Ruh sağlığım yerinde fakat kendime daha fazla destek olabilirim. Mesela geçmişe gitmemek, çevirip çevirip olanı ve öleni düşünmemek, kaygılarımın altını çizmemek. Anı ve hayatı yaşamak işte.
saskinomayra avukat hanım yıne sızın kıytıda kösede paranız vardır eşinizde muhetemelen avukattır birikmısınız vardır valla ulkede doktor hakım savcı devlette calısan herkez rahat dıerler berbat durumda
saskinomayra haklısın avukat hanım 2 boşanma 2 miras davasına baksan rahatlarsın her kurumun avukatı var bılıom tanıdım ıkı bayan avukat vardı bırısı beledıyenın dieri sedas ın avukatuydu her ay şakır şakır para almıomu bunlar yıne hayatta bişeyler sahip olmussunuzdır ya bız napalım tanıdım evlı çift avukat vardı bmw 3.20 ye bınıodu 350.000 tl lik tuhaf
saskinomayra haklısın avukat hanım ama cahil cok rte cahile guvenır eğitimliye güvenmez ekomı çok kötü evlenme hayalım bitti artık 100 tl yi 10 tl gibi göruyorum ekonomı batık adalet yok işsizlik tavan yapmış yolsuzluk hırzıslık tavan yapmıs böyle bır ulkede kımse yasamak ıstemez 30 yasındayım hayallarım çöpe gitti aile kurmak bile zor bu devırde bide düzgün işi olmaya kız vermıolar bizzat yasadım 2 yıllık elektrik teknıkerıyım kızın anası kızımı doktora verırım dedı bana :D ben ölmusumde gömenım yok
Aa bu ben aynı. 18 saattir uyumuyorum düşünmekten. 24 e tamamlamadan uyumak istemiyorum. Madem yaklaştım 😂😂düşüncelere boğanların boğazlarında düğümlensin gözyaşım