Ahhh keskemm anlamaz olaydım keskem azıcık saf olaydım niye şeytanlık olmuş ki bende bari ramazanda git işine şeytan 😈 yanımda durma diyesim var bir melek olmayı ne kadarda çok isterdim 😇😇
İnsanların ne yapaya çalıştıklarını anlayabiliyor musunuz 😂😂🧸?
Gözlerinden bakışlarından bile her şeyi okuyabiliyorum ama ergenken çok saftım.. . Canım bu arada DM den yazar mısın rica etsem sana bir şey danışmak istiyorum
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Insanları anlamak mümkün değil cesaret göstersen kızarlar bir konu hakkında yorum yapsan saldırdığını düşünürler konussan sinirli derler herkesin gözünde hasta olursun kendilerini çok normal akıllı zeki zannederler bir yanlış davranış göster bittin sen herkes kötü bakar kötü konuşur insanları asla takmıyorum artık tripte atamıyorum ona da laf atarlar daima olgunlukla cevap vermeye çalışıyorum sinirlendikçe üstüme geleceklerini biliyorum çünkü
Kimse kendine bakmaz hep karşındakini sorgular. Herkes yaptığının en iyisi olduğu düşünür. Ve tavuk mu yumurtadan çıkar yumarta mı tavuktan olgusu sürer gider. Gökten üç elma düşmüş. Biri sana biri ona biri de şuna..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evet, daha ağızlarını açmadan amaçlarını anlayabiliyorum.
Len demeden leblebiyi anlayabildigim yetmisyormuş gibi her bir bipten anlayiveriyorum. Ama bu şeytanlık değil meleğim farkındalık ❣️ farkında olmasak neler gelirdi başımıza neler
Genelde anlarım. Dikkate alacağım biriyse yapmaya çalıştığı şey olumsuzsa ordan vururum. Dikkate almayacağım biriyse umrumda olmaz. Herkes bir şeyin peşinde, derdinde. Bazen nasıl bu cahillikle yaşıyorlar anlamıyorum
Zamira hanımı ayarlayıp zehirlersin demi yılan (şeytan) seni 😂 bir kötü karakter özellikle şahika fanı olarak bak ne yaptım hizliresim. com/tegp0m boşlukları tamamlayarak linki aç xperim yetmiyor diye tam atamadım