Hayret ya ama bi nüfüs müdürlüğüne gidip sor başka yolu var mı diye ya da babanı mahkemeye ver doğduğun güne şahitlik yapacak kişiler varsa o şekilde değişe bilir
Nasıl iyilik yapmış ben emekli olduğumda 4 yil daha çalışma hakkim olucak ama resmi kayitlara göre 4 yil önce emekli olmuş olucam ben böyle istemiyorum :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aynı isim değiştirmek gibi birşey galiba. Mahkemeye başvuracaksın.
Dimi ya :( offff
Hali hazırda doğum raporunuz varsa mahkeme kararı ile düzelte bilirsin
Hayır :( yok
Evde dogmusum.
Sadece babamın doğduğumda yskdkdkfk dogum gunumu ve dogum yilimi yazdigi bir not var
Geçerli olmaz oda ne kadar küçük ya da büyük yazdırdılar da bu kadar sorun yaptın
99 luyum 95 li yapmislar.
Kardesimde 2001 li 2000 yazmışlar kardesim de değiştirmek istiyor
Erkekleri büyük yazdırırlardı genelde aslın da eski zamanlar da da doğmamışsın ki neden böyle yapmışlar acaba erken evlenip gitsinler mi dediler ki 😜
Erken okula gitsin kafasiymis
Hayret ya ama bi nüfüs müdürlüğüne gidip sor başka yolu var mı diye ya da babanı mahkemeye ver doğduğun güne şahitlik yapacak kişiler varsa o şekilde değişe bilir
Peki teşekkürler 🌸
😇🙃
Nufüs müdürlüğünden düzelttir 5 dakikanı almaz
Emin misin ya oyle bir sey yok diyorlar avukat falan bir suru sey soylendi.
saçmalama kim diyor onu ismini değiştimiyorsun yazım yanlışını düzeltiyorsun
1999 doğumluyum 95 yazmışlar mesela bunu hemen duzeletwbilir muyim emin misin bu konuda
yaşın kaç
ve ilk yazım 1999 mu 1995 mi? hangisi
Şimdi ben 99 yılında dogdum. Babam sacma şekilde kimlikte 1995 diye yazmış
4 yas buyuk göstermiş
o zaman iş değişir babanı mahkemeye vermek gerekir benim yaşımı yanlız yazmış diye vs vs uzun iş hayatına 99 lu olarak devam et
Evet ya is hayatım 4 yil erken bitsin istemiyorum.
o zaman sorun yok
Oo babami mahkemeye vericem is uzayacak yanii :(
yanii
iyilik yapmış daha ne istiyorsun
Nasıl iyilik yapmış ben emekli olduğumda 4 yil daha çalışma hakkim olucak ama resmi kayitlara göre 4 yil önce emekli olmuş olucam ben böyle istemiyorum :(
ölme eşşeğim yaz gelsin keşke herkesin sorunları boyle olsa dimi abartma istersen
Sjsjdkdkf öyle deme ya vallahi acayip sıkıntı ediyorum
gerek yok bence başka şeyleri sıkıntı etmelisin
Kısa süreli bir işlem. Bekletilmezsin.