Öncelikle bu çapkın ve herşeye sahip olan erkek bunlara bir anda sahip olmadı. Çabaladı çalıştı ve istediği her şeye sahip oldu. Siz kızlar güçlü erkeği seversiniz. Yakışıklı ve herşeye sahip olan erkek istediği herşeye sahip olduğundan istediğini anında yapacak. Bu özelliği kızlara feci derecede çekici gelir. Ve bu adamda kızların ilgisi tarafından bıktırıldığı için ve herşey ona sıradan geldiği için yalnızca çıkmakla kalacak ve çapkın olacak.
Ama belki önceden kızlar tarafından reddedildiği için aklı sıra kızlardan intikam almaya çalışıyor olabilir.01 Yorumla
Soran+1 yılsaçma bir yaklaşm
En İyi Cevaplar
+1 yılBen sevdiğim insana sahip isem. Her şeye sahibimdir.
Her şeyi para olarak algılamayın.
Neyse yürümeye karşıyım. Koşmak daha iyi.26 Yorumla
Soran+1 yılçok doğru söyledn bravo valla
- +1 yıl
Senin yaşadığın hayat. Başkasının hayali olabilir.
Bu sözü arkadaşıma demiştim. ''Benim hatımı kim ister lan'' dedi bana.
Düşündüm ayaktaydı. ''ayağın var mı dedim.'' ''var'' dedi. Sonra direk anladı. - +1 yıl
eyw.
Soran+1 yılHelal sana soyleyecek söz yok bu lafın üstüne
- +1 yıl
Teşekkürler...
arz talep meselesi olarak düşün nasıl bir okula basvurdugunda incelemeye alınırsın gözden gecirilir degerlendirilirsin buda öyle bişe her kadının hayalinde güçlü böyle şeylere sahip olan bir erkek vardır erkek içinse kadının güzel olması duygularının yüksek olması yeterlidir genelde ama erkekte daha fazla mükemmelliyetcilik aranır o krıterlerdeki erkeği bulan insanlarda bırakmak istemez erkekte hep daha iyisini denemek en güzelini bulmak istediğinden durması ancak gercekten sevene asık olana kadar imkansızdır :)))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıladam yakışıklı zengin her şeye sahip. eğer inancı zayıf ise veya inancı yoksa yani zinadan korkmuyorsa Allah korkusu yoksa neden bir bayanla yetinsin ki? arasıra güzel bakire veya bakire olmayan kızlarla yatıp kalkması gayet normal zaten zengin her şeye sahip Allah korkusuda yok eee ne duruyorsun çapkınlık yapsana çapkınlık yapsana))
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
hiçte bile, size oyle gelmesı muhtemeldir. aradıgını bulamamış olması onun capkın oldugunu gostermez capkın demek elındekının kıymetını bılmeyıp hoyratca harcayan ve bundan bıkıp usanmayandır, aramak capkınlık degıldır aradıgını buldugunda dıngınlesmeyecek ınsan yoktur
02 Yorumla
Soran+1 yıltek kişiye bağlnmak istemiyorm demek ne demek?
+1 yılPara varsa biraz da havalıysa tabi yine iş karakterde bitiyo da kızlar onların ağzının içine bakıyorsa erkek de bunu kullanır bir değil iki değil bir kaç tane sevgiliyi birarada yürüten gördüm ben herşeye de inanıyorsunuz maşallah onun için akıllı erkeklere kız çok bizim gibi saflarda bekler böyle mal gibi :)
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğru söylüyosun
çapkın da sizsiniz. kendiniz çok güzelmiş gibi hep yakışıklı olsun istiyosunuz. artık bırakalım bizi gerçekten seven kişilere yönelelim. hatta bir yazı vardı.
