Erkeklere göre 'Güçlü kadınlar' mı? 'Korumaya muhtaç kadınlar' mı?

Az önce bu siteden bir bayan arkadaşımla yazışır iken, Erkekler güçlü kadın sevmiyor dedi.. Çevremde,hep ağlayan zırlayan kızlar tercih ediliyor dedi.:)) Dosthane sohbet ettik,dikkat ettimde dedim,biz kadınlar farkında olmadan,Erkekler seçer,Kadın seçilir..İmajı oluşturmuşuz sanki dedim. Hep ciddi düşünmüyor ,Yada ciddi idik başlarda diye birçok soru buna örnek...Yaşım geldi ,hala ciddi değil,ayrılıp ciddi düşünen biri ilemi çıkmalıyım gibi cümlelerde aklımda kalan.. Bende de bir düşündüm,ağlayan,zırlayan kızları seçmek vs.. İfade edebildimmi bilmiyorum ama,Soralım yorumlara bakalım dedim:) Örnek 1:Ayakları üzerinde durabilen arabası vs olan bir kadın. . Örnek 2:Yada herhangi bir işte çalışan,korunmaya muhtaç bir kadınmı,işten alınıp evine bırakılan,tarifte edmedimki :))) ağlayan zırlayan işte:))) Dalga geçmeyin ama lütfen:)) Şimdiden teşekkürler:))
Güncellemeler
+1 yıl
Tek Tek okuyorum Arkadaşlar:) düzeltmek istediğim araba vs örneği maddiyat olarak algılanmasın lütfen..dışardan bakıldığında son model bir arabası olan bir kadın..giyim kuşam yerinde..ilk bakış açısı yaklaşmaya korkutur mu..siz erkekleri...yakından belki 48 ay vade ile almıştır:D kim nerden bilsin:))
Güncellemeler
+1 yıl
Herkeze teşekkür ederim arkadaşlar..

Güçlü kadın;Aslında Yalnız kalmaya mahkum kadın gibi geliyor bana...

Güçlü ama yalnız kadınların sıkıntılarına örnek verip sizi gülümsetmek isterim.

Gece yatağınıza geçersiniz,tıkır tukur sesler gelir,isterse karete tekvando,fasafiso bilsin ANNECİM bir durumdur..(EVLİLİĞE en kolay,ikna olma durumu) ...Ve aldığı her elbisenin,arkdan FERMUARLI olmamasına dikkat eder,es kaza almış isede yan komuşuna gidip rica eder,ve ekler abla akşama görüşürüz der:)

Erkeklere göre 'Güçlü kadınlar' mı? 'Korumaya muhtaç kadınlar' mı?