Arkadaşlarım benimle dalga geçiyor onlara tavrım ne olmalı abilerim ablalarım tecrübe akıl fikir verin? Lütfen oku alttaki yazıyı?

Fen lisesinde okuyorum daha önce hiç böyle insan görmedim her dediğim şeyle dalga geçmeye çalışan hatta anlatayım yaşadığım bazı olayları okulda konferans salonundaydık hoca pansiyon grubunda olmayan var mı diye sorddu benim annem babaam var dedim ama ben yokum telefonum iyi değil kaldırmıyor dedim iphone 4 olduğu için arka taraftan bana güldüler çok üzüldüm telefonum iyi olmadığı için eve gidince ağlamıştım insanlar konferans salonundan çıkınca o telefonla arama yapabiliyor musun dedi onurum kırıldı benimle dalga geçiyorlar bazı insanlar onlara söyledim hoşuma gitmediğini ama onlar bizim huyumuz böyle beni değiştiremezsin dediler en son onlardan biriyle konuşuyordum görüntülü konuşma açtım o telefonu kaparken bir şey göstericemm diyip el hareketi çekti bana ben de dayanamadım annesine sülalesine sövdüm yüzüne kapattım sonra bana sg yazdı mesaj olarak bende ona si k tir git ötede ağla yazdım engel attım böyle insanlarla ilişkimi kopartmalı mıyım ve pansyondaki çoğu kişi böyle cıvık hareketler sergiliyor.
Arkadaşlarım benimle dalga geçiyor onlara tavrım ne olmalı abilerim ablalarım tecrübe akıl fikir verin? Lütfen oku alttaki yazıyı?