tr-tr.facebook.com/.../65298334471283702 Yorumla
Soran+1 yıltamamen anlamak istediğin gibi anlamşsn
+1 yıltalep ve arz meselesi. benim gibileri kızlar rahat bırakmıyor sonra adımız çapkına çıkıyor. yolda arabam ile giderken yaya çoğu kız gözümün içine bakıyor, durup bir şey sor hadi der gibi. birde çıktığın kızın arkadaşları imkanlarımı görünce sarkması yok mu oda illet ediyor beni. alayı mağduru oynuyor. daha neler neler. BİZ ÇAPKIN DEĞİLİZ BİZİ ÇAPKIN YAPIYORLAR
02 Yorumla
Soran+1 yılbahane de hazır hemen
- +1 yıl
yorum yapmıyorum (: tespitlerimi paylaşıyorum (:
E adam hem yakışıklı hem zenginse faydalanacak tabii ki. Siz kızlar güzelliğinize göre giyinişinize göre cebinizdeki paraya göre partnerinizi seçiyorsunuzda aynısını erkek neden yapmasın? adam 25 yaşından 26 yaşına geçtiğinde 25 yaşı ona daha geri gelmeyecek ben de yakışıklı zengin olsaydım bende öyle olurdum şahsen :)))
00 Yorumla
+1 yılYakışıklılık esasen fizikten öte duruş ile alakadardır. ve herşeye sahip ise esasen o çapkın değildir sadece onu çapkınlığa sürükleyen talepler vardır. Zira siz bayanlarda öyle bir dürtü vardır ki sizler güçü seversiniz. Güz kimi yerde para kimi yardı yakışıklılık kime yerde bilgidir vs. EEE gücü görünce etrafında pervane olan onca bayanın içinde kalan erkek te doğası gereği her fırsatı değerlendirir.
00 YorumlaSende zengin olmayan bir erkek bul. Bukadar basit :) gerci o da pek farkli olmayacaktir ama yine de parasi cok olan erkek istedigini alabilck guce sahiptir. O yuzden yakisikli da olmasina gerk yok. Goruyoruz bunun ornegini disarda cok. Adam kel 40 yasinda. Kiz 20 yasinda. Fistik gibi citi piti bir hatun. Neyine asik oldun bu adamin?
00 Yorumlaöyle erkekler çoğu zaman kendi seviyesinin altındaki kızlara karşı çapkın olur, kendi seviyesindekilere de aşık olur.. kızların temelde kıçının kalkmasının sebebi budur. öyle bir erkek olduğumu farzedelim, atıyorum bir kızı kandırıp bir kaç gün eğleneceğimi düşündüğümde onu benle sevgili olacak kadar iyi bulmuyorum demektir. ama kız bu durumu tersinden anlar: ben istersem ne adamlarla birlikte olurum.. gibisinnden
00 Yorumla
+1 yılherşeyi olan paralı varlıklı birine yaklaşırken tekrar tekrar düşüneceksin. bu kadın ya da erkek herkes için geçerli. çünkü o insan doymuştur her türlü. minnet etmez. davul dengi dengine çalar derler. mesela çok zengin bir kız bile bana çıkma teklif etse kabul etmem, maddi üstünlüğün verdiği eziklik bir yana o insan senin baktığın gibi bakmaz, düşündüğün gibi düşünmez. zorluk sıkıntı yaşamamıştır.
01 Yorumla
Soran+1 yılçok doğru söylüyosn bende bu yüzden uzak durdum
+1 yılKahretsin çok yakışıklıyım mesaj atıp rahatsız etmeyin lütfen ;
www.chinadaily.com.cn/.../...80118111644354679.jpg01 Yorumla
Soran+1 yılyorumsuzz
Çünkü hayatta ulaşılması gereken mevkiye gelmiş. İnsan doyumsuz bir varliktir hep daha daha daha der. Ve her şeyin varsa maceran eksiktir. İstediği her şeye ulasabildigi icin ulasamayacagi şeyler aramaya baslar ve bu yüzden o daldan o dala atlar.
