Kişilik & Karakter Burçlar hapishaneye düşerse ne olur? badgirlll010101 Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncel Burçlar hapishaneye düşerse ne olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
BlueCupcake Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Terazi ve evet :D saçım ile fazla takıntılı biriyim. 1 0 Yorumla
BendenizEmreniz Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 80% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 938 cevap paylaştı. Koğuşun temizliğini ve düzenini mi yaparım? gerçi yaparım, sinirden adamların kafasını tuvalete sürterim bir süre sonra dimi Sosi? @Sosyetic_SheqiiL 2 3 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Haha seni almasınlar olm hapishaneye falan 😃 Yorumla BendenizEmreniz +1 yıl @Sosyetic_SheqiiL zaten oradan tımarhaneye giderim muhtemelen :D Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl 😃 deme öyle deme Yorumla
Handsomehell01 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aslan Burcu: Siz beni hapse atmadınız, ben kendim girdim, çıkarken de kendim çıkacağım 😂 2 2 Yorumla Rzazadesixeli +1 yıl Lan çokk doğru kimse beni hapse atamaz beni girerim😎 Yorumla Handsomehell01 +1 yıl @Rzazadesixeli 😀 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı. Hemen çıkacağımı düşünürüm, hatta çıkmasakta olur burası sakin 😂 1 0 Yorumla
nes2mvarhayattaa Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl Ben burcumu degistirmek istiyom balik olmak istiyom🤣 1 0 Yorumla
SomurtkanŞirin-2 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Ben hapishaneye düşen bütün burçlardan da ezelden beridir nefret ediyorum nefffreeeeett. 1 0 Yorumla
Ceval Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Hepsi nin Yaşam Çizgisi aynı olur Burçlar tek yıldız olur 1 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hapishanede ne işim var ola ki oldu kaçmak lazım , burç dogru demiş 1 0 Yorumla
Keko_01 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl koğuşta sinir olduklarını şişler suçu başkalarına atar- Ben mevzu çıkartırım o kesin belalıyım 1 0 Yorumla
vQlkiiii Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Boğa burcuyum : ) fark etmez her yere ayak uydururuz... 1 1 Yorumla badgirlll010101 +1 yıl Volki tolkii aklıma sadakatsizteki volkan geldi istemsizce ffvjjfvjfv Yorumla
Gizli Üye (36-45) 20 gü Garip bir soru ama olsun herkes gibi koğuşa yerleşirler herhalde. Yıldız falı falan da işlemez orada herkes eşit. 0 0 Yorumla
Afraa2727 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Sürekli ziyaretçisi geldi mi diye sorar 🙄 2 0 Yorumla
sanane_kardeş Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sanki önceden hep havalı kıyafet giyiyordum😂🤣 2 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı. Niye çıkmak istemeyelim 😅 yanlış çok yanlış 2 0 Yorumla
Boavista Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kendimi aklamak için bahaneler uydururmuşum 😂 2 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Koğuşun temizliğini/düzenini yapar. 1 0 Yorumla
Ykslbyr Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Yanlış anlamada cok saçma bir soru olmuş 1 0 Yorumla
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Yokla ne koğuşu temizleyecem çok ta fifi 1 0 Yorumla
MissChucky Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gardiyanla laf dalaşına girermişim. Yaparim 1 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Kova hapise düşmez çünkü ahmaklık yapmaz. 1 0 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl İkizler Burcuyum Kaçmak İçin Tünel Kazarım 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Uygun fiyata Tünel Kazım işleri yapılır. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Terazi ve evet :D saçım ile fazla takıntılı biriyim.
Koğuşun temizliğini ve düzenini mi yaparım? gerçi yaparım, sinirden adamların kafasını tuvalete sürterim bir süre sonra dimi Sosi? @Sosyetic_SheqiiL
Haha seni almasınlar olm hapishaneye falan 😃
@Sosyetic_SheqiiL zaten oradan tımarhaneye giderim muhtemelen :D
😃 deme öyle deme
Aslan Burcu: Siz beni hapse atmadınız, ben kendim girdim, çıkarken de kendim çıkacağım 😂
Lan çokk doğru kimse beni hapse atamaz beni girerim😎
@Rzazadesixeli 😀
Hemen çıkacağımı düşünürüm, hatta çıkmasakta olur burası sakin 😂
Ben burcumu degistirmek istiyom balik olmak istiyom🤣
Ben hapishaneye düşen bütün burçlardan da ezelden beridir nefret ediyorum nefffreeeeett.
Hepsi nin Yaşam Çizgisi aynı olur Burçlar tek yıldız olur
Hapishanede ne işim var ola ki oldu kaçmak lazım , burç dogru demiş
koğuşta sinir olduklarını şişler suçu başkalarına atar- Ben mevzu çıkartırım o kesin belalıyım
Boğa burcuyum : ) fark etmez her yere ayak uydururuz...
Volki tolkii aklıma sadakatsizteki volkan geldi istemsizce ffvjjfvjfv
Akrep bir bakıma doğru gibi 😂
Garip bir soru ama olsun herkes gibi koğuşa yerleşirler herhalde. Yıldız falı falan da işlemez orada herkes eşit.
Sürekli ziyaretçisi geldi mi diye sorar 🙄
Sanki önceden hep havalı kıyafet giyiyordum😂🤣
Niye çıkmak istemeyelim 😅 yanlış çok yanlış
Kendimi aklamak için bahaneler uydururmuşum 😂
Ben kurtarırım hepsini...
Koğuşun temizliğini/düzenini yapar.
Kaçmak için bir yol ararim
Scofield gibiymisim:)
Yanlış anlamada cok saçma bir soru olmuş
Yokla ne koğuşu temizleyecem çok ta fifi
Gardiyanla laf dalaşına girermişim. Yaparim
Yay kesinlikle doru😂
Kova hapise düşmez çünkü ahmaklık yapmaz.
İkizler Burcuyum Kaçmak İçin Tünel Kazarım
tünel kazarmışım vay anasını
Uygun fiyata Tünel Kazım işleri yapılır.
ikizler..
rahat duramam belliki..
Aslana da bak sen 😏😏
Kova 😂
İkizlerim
isyan çıkarırım.
Koğuşun düzenini/temizliğini yaparmışım 🌾
İkizler hep kurnaz ya 🤣🤣
Akrep canım
İsyan ediyor muşum kanka
Tünel kazarım
Ne slk bi soru aw