Çok bilmişler cahillet yanlış bildiklerini asla kabul etmeyen sinir bozucu insanlar ile tartışmaya asla girilmez ve bizim türk halkı çoğunlukla böyle insanlardan oluşuyor hep kendi bildiğini doğru sanıp hiç araştırma yapmakları için böyle tip insanlar hiç bir zaman iyi yere varamıyor türkiyeninde nüfus çoğunlu bakın hepsi değil böyle insanlardan oluştuğu için türkiyede yeterince ileriye gidemiyor... Konudan çok uzaklaşmak istemiyorum birazcık içimi döktüm sldhdk yani kısaca bilgisiz cahil ve her şeyi doğru bildiğini sanan insan hiç bir zaman ikna olmayacağı için hiç bir zaman tartışmaya girilmez ayrıca yokuş yukarı konuşan insanlada asla girilmez... Diğer herkes ile tartışılabilir...
Söyledikleri ile yaptıkları arasında istikrar olmayan insanlarla tartışmam. Yalancı ile de tartışmam. Fakat dogruyu bilmiyor ya da genel olarak yanlış da olsa bir fikri olan insanla gucum yettiği kadar konusup tartışabilirim. Cunku dogru kime gore neye gore dogrudur?
Sürekli kendi düşüncesini tamamen doğru gören ve hatalarını görmek istemeyen hatalarından ders çıkarmayıp sürekli başkalarını suçlayan insanlara güvenmek zordur.
Tartışmanın gereksiz olduğu tipler genelde ya kıyafetiyle belli oluyor ya konuşmasıyla agresif tavırlarıyla küfürlü ağzı olan erkek tartışmaya bayılan erkektir herkesle kavga eder dövmeyi de sever bence.. böyle kişilerle tartışmaya bile değmez uzaklaşmak en iyisi
Ben Konfüçyüs'ü dinlerim ve bilmediğini bilmeyenden kaçarım. Çünkü onların bilgisi olmadan fikri vardır. O tarz insanlarla tartışmak zaman israfından başka bişey değildir.
Kendi inandığından şaşmayan, haklı çıkmak için sağırı oynayan, bencil düşünceleriyle hareket eden ve asla objektif olamayan insanlarla tartışmaya girilmez.
Anlamak masraflı iştir; emek, gayret ve samimiyet ister. Yanlış anlamak kolaydır oysa. Biraz kötü niyet, biraz da cahillik kafidir. Cahiller ve kötü niyetlilerle tartışmam.
herhangi bir ideolojiye saplanmış insanlar , yobaz dinciler , düşük gelir grubu , inşaattan parayı vurmuş hükümet yalakası zümre, aile büyükleri ve Z kuşağının sığırları.
Cahil olup çok biliyormuş gibi konuşan, her şeyi din üzerinden açıklamaya çalışan en ufak yanlışını bile dinde doğru diyerek izah etmeye çalışan müsveddelerdir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Din adamları, aşırı solcular, aşırı sağcılar, kendini zeki sanan cahillerler tartışılmaz.