Mazallah sen adalet sağlansın demeseydin, bir cinayet daha faili meçhul kalacaktı, katili elini kolunu sallayarak dolaşacaktı. Zira bu ülkede ne zaman bir katilin içeri alındığı görülmüş, Dallas ya burası, herkes birbirini öldürüyor kafasına göre, üstelik ceza da almıyor. Senin sorunu hesap edememiş öldüren şahıs, tüm sırrı bozdun.
Evet öyle elini kolunu sallıyorlar. Ve her haber izlediğimiz de her suçlu insanın zaten 30 tane vukuata karışıp , bir sürü suçu olduğu halde serbest bırakıldığını ve aynı şeyleri yine yapıp tekrar ettiğini görüyoruz.
Yan hesaplarla değil, kendi hesabınla gel yavrum. 1 xper hesap, sadece senin sorularına görüş atmış, 2 gündür girmiyor ve benim görüşüme yorum atıyor. Gülünçsün, aynı zamanda rezilsin asdf
Kadının attığı sorulara baktım o kadar çok erkek eleştirmiş ki... Kendimi bu yorumları atmak zorunda hissettim. Bu kadar böyle insan olduğunun farkında değildim.
Büyük çoğunluğu yapamıyor görevini sen de farkettiysen haberlerden, bir sürü suçlu serbest bırakıldı ama umarım yaparlar bu sefer. Doğruyu karar verirler. Bi de Hakim diye doğru karar veriyor diye de bir şey yok. Maalesef gerçekler bunlar.