her zaman ki gibi akşam işte gelmiş eve girmiştim. bi baktım ki bizim koridorda ufak değişikler olmuş, bir takım eşyaların yeri değişmiş, bazıları yeni gelmiş filan allah allah dedim nolmuş bu eve. sonra odaya doğru yönelirken karşıma bi teyze çıktı. ilk gördüğüm an misafir olarak gelmiş komşulardan biri zannettim. o da bana baktı böyle buyrun dedi.. dedim ki hoşgeldiniz.. kadın gülmeye başladı sonra ve dedi ki oğlum sizin ev alt katta...
ben bi utandım bi bi değişik hallere girdim ahh dedim teyze özür dilerim enişteye selamlar evden nasıl kaçtım hatırlamıyorum38 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂ne güldüm yaa
- +1 yıl
🤣🤣
En İyi Cevaplar
+1 yılMağazada yürürken eximle, ben herşeye baka baka yürürüm o hızlı yürür, yanımda başka adam vardı Oda siyah deri ceket giymiş 🤣🤣 Kolundan tutup nere gidiyorsun ben burdayım derken adam dönünce baktım Almanın teki Morardım kızardım bi baktım benim ex arkadan geliyor sallana sallana noldu diyor Elinin körü oldu dedim 😂😂😅😅
Dalgınsam çok saçma şeyler yapıyorum..
Bazen mutfağa 5-6 kere gidiyorum napıcaktım ben yaaa diyerek..
Terliklerle iniyorum aşağıda tam dış kapıyı açacakken bi bakıyorum aaaa ev terliklerimle gidiyorum işe 😀😀😀 hemen söve söve geri çıkıyorum yukarı..31 Yorumla
+1 yılBir keresinde ders çalışıyordum baya kaptırmışım kendimi matematik çalışıyordum bu arada. Annem odaya geldi kızım gel hadi dedi bende birden bağırarak efendim hocam demiştim😁
00 Yorumla
+1 yılUyanır uyanmaz elimi yüzümü yıkayıp asansöre bindim. Zemin katı düğmesine bastım... 6. Kattan da biri asansörü çağırmış. Yukarı çıktık, ama ben aşağı iniyoruz sanıyorum. Biri bindi ben indim. 6. Katta olduğumu anlayınca bozuntuya vermemek için geri binemedim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı.
u +1 yılDalgınlıkla kendimi sakatlarım en çok. Elim kesilir, bacağıma çekiç gelir vs.
21 Yorumla ahahah oruç başıma vurmuş. İyi yememişsin bari okudu da duymadım heralde diye :D Ben gideceğim yerden farklı bir yere gitmiştim. Benimle boy ölçüşemezsin. Kafam doluyken performansım %3lere düşüyor :D
15 Yorumla
+1 yılIs yerindeki dolabımın is kartımla açılmasını beklemekti. Herkes yüzüme bakıp o kadar teknolojik değiliz deyip gulmuslerdi. Ay içinde günün akşamında da is yeri dolabının anahtarıyla ev kapısını açmaya çalışmıştım. Isin en komik kismi aaa ama doğru anahtar diye cik cik la mistim🤣🤣🤣
18 Yorumla- +1 yıl
Anahtar da öyle minik ki kanka. Benzemiyor bile ev anahtarına 🤣🤣
- +1 yıl
Kanka hic girmiyor zorluyorum bir de niye olmuyor diye 🤣🤣🤣bakıyorum diyorum doğru anahtar. Hatalarda ısrarım göz kamaştırıcı
- +1 yıl
Kanka biz hata yapmayız başka bir sıkıntı vardır 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Ahahah tabi kızım ne sandın 🤣🤣
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sana, senin bakıma ihtiyacın var diyorum da.
Sen ne laf dinliyorsun nede söz dinliyorsun.
Bir Elazığ kızında bunlar gözlemlenmez ama sende bütün olumsuzluklar var.