00 YorumlaBu erkekler için değil kızlar içinde geçerli. Çünkü onlar dünyanın sadece kendi etrafında döndüklerini sanarlar o yüzden böyle yakışıklı olmayan birininde karakteri sağlamdır hani adam gibi seevenlerdendir onlarda sonuçta hiçkimse 4/4 lük değil
00 Yorumla
+1 yıleee bu devirde yavşak kız arttıkça, bizimde ekmegimize yağ sürülmüş gibi oluyor, yani bizi altan altan alıştırıyorlar,... valla bizim suçumuz yok sizin kızlara sor onlar yavşıyor, ne yapalım yani :)
06 Yorumla
Soran+1 yılBen yavsamadimki o yazıyor bana ama etkilendim bende ama dur demek lazım can yakar böylesi
- +1 yıl
aynen diyorum ya sana o yavşak kızlar bizi alıştırdı gı için, boşluga düşer düşmez kendimize yenisini aramak isteriz, ve oda boşta kalmıştır ondan sana yazıyordur, tersle yoksa canın yanacak..
Soran+1 yılPeki öyle yapayim
- +1 yıl
aynen iyligin için yaparsın bunu
Soran+1 yılyaptm bile bakalm zaman ne gösterck
- +1 yıl
hadi bakalım rasst gele diyelim o zaman :D
çünkü bilmiyosun Ön yargıların seni öyle kılıyor herşeye sahip ve yaklışıklı erkeke asıl yanlızdır çünkü karşısına esas biride çıkmama ihtimali büyüktür önemli olan sen yaptıklarına değil onu gör bakarak göremezsin ;) bunu dene
05 Yorumla
Soran+1 yılKimseyi degistirecek gücüm yok yol yakınken vazgeçmek en iyisi
Soran+1 yılben aşık deilim sadce hoşlanır gibi oldm bir kez yanlmak istedm ama o da çapkn çıktı bana da vazgçmek düşer
+1 yıltip var nasılsa, bize her yer paris diye düşünürler, daldan dala atlarlar, ego patlaması yaşarlar, adı üstünde herşeye sahip, çapkınlığı olmasa bişey eksik olur onlar için
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOlayın özü basit siz kızlar hep haklısınız biz erkeler haksızız size göre oysa siz kızlar ilk olarak cüzdana sonrasında tipe bakmak yerine kişilik ve karaktere baksaydınız bugün durum çok farklı olurdu
03 Yorumla
Soran+1 yılkız ya da erkek olsn illaki önce tipe bakar iletişim dersinde bile gördük bunu görünüş en başta dikkat çeken özellik ve insanların olmsuz ya da olmlu düşnceleri görünüşlerine göre biçimleniyor fakat ilişkinin devamında karakter ve kişilik daha önemli oluyor
Cevap sahibi+1 yılyalnız görünüş ile tip iki farklı olgudur tip yüz ve bedenin fiziksel güzelliğidir iletişim dersinde anlatılan görünüş giyim kuşam aksesuar ile alakalı yani çok yakışıklı biri giyimine özen göstermesede ilk görünüm nasıl olur sence ya da yakışıklı olmayan biri çok canti giyindiğinde nasıl ilk görünüm olr sence
Cevap sahibi+1 yılgörünüme bakarak hareket etiğin zaman yanılma olasılığı çok fazladır ön yargı daima yanıltır
böyle bşy başıma gelmedi ama benim düşüncem şu bir erkek eger yakışıklı oldugunun kızların ona hayran kaldıgının farkındaysa çapkın olur doymaz daha fazlasını ister çok çabuk sıkılır yakışıklılıgıyla elde edmediğinde parasını kullanır...
01 Yorumlapara her şey değildir ne parasız erkekler var yine yapıyor olay parada pulda değil etrafındaki kız sayısında eğer bir erkegin etrafında dolaşan sansarlar varsa o erkegin nettir aklı kayar
00 YorumlaHer şeye sahip olduğu için gözüne her şey küçük görünür ve daha çabuk sıkılır yeni şeyler elde etmek ister biriyle sadık olamaz
01 Yorumla
Soran+1 yılalttaki arkdaşn yoruma baksana kızlar bile öyle diyosa
+1 yılGüzel cekici ve biraz sımarık bayanlar neden bu kadar az ve hep tipsizlerle ya da daha az erkeksi olanlar geziyorlar?
01 Yorumla
Soran+1 yılne alaka şimdi ayrı bir soru olark sorabilirsn
ÇÜNKÜ BÜTÜN KIZLAR BÖYLE ADAMLARA PRİM VERİYOR. SEÇENEK ÇOK OLUNCA HEPSİNİN TADINA BAKMA DERDİNE DÜŞÜYORLAR. SORUN KIZLARDA.
