Yoganın faydalı olduğunu her yerde okudum, duydum ama hiç denemeye yeltenmedim. Çok agresif olduğumu düşünüyorlar, yogaya başlasam sakin bir kişiliğim olur mu, değiştirir mi beni?
Yoga yapan istisnasız herkes sakin bir kişiliğe mi bürünür?

Cevap
1Cevap
Alakası yok. Yıllardır sakin bir yapıdayım ve sinirlensem dahi kendimi kontrol edebiliyorum. Bunu yogaya değil namaza borçluyum. Şimdi muhtemelen 'bunu da dine bağlamazsın bee' diyenler olacak ama yoga da aynı şekilde hinduizm'e has bir ibadet yöntemidir.
~şaka bir yana sakinlikte mutlulukta tamamen bakış açınla alakalı bir durum. 'Bakış açın değişirse, baktığın şey de değişir' 🎧
Açıkcası 1 senedir yoga yapıyorum ve nefes calisiyorum sakinlik bakimindan degisiklik yok. Mat dışına ciktigim anda yine sinirleniyorum moralimin bozulduğu anlar oluyor. Ama yoga yaparken ya da nefes calismalarimda cok sakin ve huzurlu hissettigimi soyleyebilirim. Bence herkesin yapmasi gerek. Cok seviyorum cok mutluyum iyi ki bu yolculuğa çıkmışım selam olsun🙏 hocalarıma #burakayhan #cetincetintas #serrasagra #ceydasaltadal #esrataner #sinemalatan #ozgencetinkol 🧡🧡namaste🧡🧡
Yogi kazim gürbüzün hayatına bir bak Googleden
Sanmıyorum herkeste aynı tepkiyi gostermez
Namaz
Yoga herkesi sakin yapar mı?
Hiç sanmam. Yoga yapanlar zaten o tarz kişiler olduğu için sinirli birisi gelip yoga yapmaz (: