Veya bağımlılık gibi bir şeyler. İnsanlara kolay söylemeyeceğiniz gizli bir huy. Burun karıştırmak gibi, çorabı koklayıp da pis kokmuyorsa tekrar giymek gibi, veya görsellerdekine benzer örnekler... Garip şeyler duyuyoruz insanlardan. Kötü bir alışkanlık söyleyin.
İlişkilerimde birine kendime aşık edince o kişi artık benim ilgimi çekmiyor mesela😂 karşımdaki insan beni sınırsız sevmemeli arada az mesafe koymalı öyle mutlu oluyorum 😀bilin bakalım ben neyim hahaha neyim bende bilmiyorum tabi bilsem uzun uzun açıklamazdim. Bana göre bu kötü bir huy sevmiyorum ama yapacak bisiy yok
Özellik olarak değil de, huy olarak ele alıyorsak öyle ciddi boyutta kötü bir huyum yok. Can sıkıcı huylarım var. Onlar da takıntılarım. Ne olduklarını tek tek saymak istemiyorum ama diyebileceğim tek şey psikolojik olarak fazla zorlayan takıntılar oldukları...
Nadir olarak mdma, lsd, weed... Bu üçünden vazgeçmedim vazgeçmeyi de düşünmüyorum. Ne kadar kötü oldukları veya kötü mü oldukları da tartışılır tabi.. Bir de bazen ürkütücü davranmayı seviyorum sjajsjs Etrafımdakilere tuhaf gelmeyi.
Bağırmalarına tahammülüm yok. Kimse beni çocuk gibi azarlayamaz. Bundan ötürü gerçekten en küçük ses yükselmesine susamıyorum en kötü özelliğim bu olabilir.