11 Yorumla- +1 yıl
işte doğru tespit budur, tebrikler. .
Çünkü her şeyi var. Her şeye sahip. Neden bütün kizlara da sahip olamiyim diye düşünüyor ve çapkinlik basliyo:)
03 YorumlaÇözmüşsün işi sen :)
Soran+1 yılDoğrudur
Doğanın kanunu ;) Çirkin ve fakir erkeklerinde yüzüne bakmazsınız.. Bazen elemanlar iyi yapıyor diyorum.. Diğer elemanların intikamı gibi düşün.. ^^
10 Yorumlakızların bütün ilgileri onların üzerinde olduğu için erkekte doğal olarak şımarıyo tabi ve öyle devam ediyor
00 YorumlaYakışıklı ve herşeye sahip olup da nasıl bir karaktere ve ilkel içgüdülerden fazlasına sahip olmuyor? Demek ki herşeye sahip değil.
00 Yorumla
+1 yılKendin söylemişsin zaten , her şeye sahip oldukları için kaybedecek bir şeyleri olduğunu düşünmezler..
00 Yorumla
+1 yılherseye sahip olabildiklerini dusunuyorlar cunku onlar sadece onlardan kacan kiz tiplerinden hoslanir soylim :)
01 Yorumla
+1 yılYakışıklı herşeye sahip olan erkekde reddedilme korkusu pek olmayacağından çapkın tabi. Tipsiz, bir özelliği olmayan nasıl çapkın olsunki pek bir şansı var mı sanki.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılSen sadece yakışıklı ve herşeye sahip olan erkeklerden hoşlanacak kadar düşük seviyeli ve toy musun?
04 Yorumla
Soran+1 yılne alaka be uff kıçından anlamayn
- +1 yıl
Kimseden hoşlanamaz oldum diyorsun. Gayet doğru anladım. Demek ki sadece yakışıklı ve herşeye sahip olan erkekler ilgini çekiyo. Yazdığın şeyi okuda gel. Küçücük aklınla bana laf atma.
Soran+1 yılböyleleri görüp herkesten soğuyorum anlamnda dedm
- +1 yıl
Anladım. Tek kişiye göre yargılama bence bütün cinsiyeti. Hata koca cinsiyette değil sizin seçimlerinizde.
Sorunun cevabını sen vermişsin zaten. Yakışıklı, her şeye sahip olan bir erkek neden bir tane Türk kezbanına bağlı kalsın
00 Yorumla
+1 yılİşte herşey sahip olabildiklerinden :))) Yakışıklılığına da bayanların dibi düştüğünden :)
02 Yorumla
Soran+1 yılSanki sizin güzel kizlara dibiniz düşmüyor şimdi kızlar suçlu oldu
- +1 yıl
elbette herşey karşılıklı ama ben o kategoride değilim :( Genel anlamda söyledim. Güzel olan herşeye herkesin dibi düşer...
+1 yılHer şeye sahip? Nedir o her şey? Çünkü belli ki sadakat'e sahip değiller.
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ona sahip değil
Bir gün aynı şeyin başlarina geleceğinden haberleri yok da ondan çapkınlar.
05 Yorumla
Soran+1 yılGelmez onlar sadece can yakmayı bilir
Soran+1 yılyaşar mı cidden öyle adale var mı gerçkten
- +1 yıl
tabii ki. Allahın adaleti çok büyüktür. Düşün, sana da kurşun sıksalar ölürsün bana da. Aynı etten aynı kemikten yaratıldik çünkü. Kimsenin kimseye üstünlüğü, kimsenin kimseyi kırma gibi bir lüksü yok. Sınırı aşarsa dişini göstereceksin tabii karşındaki. Kısaca kim kime ne yaparsa onu bulacak. Ya bu dünyada ya öbür dünyada.