Senin gidip bir denizin üzerinden geçip, yedi denizin suyunu aynı kasede içmen gerekir kankiş😂😂😂13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKim gezecek deniz meniz öyle mi😂😂😂
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılOfiste elimde çalan telefonu şantiye şefimiz, formenimiz ve ben olma üzere üç kişi arayıp bulamamamız. :) :)
En son ümidi kesip aramayı bıraktığımızda ses yakından geliyordu ama demiştim ve o ara ''Allah iyiliğini versin Eray, sabahtır elindeki telefonu aratıyorsun'' dediler. Hayallerim yıkıldı. :) :)20 Yorumla dalginlikla bidefa otobusde babam aradi babam dedi 135 numarali otobuse nerden bineceksin dedim ilk defamdi nasil olacagini bilmiyorum bu lafimdan sonra otobusdekiler bana bakti kiz kari kadin erkek falan hepsi sonradan anladim ki bunlar benim ilkdefa cinsel iliski ye girecegim gibi anlamis lafimdan oyle anlam cikarmislar😂😂
20 Yorumla2. Köprüden karşıya geçiyordum bir yandanda eşimle tartışırken sağa sarıyere döneceğime mecidiye köy istikametine dönmüşüm derken tartışma devam ediyor iki sapak daha kaçırdım birde baktım 1. Köprüden anadolu yakasına geçiyorum güleyimmi kızayımmı bilemediydim😃
21 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣
Migros ta başkasının arabasını alıp götürmüştüm, tam aracıma eşyaları yerleştirirken şok oldum, o an anladım başkasının alış veriş arabasını aldığımı, kosarcasina götürdüm, bir bayan orada durmuş, guvenlikle konuşuyordu, arabayı görünce sevindi, durumu anlatınca baya güldük,
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılEski evimde bozuk asansör sayesinde dalgınlığımın da etkisiyle üst kattaki komşunun kapısını kendi anahtarımla açmaya çalışmıştım. Dalgınlıktaki zirvelerimden biridir.
20 Yorumla
+1 yılÜniversite 1. sınıfta iken ilk hafta yanlış fakülteye girip başka bir bölümün dersine girmek. Ders başladıktan 20 dk sonra anladım kendi bölümümde olmadığımı. 😄
31 Yorumla
+1 yılbu soru tam ban göre galiba ahah annem dalgın oldugum için sürekli sakar olduğumu söylüyor yazık kadın cağaz da az çekmedi benim elimden her hafta bardak takımı almaktan kadında sıkıldı yani jajajssjsjs o yüzden artık ban ismimle değilde LEYLA ya da fehime diyor O KADR ALIŞTIM Kİ ARTIK LEYLA DİYEN HERKESE dönüp bakıyorum sjjsjssjsjs
11 Yorumla- +1 yıl
soruya gelirsek kıyafetlerimi katlayıp buzdolabına koymuştum jsjsjsj sonra annem fark etti evin içinde terlikle kovalamıştı
+1 yılŞeyy en son dr a gıttım 🙁 kimliğimi evde unuttum sandım eve geldım kiii kimlik telin arkasında tekrar gittim dr a😂
hasta hasta🙁
Şaşkınım benn çok 😂29 Yorumla- +1 yıl
Şey bazen sabahları anahtarı unutuyorum 🙁
Çilingir bey bır kapak sokup acıyor her defasında 50 tl😂😂
Neyseki birileri bundan ekmek parasıı çıkarıyor🤪😂😂 - +1 yıl
Beceremıyorum yaa😂😂😂😭 birtane kırdım da🙈🙈😂😂😂
- +1 yıl
Şey yinede bunları çok konuşmayalım aramızda bebekamm😁🥳😂😂😂💃💃
- +1 yıl
Sana güveniyorum🤪😂💃💃
+1 yılİnternette avon katoloğundan parfüm bakarken, bileğimi ekrana sürtmüştüm.😒
30 Yorumla
+1 yılMezuniyet töreninde sunucuydum öyle heyecan yapmisimki midem bulandı sahnenin ortasinda koşarak tuvatete gittim sonra rakibimin benim yerime geçeceğini öğrenince bayılma derecesinde iyiyim diyim devam ettim...
