Karakter olarak sana göre sen iyi misin, kötü mü 😏?
Beğen
Paylaş
Takip Et
9 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence iyi biriyim. Dedikodum yok, yardımsever bir insanım, içimde art niyette yok kimseye karşı. Eşimi düşünüp alışverişimi ona göre yapıyprum, kümsenin kalbi kırılmasın siye uğraşıyorum. Aile bağlarına önem veriyorum. Daha ne olsun. Tabi kötü yanlarımda var ama galiba iyi bir insanım
İyilik kötülük göreceli bir kavramdır. Kalkıp ben kötüyüm demez kimse sanıyorum. Herkesin kendince haklı nedenleri ve vicdanını rahatlatma yöntemleri vardır. Ben vicdanımı rahatsız edecek davranışlarda bulunmuyorum. Aslında hiçkimseyle de ilgilenmiyorum, kimsenin kötülüğünü istemiyorum, kimseyle yarışmıyorum, tek sorunum kendimim. Tüm bunlara rağmen biri benim canımı yakmaya kalkıyorsa bu elbette karşılıksız kalmayacaktır. Dolayısıyla kendime kötü diyemem ama iyi de diyemem. Böyle.
İyilik ve kötülüğün arasındaki çizginin üzerinde yürüyorum ben. Bazen ayağım takılıyor ve kötülüğün kollarında buluyorum kendimi. Bazen de iyi olan taraf çekiyor beni kendine
Her insanın içinde kötülük, her insanın içinde de iyilik vardır. Çok iyi biri olduğumu söyleyemem ama iyi biriyimdir. Adaletli, vicdanlı biri ne kadar kötü olabilir ki?
Iyi biri olduğumu düşünmüyorum. Ama bir insana ya da bir canlıya fiziksel ya da ruhsal acıdan da zarar vermiyorum. (Sinirlandirdim.) Kendimi pek sevmiyorum açıkçası. Iyi biri olsam şu an en başta kendimi mutlu edebilmiş olurdum neticede.
Kendime kötü karsımdakine haddinden fazla iyiyim benim gibi olursanız kaybedenlerden olursunuz ben kontrol edemiyorum siz kendinizi kontrol edin kötü olun bak demedi demeyin
Adımlarımı hep düşünerek atmisimdir yeri geldiğinde düşünmenin bu kadar iyi olmadığı kanaatinde oluyorum. Sanırım o zaman kötü? Yerine göre iyi hak edene kötü te nokta
Psikolojim bozuk dışarıdan bakan aa ne kadar arkadaş canlısı ne kadar tatlı çok mutlu der açıkçası dışım insanları içim beni yakıyor içten karamsar, mutsuz, kendimi beğenmiyorum.