Kişilik & Karakter En güvenilmez burç hangisi sizce:)? Bitterligofret Takip Et Xper 6 Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Burçlara inanmıyorum falan demeyin eğlencesine soruyorum :) Güncellemeler+1 yıl Hadi bakalım oylama yapıcam🤭🤭 Güncellemeler+1 yıl Sonuçlara göre en güvenilmez burç ikizler En güvenilmez burç hangisi sizce:)? Cevapla Fal Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
sanalkullanici123456 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ben teraziyim bana güvenmez Ler. O yüzden terazi mi deseme bilemedim 😂 0 2 Yorumla Bitterligofret +1 yıl :)) senin güvenmediğin hangisi Yorumla sanalkullanici123456 +1 yıl Ben salağım herkese güveniyorum. Ve ne hikmetse her burçla anlaşıyorumda🤗ama sanırım kovalar Yorumla
sanal_şeysi Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Lan ne istiyorsunuz ikizlerdeeeenn.😀😀😀Unutmayın hayatınızda bir tane bile ikizler burcu yoksa o zaman çok şey kaçırdınız demektir. 0 7 Yorumla Bitterligofret +1 yıl Nerdeyse hepsi ikizler yazmış🤭🤭🤭 Yorumla sanal_şeysi +1 yıl İkizlerin kıymetini bilmedikleri için emin ol 😀 Yorumla Bitterligofret +1 yıl :))) tabi tabi Yorumla sanal_şeysi +1 yıl Kesinlikle öyle.İkizlerin zekasıEğlencesiUyumuCoşkusuHareketli enerjisiDuygusallığıOlaylara bakış açısıSıradan olmayışı...Bunlardan mahrum kalacaksın demektir ikizleri sevmezsen Yorumla Bitterligofret +1 yıl :)) reklamları izlediniz Yorumla sanal_şeysi +1 yıl Ama gercekler bunlarr Yorumla sanal_şeysi +1 yıl Sondan birinci mi olduk yani peh Yorumla
What_ever Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ikizler burcu. Adeta burçlarının hakkını veriyolar. Bi öyleler bi böyleler. 0 0 Yorumla
umursamazadam1 Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 603 cevap paylaştı. Her burctan cok fazla guvenılmez ınsan var karakterlı olmakla burcların ılgısı yok burcların yasam tarzı ve huylarla ılgılı 0 0 Yorumla
virginpink Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl akrep diyenin kafasini duvara vurarim en guvenilir burclardan biridir akrep. 1 1 Yorumla rzgr_11 +1 yıl Akrep in zekası cok fenadır guvenılmez degil akrepler tehlikelidir Yorumla
eeelif56 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 45% +1 yıl ikizler erkeği , yay erkeği , aslan erkeği 1 3 Yorumla Jaqen_hghar +1 yıl Benim burcum ikizler yükselenim yay bu kadarı ağır oldu kanka. Ben bunu hak etmedim...😂 Yorumla eeelif56 +1 yıl @Jaqen_hghar ben de ıkızlerım ama erkeği berbat maalesef Yorumla Jaqen_hghar +1 yıl Eyvallah be reis. Ayıp ettin ama neyse.😂👀 Yorumla
YalvarBarışalım Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl İkizler allah düşman başına versin onları 0 0 Yorumla
rzgr_11 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 44% +1 yıl İkizler ve kovadır. Teraziler en guvenilirdır 0 0 Yorumla
adropoflife Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Ikizler, oğlak, arslan, kova, terazi 0 5 Yorumla yaneyya +1 yıl Terazi ne alaka ya 😒 Yorumla adropoflife +1 yıl @yaneyya flortoz, yalancı, ezik, takıntılı ruh hastaları genel de kurban Yorumla yaneyya +1 yıl Teraziler mi yalanci ezik takintili ruh hastalari? Ben oyle degilim Yorumla adropoflife +1 yıl @yaneyya Sana demedim ki kurban. İnsan oğlu kar tanesi gibi başka başkadır. Bu sadece yüzeysel bir bakış. Yorumla yaneyya +1 yıl Hmm tamam o zmn sorun yok ☺️ Yorumla