sonra cekimlere bakmaya gidince benim gidisimi çekimser sahneyi bırakıp sahneye çıkınca sanki linge çıkmış darbe almış yerden nakavt olma derecesinden kurtulmusum o an elbisem kırmızı sacim kırmızı... Tüm benligimle kızardim 😅😂😂😂11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 442 cevap paylaştı. Ahaha güldüm, orta okuldayken gezmeye gidiyorduk markete birşey alalım diye durduk bende o ara dalmışım ne tesadüfse bizim arabanın aynı model aynı renk benzeri bi araba daha durmuş. Geçtim oturdum bi tuhaflık ailem vardı arabada inerken bekle bekle yok meğersem karşıdan bana gülüyorlar çaktırmadan indim adamın arabasından ama sağlam utanmıştım. 😅
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılinanır mısın şu an bede başında bekliyorum duamı bile ettim bı ara imam acaba bana inat mı okumuyor diyesim geldi 😀🤦🏽♀️
211 Yorumla- +1 yıl
Şunun şurasında iftira ne kaldı ki az daha dayan midem😂😀🙈
- +1 yıl
Amin cümlemizin canım 😊🌼
- +1 yıl
Bizde daha 20 dakika var 😊
- +1 yıl
Wiii size daha çok var sen baya erken kurmuşsun safrayı 🤭
- +1 yıl
Uyudun sanırım ondan öyle hissettin sofrayı kurdun 😂amaan bu günlükte böyle olsun
- +1 yıl
Hey Allah'ım ya Deli 😂aha okundu ben kaçıyorum hadi Allah kabul etsin afiyet olsun şimdiden 🌼
+1 yılBir şeyleri kırıp dökerim, bir yere çarparım falan. Sakarlığım tutuyor arada 😃
10 Yorumla
+1 yılOkula gideceğim otobüs yerine, başka otobüse bitmiştim. Sonra yolun yarısında farkettim bu nereye gidiyor diye.😂
11 YorumlaTelefonum elimde olduğu halde telefonu aramamdı 😅
Allah kabul etsin bu arada.26 Yorumla
+1 yılKıyafet Almaya gittiğim yerde deneme kabini tek bir tane idi bende direk daldım ama içeride bir abla bluz deniyordu Allahtan son anda fark ettim de kapadım o da beni fark etmedi veya diğer insanlar görmedi
11 Yorumla- +1 yıl
Ve şansa ablanın üstünde atlet vardı tek
+1 yıl9. sınıfta biyoloji sınavında en önde hocanın dibinde oturuyordum. Hoca da çok fenaydı. O gün çok dalgındım ve A4 kağıdına yazdığım kopyaları masaya koyup yanlışlıkla kopya çekmiştim. Sınavda olduğumuzu unutmuşum yani.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇikolata alıcakken çikolatayı bakkala uzatıp parayı poşete atmıştım. Adamın bakışını unutamiyorum😄
12 Yorumla- +1 yıl
Ahshhsh
+1 yılDalgınlıkla kolumu kapı kenarına vurup 'ahh bacağımmm' demem sanırım 😂😂
13 Yorumla- +1 yıl
Valla çok sakarlık ve salaklığımız var napalım Allah akıl fikir versin hepimize 😂
+1 yılBen de genelde iki saat once falan kurarım son dakika uğraşmayayım diye😂
12 Yorumla- +1 yıl
😂😂 ama başında oturup nige okunması diye söylenmezsin 🧸🧸
- +1 yıl
Orası öyle tatlım😂
Salatayı hazırladım bende bugün baya erkenden 😄 başka hatırlamıyorum şu *
16 Yorumlasu içmeye mutfa gitmiştim geldim böyle naapacaktım lan ben sonra dolabımı açtım hayret karnım aç değil sonra içeri giddim bu sefer haaa su içccektim oldum
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılRusyada kaldığım evi şaşırıp başka bir evin kapısını anahtarla zorladıktan sonra ev halkının kapıyı açıp benim o şokla ordan kaçmam en harika olaydır😂😂
Abimi arayıp evde birileri var dememde cabasıydı🤣🤣🤣20 Yorumla
+1 yılDalgınlıkla evden terliklerle çıktığım olmuştur :))
11 YorumlaTelde konuşurken bana sorulan soruyu algılamadan hııı hmmm gibi cevaplarla rezalette zirveyi yaşadım 🙈
30 YorumlaGece uykudan uyanıp, daha doğrusu uyanamayıp tuvalet kapısı diye dış kapıyı açıp merdivenlerden aşağı işemiştim 😅😅😅
36 Yorumla- +1 yıl
Aga bee
- +1 yıl
Olsun be kimse görmediyse sorun tınne
- +1 yıl
oooo kral
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
s +1 yılBir şişenin kapağını dalgınlıkla başka şişeye takarken içine düşmüştü. Kardeşim binbir güçlükle çıkardı içinden sonra bak nasıl çıkardım derken tak diye tekrar içine sokmuştu😬
10 Yorumla Yolculuk esnasında molada yanlış otobüse bindim😀😀
40 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Dalginlikla evden terliklerle çıktığım olmuştur :))
40 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış minibüse binip, şoföre kaptan yanlış yola girdin demek 😂😂
31 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣
ayakkabılarımı alıp banyoya koymuş ve montunu alıp mutfak tezgahına bırakmıştım. Sonra gelip bunları kim koydu buraya demiştim😄😹
10 Yorumlaİftar saati geldi yau benim telefon ezan oku bile bizim imam acaba iftarını açıp öylemi ezan okuyacak dedim kiz kardeşim gülüp durdu 😹😹😹😹
10 Yorumla
+1 yılNe olacak senin bu halin?
