Bence soru cok net... ne olmak istediniz ne olunuz ne olamadınız neden olamadınız nasıl olamadınız... Ne olacaksınız.. İnsan ne oldum dememeli, ne olacağım demeli
Ben psikoloji okumak çok isterdim. Saatlerce insanları dinlemeyi, onlara yardımcı olmayı seviyorum. İnsanların hayatlarına dokunmak, onlarda bir şeylerin iyi anlamda değiştiğini görmek çok hoş.
ben kendi giyim markam olsun istedim kendi motor markam servisim atölyede açmak istiyorum deri atölyesi hem insanlarla gülelim eğlenelim diye kurs bahane yani birde kendi yazlığımda bir garaj yapmak orada eski araba restoresi yapmak 60 70 yaşlarda boş gitmek istemem tabi kitaplar yazmak hayattan öğrendiklerimi düşüncelerimi bırakmak insanlara bir nevzat can sancak diye en önemlisi o çünkü bence herkes bir tanede olsa yazmalı birde güzel bir cafe açmak binamın altına bir çok iş daha belki öncelik bunlar tabi birde beni gerçekten seven birini bulmak en zoru o gerisi çocuk oyuncağı olacaktı benim için aslında çok yaklaşmıştım buldum sanmıştım iş ortağımı da buldum sanmıştım sadece yanımda olsun yeterdi bana güvensin çalışmasın parada bile vermesin parada kazanıyordum çok az kalmıştı ama bir şeyi atlamışım ölüm onu yenemezdim öldüler şimdi ne önemi kaldı diye düşünüyorum ne olmak istediğimin onlar görmeyecek onlarsız ya da onsuz gücüm yok yapacak bana inanacak insan yok gitti ben istediğimi alırım 50 sene sonramı planlar yaparım derdim görürdüm halada görürüm ama yapamam artık belki de hayat dedi diye düşünürüm dur dedi böyle kolay olur sen zaten çözdün görüyorsun her şeyi bu senin için sadece bir oyun basit bir oyun elinden alayım fazlalarını bakalım o zaman yapıyor musun hevesim kalmadı şu an ne oldum hiç bir şey olmadım hiç bir şeyi olmayan borçlar içinde uyuyup uyanan bir insan oldum işsiz güçsüz bıraktım her şeyi zaten kendim için istememiştim yani ne oldu yine benim istediğim oldu bu saçma anlamsız boş dünyada zaten hiç bir şey istememiştim zaten yanımdalardı babam sevgilim şimdi hiç bir şey olmak falan istemiyorum her şeyi bir tarafına soka bilir hayat yine de gülüyorum ama :)
Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim üstadım. Daha sakin, yorulmadan ve olduğu gibi yaşamaya karar verdim. Ömrün son durağı neresi belirsiz artık.