Soran+1 yıldediğin gibi olur umarm
Zamanında kızlar canını cok yaktıgı için o da öyle intikam alıyo hakediyolar bence
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim de canım çok yandı hemde öyle böyle değil en ama ben çapkınlık yapmıyorum olayı cinsiyetlestirmemek lazım çapkın kızlar da var ama erkek daha fazla bende mi çapkın olsaydım o zaman
- Kişilik & Karakter konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılSimdiki jenerasyonun erkekleri gevsek ve ilik. Cogu kiximizi cinsel bir arac gorup kullanip kullanip vay efendim bana gore degilsin deyip cekip gidiyolla. Ama baxi kizlarda var ki cok iyi niyetli erkekleri entrikalarina ortak ediyolla.
00 Yorumla İnsan rabbine bile nankör. Kendini ehlileştirmediği sürece açgözlü ve doymayan bir hayvan olarak kalmaya devam edecektir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYakışıklı ve herşeye sahip erkekler yerine normal erkeklere bakmayı dene. Çapkın değil ve aldatılma riskinde olmaz ne güzel
11 Yorumla
Soran+1 yılKendi yakınlaştı ben ne yapayim
+1 yılYakışıklı adam neden çapkındır bilirmisin?
zamanında çok sevmiştir ve kazık yemiştir
oda herkesten intikam alıp önüne geleni s*kip atar01 Yorumla
Soran+1 yılçokkkkkkk saçma bir gerekçe
+1 yılBenim gibi mesela , yani elindeki imkani kullanmak istersin boyle olunca tek bir kisiye bagli kalicagin yaşa gelmeden once hayatini doya doya yasamak istersin :)
04 Yorumla
Soran+1 yılkızlar neden böyle değil
- +1 yıl
Yanlis dedin , kizlardada var boyle kisiler kiz cok guzeldir ve parasi coktur surekli gezmek farkli farkli birileriyle takilmak ister
Soran+1 yılerkekler daha fazla ama
- +1 yıl
Evet ama kizlarda var
hayat boks mücadelesi gibidir ya sen vurunca hayat sersemler onun sendelenişini görünce havaya girersin ve özgüvenin zirve yapar ya da tam tersi sen yersin yumrugu hayat seninle oynar:) tüm mesele havaya girmek ile ilgili o arkadaş o havaya girmiş.
00 Yorumla
+1 yılZenginim yakışıklıyım bütün kızları elde edebilecekken neden bir tanesiyle yetiniyim ki?
00 Yorumlasenden önce çıktığı vardır ona nispet olsun diye yapıyordur
02 Yorumla
Soran+1 yılçapkınlık nispet olsn diye yapılmaz bence
Gencim güzelim yakışıklı severim dese ne olacak yani. aldatmak olasılık işi tahmin işi değil çok farklı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla ben yakışıklı değilim ama gerçekten gönülden sevince karşılık bulamadığım için ya da yarı yolda kaldığım için bende bazen dinin verdiği ölçü de günaha girmeden tüm haklarımı kullamak istiyorum maddi durumumu düzelttiğimde.
00 Yorumlaonlar sadece ukala ve kendini beğenmişler dir sen gönnül kapısını bileni bulda sonra gör
00 Yorumlaherseyden önce önemli olan kişilik densede bence herkez hıkaye anlatıyoo para adamı bozar canım zenginden uzak dur :)
00 Yorumla
+1 yılNe yapmamızı bekliyordun... Tek kıza köle mi olalım...
06 Yorumla
Soran+1 yılKöle olmak mı bu sevmek sevilmek bir kalbe ait olmak kötü mü
- +1 yıl
İhtiyacımız yok ki buna... Bin kalbe girmek varken neden bir kalp olsun..
Soran+1 yılÇok adice
- +1 yıl
Daha çok insanı mutlu ediyorum... :) Sevap işliyorum işte..
