl
Evde istemiyorum dediğim şey de ama annem beni evde istemiyor yanlış yazmışım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Belki de bu kıyaslanmaların başlangıç nedeni sensindir. Önce bana bardak koymuyorlar değiş, bana neden bardak koymuyorlar diye kendini sorgula.
Hiçbir iş yapmıyorsun diyorlar evde elektrik su gelse ödemiyorsun vb vb. Annem de bu evin hanımı benim, burası benim evim senin değil dedi. Ne olursa olsun ben de bu evde yaşıyorum ama annemin benimle boy ölçüşmeye çalışması ne kadar doğru? Hiçbir çocukluk fotoğrafında kucağında değilim. Sürekli anne sevgisi aradım, bulamadım. Diğer kardeşlerim kucağında, yamacında ben korkarak yaklaştım. Bana karşı hep olumsuz davrandı. Evlilik düşünelim ciddi bir şey değil mi birini buldum evlenecektim ama o zamanda da yanımda olmadılar. Annem babamı problem etti ben de öylece kaldım. Geçmiş işte çok kurcalamamak lazım ama geçmiş olsa bile geçmiyor. Bu yaşananlar da vardı. Kendi ayaklarımın üstünde durmak için çabaladım, her zaman. Hırs yaptım babam hayat okuldan ibaret değil dedi bana ama ben okumak için çabaladım. 2 sene bıraktım ve ondan sonra da işte sürekli dışlandım vb vb. Hakaretlere uğradım. Bunu hak ettiğimi düşünmüyorum ama inanın
Bunların hepsi bahane ve biliyor musun gerçekten ablamdan farkın yok. O da senin gibi tüm gün odasında gö*t büyütür. Ne temizliğie ne yemeğe yardım eder üstüne de kirletir, evin tüm işini ben sırtlarım. Ha evet bu yüzden ben de bardak koymuyorum onun için sofraya. Bana yardım etmeyeni ne besler ne de temizliğini yaparım o kadar basit. Ben bu dünyaya kimsenin po*kunu temizlemeye gelmedim, yazık kardeşine.
Hahaha söyleyene bak. Kıskanççççç. Sizin gibi kıskançlık yapanlar yüzünden zaten bu hayat böyle. Sen de ablanı kıskanmaya devam et canım belki onun gibi oturursun. Oturan insana laf yapanı da ilk defa görüyorum. Allah ablana sabır versin çünkü senin gibi bir kardeş düşman başına. Saygısız da ayrıca. Büyükleriyle nasıl konuşacağını bilmiyor. Bardağı koymak aile olmak demektir koymamakta işte tam olarak bu demektir kıskanmak.
Kıskanç? Temizlediğim yere saygı duymayan, sır tutamayan, ağır hakaretler eden birine ben de saygı duymam. Oturduğu için değil içtiği su bardağını kaldırmaya üşendiği için kızıyorum. Bu evde herkes yaşıyor ve herkes üstüne düşen görevi yapmakla yükümlü. Sen daha kendinle yüzleşemiyorsun.
Ben kendime yüzleştim de sen yüzleşmemişsin belli ablanla konuş o zaman belki bi çaresi bulunur. Sonuçta senden büyük ve oturmaya da hakkı var. Nasıl ki bir eve gittiğimizde bizden büyükler oturunca yargılamıyorsak bunu da yargılamamamız gerekir. Sorun bardak olsun ya. Gerisi olurrrr gider.
9373626272828 kere konuşmamın ardından umursamayaşıyla bunları yazıyorum merak etme. Büyük dediğim 1 yaş büyük? İstiyorsa 10 yaş büyük olsun kimsenin oturma gibi bir lüxü yok. Cahiliyet döneminden kalma örf ve âdetlerinizi kendinize saklayın. Sorun sadece bardak değil, yemek yapar ocağı savaş alanına döndürür ama temizlemez. Tonla bulaşık birirktirir odasında 2 gün bekletir üstüne sonra mutfağa bırakır işten geşen anneme temizletir. Yemek yapar yeri de savaş alanına döndürür, üstüne bastığı ekmek umurumda olmaz bırakır yine temizlemeden orayı. En kötüsü kustuğu lavaboyu bile sı*çmık içinde bırakır, üstü kapalı temizler bırakır. Biz buna halk arasında büyüktür yapmaz değil "pasaklı, gö*yünü kaldırmaya üşenen insanlar" deriz. Bu hayatı senin kadar kardeşinin de yaşamaya hakkı var.
Iıyyyy ablan gerçekten çok pişmiş ama Allah kimseye böyle abla vermesin. Daha doğrusu kimse böyle olmasın.
Var tabi yaşasın yaşama diyen mi var. Benden iyi yaşıyorlar valla altlarında arabaları var benim bir şeyim yok
Bir kere de kendini değiştir, belki her şey güzel olur🤷♀️
Tamam
Allah yardımcın olsun kolay değil gerçekten
Amin abi sağolun
Konuşmak dertleşmek istersen konuşuruz
Konuşacak bi şey yok olanlar bunlar işte
Anlattıkça rahatlarsın konuşmak iyi gelir
Haa yok sağolun
:) ☺️
Sakin ol ve şimdi başla
Başlıyorum yavaştan ama annem aşağıda ve temizlik yapıyor inmeye korkuyorum ki kızıyor.. Ben anlamamışemm gerçekten