Bir önceki sorumda sanki dünyanın en büyük sırrıymış gibi tanıtıp vasat düzey zorlukta bir soru sormuştum. Ancak KS üyeleri çok zorlandılar. O sebepten vasatın biraz daha altında olan bebe seviyesinde bir bilmeceyle sizleri hoş vakit geçirmeye davet edeyim dedim.
işte sorumuz:
Biz biz idik biz idik; otuz iki tane kız idik. Ezildik büzüldük bir araya dizildik. Bilin bakalım biz neyiz?
işte sorumuz:
Biz biz idik biz idik; otuz iki tane kız idik. Ezildik büzüldük bir araya dizildik. Bilin bakalım biz neyiz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Vasat ortalama demektir. Vasatın üzerinde ise ortalamanın üzerinde demektir. Yani yine bilemeyecekler sanki?
üstünde demedim zaten, altında dedim. Baby level.
Yoksa bir soru sorarım bunalıma girerler :D
-,-
Diş...
Bravo madam.
Mersi Mösyö
Madam ne iş tutarsınız?
Bunu sizin öngörünüze bırakayım Mösyö.
İç görüm dalyan gibi kuvvetlidir ama öngörüm de pek zayıftır. Yine de atayım. Bence üni mezunu işsiz ev hanımı.
Diş 😄
Bravoooooo
Diş mi
Tebrikleeeeerrrr
Diş mi
Sabun mu
diş olacaktı. Maalesef finale kalamadınız.
ama istersen bir kurtarma sözlüsü yapabiliriz.
Evet lütfen. Bunu bekliyordum zaten
Alttan çufçuflu üstten pufpuflu, çok oturgaçlı götürgeç. Bil bakalım nedir?
Tren mi
Braaavoooo bizden tam 10 puan bir de rejoys şampuan kazandınız
Çok basitti ama neyse
Ooovv yarışmacımız gurur yaptı. Ben bu hediyeyi hak etmiyorum bana daha zor bir sorun dedi. Bu cesaretinden ötürü yarışmacımızı kutluyor ve onu kırmayarak daha oturaklı bir soru soruyoruz.
Söyle bakalım gizli üye; içi boşaldıkça genişleyen şey nedir? Atarken biraz üsturuplu at.
Ahahah çukur
bravo.
dişi nasıl bilemedin hayret?
😂😂 bilmem aklıma gelmedi heralde
Gel iki lafın belini kıralım.
Baska bilmeceler varsa olur
Derdin mi bu mu?
Peki! Gırgırı bir kenara bırakalım madem.
Diyelim ki iki kapı var. Biri cennete öbürü cehenneme açılıyor. Ama sen hangi kapının nereye açıldığını bilmiyorsun. Kapıların önünde iki melek var. Biri yalancı öbürü doğrucu. Ve hangisinin yalancı hangisinin doğrucu olduğunu da bilmiyorsun. Her iki meleğe de bir soru sorma hakkın var. Öyle bir soru sor ki cennete açılan kapıyı bulasın. Ne sorardın?
Dümdüz sorardım hisslerime göre bir tarafı seçerdim
Dümdüz sormayı anne annem de yapar. Bilmeden yalancı meleğe sordun diyelim. hangi kapı cennete gidiyor diye. Yalancı sana cehennemin kapısını gösterir. Gittin doğrucuya aynı soruyu sordun. O da sana doğru olan diğer kapıyı gösterir. İki melek iki farklı kapıyı göstermiş olur. Ama tabi sen hislerine güvenerek şansını denerdin de mi
Evet riks budur
Cevabı beğenmedin galiba
Pek diğil :D
Ahahah tahmin etmiştim farklı fikirlere açık olmalısın ama olmaz böyle
yok yaa mevzu o değil. Başka sebepten beğenmedim.
Neymiş merak ettim
boş ver sen.