Boş işler peşindeyim eski sevgilimin paylaşımlarını izliyorum hala sevgilisini de stalkliyorum hani bilgisayarda bir sürü pencereler açılılır ya gereksiz bende böyleyim. sürekli aklım meşgul. boş şeylerle günlerim bomboş geçiyor. bir amacım yok. bu kafadan sıyrılıp disiplin ve azim istiyorum 🥺🤦♀️ bir türlü çıkamıyorum bu moddan. kendimi geliştirmek adına neler yapabilirim.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Selamlar,
Güzel soru için teşekkürler.
Yaşamda dengeli ve mutlu olmak için iki soruyu cevaplamanız lazım.
Önce gerçekten kim olduğunuzu anlamanız lazım. Siz başkalarının tarifi veya yaptığınız iş değilsiniz. Son derece özel ve özgün bir insansınız.
Her insan birbirinden farklı beceriler ve bir amaçla yaratılmıştır insan hepsi birbirine benzeyen market poşeti değildir. Ancak kim olduğunuzu anlamak için üzerinize başkalarının geçirdiği kıyafetleri çıkarmalı ve zihninizin kitlenmiş kapısını açmalısınız.
Gerçekten kimsiniz ve sizi mutlu eden şeyler nelerdir?
Sizi başkalarından farklı kılan beceri ve özellikleriniz nelerdir? Bunları iyice düşünmeli ve sizi nefessiz bırakan maskeyi söküp atmalısınız.
Daha sonra yaşamdaki amacınız ve misyonunuz nedir? Kim olduğunuz bunun cevabını verecek.
Taksiye binip şöför size nereye gidiyoruz diye sorduğu zaman “bilmiyorum” derseniz taksici sizi arabadan indirir.
Yaşamda da eğer nereye gittiğinizi bilmiyorsanız bir çok taksiden inmek zorunda kalırsınız.
Kim olduğunuzu ve misyonunuzu bir ağaç fidanı gibi yavaş yavaş büyüteceksiniz. Beş dakika düşünerek bulabileceğiniz bir şey değildir.
Misyonunuzun ne olduğu size kolay gelen ve keyif aldığınız işlerde saklıdır. Her şeyin bir yeri ve kullanım amacı vardır. Klima soğutur veya ısıtır. Ama bir klimayla duş almanız mümkün değildir.
Misyonunuz size ve başka insanlara faydalı olmalıdır. Yürümekten keyif alıyorsanız ve iyi yürüyorsanız bu bir ipucudur ama sadece amaçsız yürümek misyon değildir.
Hangi amaç için yürüdüğünüz önemlidir.
Markete gidip kendiniz ve sokağa çıkamayan yaşlı komşunuz için alışveriş yapmak için yürüyorsanız işte misyon buradadır.
https://youtu.be/GaDPOdkgkkQSize başarılar dilerim ve daha geniş anlamanız için konuyla alakalı bir videomu yolluyorum. Dikkatli izlemeniz faydalı olacaktır.
Sevgilerimle.