çilingiroğlu-61 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hiçbiriyle anlaşamıyorum 😃 0 0 Yorumla
Rakı_balıkkkk Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Ikizler ve akrep 0 3 Yorumla Bitterligofret +1 yıl İkizler açık ara önde yanlız :)) Yorumla Rakı_balıkkkk +1 yıl Kesinlikle. Akrep de görsel olarak ilgi çekici ama karakter olarak sıfır Yorumla Bitterligofret +1 yıl Bide yengeç var😬😬 Yorumla
yaneyya Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ikizler erkegi 1 7 Yorumla rzgr_11 +1 yıl En guvendigin :)) Yorumla yaneyya +1 yıl Ikizlerin sagi solu belli olmuyor 😁 Yorumla rzgr_11 +1 yıl En guvendigin ne peko Yorumla yaneyya +1 yıl Boga oglak yay ve yengec Yorumla rzgr_11 +1 yıl Aralarından sıyrılmısıö 😂 bende aslanım Yorumla yaneyya +1 yıl Aslan tanidigim yoktu 😅 Yorumla rzgr_11 +1 yıl Artik var :)))) Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. İkizler 0 0 Yorumla
Butterflysz Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 642 cevap paylaştı. Kova 0 3 Yorumla KorkusuzCZFT +1 yıl Kova en durust acik sozkudur Yorumla Butterflysz +1 yıl @KorkusuzCZFT sen kovasın sanırım Yorumla KorkusuzCZFT +1 yıl Oglak yukselnim kova dibine kadar kova Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ben teraziyim bana güvenmez Ler. O yüzden terazi mi deseme bilemedim 😂
:)) senin güvenmediğin hangisi
Ben salağım herkese güveniyorum. Ve ne hikmetse her burçla anlaşıyorumda🤗ama sanırım kovalar
Lan ne istiyorsunuz ikizlerdeeeenn.😀😀😀
Unutmayın hayatınızda bir tane bile ikizler burcu yoksa o zaman çok şey kaçırdınız demektir.
Nerdeyse hepsi ikizler yazmış🤭🤭🤭
İkizlerin kıymetini bilmedikleri için emin ol 😀
:))) tabi tabi
Kesinlikle öyle.
İkizlerin zekası
Eğlencesi
Uyumu
Coşkusu
Hareketli enerjisi
Duygusallığı
Olaylara bakış açısı
Sıradan olmayışı...
Bunlardan mahrum kalacaksın demektir ikizleri sevmezsen
:)) reklamları izlediniz
Ama gercekler bunlarr
Sondan birinci mi olduk yani peh
Ikizler burcu. Adeta burçlarının hakkını veriyolar. Bi öyleler bi böyleler.
Her burctan cok fazla guvenılmez ınsan var karakterlı olmakla burcların ılgısı yok burcların yasam tarzı ve huylarla ılgılı
akrep diyenin kafasini duvara vurarim en guvenilir burclardan biridir akrep.
Akrep in zekası cok fenadır guvenılmez degil akrepler tehlikelidir
ikizler erkeği , yay erkeği , aslan erkeği
Benim burcum ikizler yükselenim yay bu kadarı ağır oldu kanka. Ben bunu hak etmedim...😂
@Jaqen_hghar ben de ıkızlerım ama erkeği berbat maalesef
Eyvallah be reis. Ayıp ettin ama neyse.😂👀
İkizler allah düşman başına versin onları
İkizler ve kovadır. Teraziler en guvenilirdır
Yay diyorum. Bana güvenilmez.
Ikizler, oğlak, arslan, kova, terazi
Terazi ne alaka ya 😒
@yaneyya flortoz, yalancı, ezik, takıntılı ruh hastaları genel de kurban
Teraziler mi yalanci ezik takintili ruh hastalari? Ben oyle degilim
@yaneyya Sana demedim ki kurban. İnsan oğlu kar tanesi gibi başka başkadır. Bu sadece yüzeysel bir bakış.
Hmm tamam o zmn sorun yok ☺️
Nedir bu burçlarla derdiniz
Hiçbiriyle anlaşamıyorum 😃
Ikizler ve akrep
İkizler açık ara önde yanlız :))
Kesinlikle. Akrep de görsel olarak ilgi çekici ama karakter olarak sıfır
Bide yengeç var😬😬
Ikizler erkegi
En guvendigin :))
Ikizlerin sagi solu belli olmuyor 😁
En guvendigin ne peko
Boga oglak yay ve yengec