Soran+1 yılbakış açına hayrn kaldm
- +1 yıl
Her insan kendine göre haklıdır ;)
adam o kadar yakışıklı, napsın yani sana mı kalır sanıyosun?
biz manken olan barbara ile sevgili olamadık diye üzülmüyosak, siz de jason statham ile sevgili olamadığınız için üzülmeyeceksiniz.00 Yorumla
+1 yılyakışıklı ama orta düzeyde ekonomik seviyeden birileriyle çık ben öyleyim daha kimseyi üzmedim
00 Yorumlakendilerini beğenmişler :D bende yakışıklıyım ama çapkın dielim :) ama manitam yok
00 Yorumla
+1 yılDemek ki kadınlar yakışıklı ve parası olana karşı daha cömertler
02 Yorumla
Soran+1 yılbişey tuttrmşsunuz başka şey söylediğiniz yok
- +1 yıl
Sizin teziniz de sizlerin tutturdugu birşey karsina oylesi cikti diye butun erkekler ayni olacak değil. Ama fakir ve cirkin bir erkek mi capkinlik icin daha musait yoksa zengin ve yakisli bir erkek mi bunu dusunmek lazim bence
+1 yılNeden kızlar sürekli ''yakışıklı ve herşeye sahip erkeğin peşinde?'' bu soruyu sor önce kendine :D
111 Yorumla- +1 yıl
verecek cevabı yok kanka bekleme :D
Soran+1 yılHerşeye sahip olmasını geç yakışıklılığı da geç çünkü öyle olmayan bir sevgilim vardı ölümüne seviyodum o da ağzıma sıçtı bu sefer de böylesi denk geldi ne yapayim kendi buldu beni böyle hoşlanacağk oldum ama anladım iş yok
- +1 yıl
Bunun cevabını veremedin, veremezsinde. Sana eski sevgilini sormuyorum :) Herkes eski sevgilin gibi olacak diye bir durum yok. Ama senin düşünceler tamamen ''yakısıklılık, herşeye sahiplik'' gibi şeylere kalmış :D Bunlarla devam et bakalım nereye kadar kullanılcaksın daha
Soran+1 yılO kriterlere göre yargılamamıştim aslında sonra bir konu oldu çapkınsn sanırım dedim reddettmedi
- +1 yıl
herneyse. Soru iceriginde onları vurguluyorsun bende ona göre konustum :D dediğim gibi aynı yolda devam.
Soran+1 yılNeye devam ya bu ne şimdi yerin dibine sokuyosun insanı
- +1 yıl
üzdüm mü, kıyamam
Soran+1 yılKeyfine bak
- +1 yıl
:d bakıcam zaten
+1 yılbeter olun adam zengın olunca zıplarsınız üstüne canın yanar tabı
12 Yorumla
Soran+1 yılAyıp ama
- +1 yıl
evet gercekten yaptıgınız ayıp anlaman güzel :))
Bu tip erkekler hep dalga peşinde olurlar uzak durmak lazım
01 Yorumla- +1 yıl
dalga peşinde :D oda güzel
neden olmasın? tek eşlilik ezberine herkes uymak zorunda mı ki?:S
00 Yorumla
+1 yılİnsanoğlu doyumsuzdur. Ayı bir eline koysan diğer eline güneşi bekler hep fazlasını ister.
00 Yorumla
+1 yılÇirkinim, hiçbir şeye sahip de değilim. Ama çapkınım, nolcak?
00 Yorumlabence bunun sebebi kızlar hep öyle erkeklerin peşinden koşarlar ne derlerse yaparlar sonuçta ortada kalan kendileri olur bence şikayet edicek bişey yok
02 Yorumla
Soran+1 yılerkekler de zaten çirkn kızların peşnden koşuyodu
+1 yılYakışıklı ve her şeye sahip erkek 'güçlü ve özgüvenli erkektir ' .
Yani minneti yoktur.
Dolayısıyla kızları pek sallama niyetinde bulunmaz.00 Yorumla
+1 yılSenide herkes gibi görüyo olabilir özel olduğunu çok sevdiğini göstermen lazım
05 Yorumla
Soran+1 yılöyle bir ilişkimiz yok ben hoşlanır gibi oldm böyle olduğnu anlaynca vazgçtm
- +1 yıl
Hoşlanıyosan vazgeçme
Soran+1 yılNeden vazgecmeyeyim nasıl olsa gözünde bende gelip geçici bir kızim
- +1 yıl
Belki oda hoşlanır senden denemeden bilemezsin ki
Soran+1 yılHoşlansa kaç yazar geçici onun herşeyi zaman geçirip eğlenmek sadece
- Devamını Gör (86)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026