Kahve yaparken üst üste 3 kahve yapmıştım, sanki hiç yapmamış ve unutmuşum gibi..10 YorumlaGenelde ilginç değil de sürekli arkama bakmadan yürürüm yanımdaki kişi geride kalır başkasına konuşurum yolda
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bir Ramazan günü tam ezana 2 dakika kala çorbayı tuzlamıştım. Dalgınlıktan oruçlu olduğumu unutup çorbanın tadına bakmıştım.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl🤭 Sevgilime atacağım mesajı iş yerindeki amirime atmıştım, ama içeriği normaldi neyse ki...
14 Yorumla- +1 yıl
Sjjss aşkım seni çok seviyorum bugun akşam iş çıkışı al beni
Cevap sahibi+1 yıl😄 Mesajı sildiğim halde 'Ne yazmıştın ki?' diye sorması peki? 🤦♀️
- +1 yıl
Üstüne vafize olmayan şeylere karısma deseydin 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl🤭 Sadece gülümsemiştim.
+1 yılTelefonu akşam şarj da bırakmıştım unutmuştum fişten çekmeyi uyandım saat 2 buçuk olmuş telefon hala şarj da.
10 YorumlaGece telefonumun ışığıyla 1 saat 45 dakika telefonumu aramışlığım var
20 Yorumla
+1 yılbirini aradigimda telefonu kapatmayi unutuyorum hep
20 Yorumla
+1 yılGaliba bisikletle yanlış yöne sapıp 22 km gitmemdi. Kendime bayağı sövmüştüm.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. En maksimum'u çatalı çorbaya daldırıp içmektir heralde.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir defa Adana'dan Ankara 'ya dönerken benzin almak için otobandan çıktım. Benzin aldıktan sonra yanlışlıkla tekrar adana yönüne girmişim. Yanlış yönde olduğumu yaklaşık 30 km sonra, Pozantı 15 tabelasını görünce fark ettim.
00 Yorumla
+1 yılİş yerinde yere eğilmiş bayan personele arkadan çarpmAm oldu
12 Yorumla- +1 yıl
Haha
Kaldırımda yürürken kafamı ağaç dallarına takmak 🤦🏻♀️ Elimde telefon bile yoktu oysaki 🤷🏻♀️
10 YorumlaO kadar çok var ki hangi birini yazayım skskdmdjfjjc
10 Yorumla
+1 yılRestorandan çıkarken iyi akşamlar diyen garsona afiyet olsun demiştim
10 Yorumla
+1 yılOruçluyken Tırla Viraja Girince Dorseyi Unutmak Virajı Dar Almak😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılgözümün önünde olan bir şeyi saatlerce nerde diye aramışlığım var
10 YorumlaZil çaldığında megafondan "kim o?" Diyeceğime "alo?" Demiştim djdkdlfnflgşşş
10 Yorumla
+1 yılHoslandıgım kızın 1 gün öncesinden dogum günü kutlamak 🤣
10 YorumlaBoş çaydanlığı altını açıp kaynamasını beklemiştim☺️😅
10 Yorumla
+1 yılBimde kasiyerdim kullandigim pos cihazı eskiydi 120.90 lık hesabı 12.90 yazmışım tabi açık çıktı girdi giren
20 Yorumla
+1 yılÇok kez kafa dalgınlıgiyla çöp döküyorum diye kaşık bıçak attım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaman ayında uykusuz kaldığımız için makine başında uyuya kalmıştım. Dikiş makinesi. Çantacıda çalışıyordum. Parmağımı kaptırmıştım.
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRamazan ayında olacaktı
+1 yılÇiğli Jet Üssünde eğitim alırken olmuştu 2 kişi kol kola toplamda 4 kişi 2 teğmen 2 eğitmen olarak uçuyorduk daldım sola doğru nanay oluyorduk son anda kurtardım
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 599 cevap paylaştı.
+1 yılbirgün telefona dalmıştım hapşurduydum babam çokyaşa demişti bende azizallah demiştim . d
21 Yorumla- +1 yıl
Ezan okundu sanmistim
- Devamını Gör (62)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler