Ablam en ufak birşeyde beni dövüyor gücüm yetmiyor ona artık insan içine çıkamaz oldum.. misafirlikte bile dayak yiyorumm cok zor durumdayım :( :'(
Cevabın nedir?
+1 yılbende ablayım küçük olmasada ergenliğe girecek kardeşim var ama abla dediğin 1 hatada dövmez 2 de dokunmaz ama 3 te patlar kardeşimi ben büyüttüm tam bir hanımefendi ona saygıyı sevgiyi insanlık sevgisini aşılamak lazım ve döverek rezil ederek kimse bir yere varamaz herkes hata yapar ama bunun bedeli kırmak dökmek değil psikolojik sorunları olabilir ağır travma geçirdiğim bir dönemde kardeşimle pek konuşmamaya çalıştım ilaç tedavisi gördüm psikolojiktır bak ablandan az biraz uzak dur yemekte uzAağına otur onunla muhatabı kes o zaman neden dövsünki ablanda seni seviyordur nefret etmez aynı candan geldiniz siz sadece içinde fırtınalar kopuyor olabilir psikolojik tedavi görmesini tavsiye ederim
01 Yorumla
Soran+1 yılgörüyordu zaten ama işe yaramadı başkasına sinirlenp beni dövüyor
En İyi Cevaplar
+1 yılkendine gelsin o biraz o nasıl abla! abla dediğin anne yarısı olur bir sürü sorumluluk üslenir ben de bir ablayım kız kardeşimin kılına zarar veren olsun yıkarım ortalığı o kişiyi perişan ederim!
annemlerden çok ben mücadele ediyorum hayal eettiği mesleği yapsın mutlu olsun gülsün diye o derece ilgileniyorum kıyamıyorum ki ona bazen ağzından abla yerine "anne" kelimesi çıkar bana seslenirken
abla olmak her zaman yaslanacak bir duvar olmak demektir...
kız kardeşime bir kere tokat attım hakaret etmişti ondada hala pişmanım yani :(34 Yorumla
Soran+1 yılSizin gibi bir ablam olsun çok istedim ama bir türlü olmadııı
- +1 yıl
ablaları değiştirin.
- +1 yıl
benimde ablam öyle, neredeyse hergün dayak. yiyorum. ben anneme veya babama şikayet etmiyorum. ama o beni dovse bile yine annemi ya da babamı arayıp şikayet edip beni suçlu yapiyo. bende beni dövdü diyince ilk başta kızıyorlar ondan sonraki gün resmen 10 senelik arkadaş gibi konuşuyorlar. her şeylerini beraber yapıyorlar bende yanlarına gelince ablam sırf annemin yanında diye bana normal davranıyor. sonra evde yalnız kalınca yeniden dövüyor. kolumda kaç tane iz var arkadaşlarım buraya nw oldu diye sorunca utanıyorum resmen. keşke böyle bir ablam olmasaydı. ölürdüm daha iyi
+1 yılbı tane sustalı al.. bı daha vurmaya kaklarsa ozellıkle mısafirin yanında yap. sustalı attır bagına daya l*n anav avradım olsun sokarım cocuk bı daha bana dokunma de.. bıraz da ıttır pıcagı ama dıkkat et zarar verme.. boyle pısırık olursan hayat boyu herkes senı ezer.
11 Yorumla- +1 yıl
bacagına daya dıcektım : )
+1 yılpantolonunun üstüne kemer giy sana dalmaya kalktığında sen kime vuruyon l*n hıaammma diyerekten kemeri çıkar dal.
https://www.youtube.com/watch?v=X4g4mQEeeP4
BKZ:00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
44Cevap
benimde kız kardeşim var kavga ederiz birbirimizi yeriz ama onnu canımdan kanımdan çok seviyorum ben :) biri laf söylesin ağzına kürekle vururum valla yolarım bende bazen abla istiyorum ama benide sevcek saycak benden büyük biri olsun isterim annem dışında :D gel sana da bizler yapalım bebeğim :)
10 Yorumlao hata yapıyorsa sen yapma sen saygını eksik tutma böylece oda anlıycaktır.. bir gün dövmeye kalktığında ALLAH aşkına sen bana neden vuruyorsun be insafsız gibi gerçek karşılıklar ver ilim en büyük güçtür...
17 Yorumla
Soran+1 yılyaptım her yolu denedmm başkalarına sinirlenp beni dövdüü hepp
Soran+1 yılsöylemediğimimi sanıyorsun
Soran+1 yılo ilk çocukları
Soran+1 yılyapıyrum tek duam bu
+1 yılsende babana söyle annane söyle o da olmadı güzel güzel tarif et yapma artık diye. baktın o da olmadı
olmuyor sende ona karşılık ver korkunca daha cok üstüne gelir. korkularını yen23 Yorumla
Soran+1 yılmalleseef bunları denedim hiç biri olmadı :((
- +1 yıl
ablan ıle sen kac yasındaqsın kı bu kdar sana kotu davranıyor pıskolojık sıkıntılarınız mı var
Soran+1 yıl18 ben oda 21
+1 yılÇocukluğundaki bastırılmış bir şeyin dışa vurumudur büyük ihtimalle. Cinsel bir şey veya kıskançlık yüksek ihtimalle.
Psikoloğa gitmesi gerek ama bunu kabul etmeyecek büyük ihtimalle. Yaşlarınız kaç kaç? Ailenle bu konuyu konuşmayı düşünmedin mi?13 Yorumla
Soran+1 yılkonuştum bişe yapmadılar bn 18 o 21
- +1 yıl
Kendini ezdirmeyeceksin o zaman. Sen pıstıkça o daha fazla üstüne çıkar. Yetişkinsin artık. Bir yetişkine böyle davranılmaması gerektiğini söyleyeceksin. 18 yaşında birinin dayak yemesi nedir yahu!
Soran+1 yıl:(((
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım bende 18 yaşındayım ablamda 19 biz çok kavga ediyoruz çoğu sözlü kavga oluyo ama arada bir vursada sizinki çok ciddi galiba ama seni korumak istiyodur zarar gelmesin istiyodur ama kaş yapıyım derken göz çıkarıyo bundan rahatsız olduğunu belirt belki düzelir :)
04 Yorumla
Soran+1 yılher yolu denedm bir türlü olmadı
Cevap sahibi+1 yılO zaman katlanıcaksın biraz evlenir gider yakında nasılsa ama senin iyiliğin için yapıyodur unutma
Cevap sahibi+1 yıl:):)
Soran+1 yılsanmıyorum insan içine çıkamayan biri oldumm
Aile büyüklerine söyle, onlardan da çözüm bulamazsan bu konu ile ilgileneceğini düşündüğün bit öğretmenine söyle.
01 Yorumla
Soran+1 yılhepsini yaptımm :((
+1 yılDayak yedikçe susuyorsan daha çok yersin. Şöyle gelişi güzel bir tane indir ağzına. Sonra zaten, o sinirle seni sağlam döver. Ama bir daha dokunmaz :D
00 Yorumlabende kendimden 4 yaş küçük kız kardeşimden dayak yiyorum :D şimdi niye dayak yediğinde önemli durduk yeremi dövüyo yoksa sana sinirlenip mi seni dövüyo ailen nediyo bu duruma
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 479 cevap paylaştı. ablanla konus adamakıllı artık dayak yıycek yasta olmadıgını senı rencıde ettigini devam ederse karsılık verecegını sole senı takmazsa dedigini yap bılsın
00 Yorumlagücün yetmezse bile vur laf sizle düzelmez çünkü
dayak yesen bile o (kız) bu artık bana karşı çıkıyor kendini koruyor diye düşünür00 Yorumla
+1 yılBiz küçükken kavga ederdik ablamlarla. Ben ona o bana vururdu. şu an evlendi ve diyorum ki ; keşke hâlâ kavga etsek yanımda olsa.
00 Yorumla
+1 yılsık biber gazını bakalım bir daha yapabiliyor mu... ya da kollarını çalıştır onu alt et
00 Yorumla
+1 yılYasin kac. Annen baban ablana bir sey yapmiyorsa git kick box sa yazil. 2 3 ayy sonra ablani kum torbasi diye kullan :) azim sabir = Guc
00 YorumlaYaşına bağlı tabi ergen çağlarındaysan yaptığı yanlış ama çocuksan dıt :D
11 Yorumla
Soran+1 yıl18 yaşındayım
+1 yılVur bitane çak ağzına iki tane bıçak sok gebersin :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleminim dövmesinin bir nedeni vardır ama sen direk dövüyor demişsin komik bir şekilde... neden dövüyor niye dövüyor anlatmamaışsan kimseyi kandırmaya çalışma
00 Yorumlasen onu getirde bir elime alym ben onu rahatsza bak
00 Yorumla
+1 yılSen onun abla olduğuna emin misin? abi filan olabilir o
00 Yorumla
+1 yılvur kafasına odunla bişeyle ya şişi ısıt ocakta oyle dov hersey guc değil buyukluk değil
00 YorumlaSen de vur diz kapağın bir kars altındaki kemiğe deli kuvvetiyle bak bidaa yapiomu
02 Yorumla- +1 yıl
tipi kes alnının ortasındaki işaret neyin güzelliği
Eyvah cıktığın çocuğada karısıyomu:)?
12 Yorumla
Soran+1 yılevett :(
+1 yılİnsan sevdiği insana farklı şekilde sevgisini gösterir ablanda böle gösteriyo sevgisini
00 Yorumlagit bir dövüş kursuna kendini savunucak kadar egitim al bir daha yapıyormu bakalım :D
00 Yorumla
+1 yılaranızda kaç yaş fark var ablan bekarmı
02 Yorumla
Soran+1 yılbekar benim yaş 18 o 21
- +1 yıl
ablanın evlenmesi lazım bence
Ablanı everin kurtulun :)
11 Yorumla
Soran+1 yılnişanlısından ayrıldıııı
tatlı ve güzelmisin? seni kıskanıyodur belkide..
10 Yorumla
+1 yılsopayı al
sende vur10 YorumlaAile & Toplum konusunda 728 cevap paylaştı. ablana bır koca bul kurtulursun :))
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılAblanin piskolojik sorunlari yoksa konusmayi dene
13 Yorumla
Soran+1 yılvar malesef denedim her yolu denedm
- +1 yıl
Allah kolaylik versin ya. Ailenle konustunmu jicbisey yapmiyolarmi.
Soran+1 yılkonuştum annem beni korusada babam korumuyo
Onun yaşı kaç, senin yaşın kaç?
06 Yorumla
Soran+1 yılo 21 ben 18
Soran+1 yılkim ne diyebilir kii ona
Soran+1 yılo çok farklı karışamaz kimse ona
Ver adres dövelim onu
00 YorumlaBirşeyle suratına vur.
00 Yorumlaarkadaşlarını topla hep beraber dalın ablana :D
10 Yorumla
+1 yılyüzüne kezzap dök uyurken bidaha dokunamaz
00 Yorumla
+1 yıltopla arkadaşlarını tenha bir yerde kıstır :))
10 Yorumlaablanın edepten de mi haberi yok
00 YorumlaAblani evlendir sinirden boyle yapiyo
00 Yorumlauyurken azına yastıgı bas ve kurtul?
00 Yorumlaçekingen adamın yorumunu oku ve tut
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevden kaçmalısın bence
016 Yorumla
Soran+1 yıldüşünmedim değil
Cevap sahibi+1 yılcidiyim... yoksa iyice piskolojin bozulacak ve manyak olacaksın yani
kaç kurtul, kendi hayatını yaşa
Soran+1 yılişte düşündüm hepsini ama o kadar kolay değil
Cevap sahibi+1 yılpeki tekme tokat mı dövüyor... yani saçını başını mı yoluyor döverken
Soran+1 yıldövmekten anladıgın ne senn hertürlüğsü
Cevap sahibi+1 yılsevgilin yok mu, kaçırsın seni evlenin
kurtul ondan
annen, baban müdahele etmiyor mu hiç?
Soran+1 yıletsede değişmiyor aynı tas aynı hamam
Cevap sahibi+1 yıleğer sen benim sevgilim olsaydın, önce ablanı döverdim bir güzel, sonrada babanı döverdim, annenide döverdim... senide kolundan tutup kaçırırdım, karım olurdun.
birdahada yüzünü göremezlerdi. hayatın boyuncada asla kimse dokunamazdı sana.
Soran+1 yılsevgilimde aynı düşüncede
Cevap sahibi+1 yılo zaman biran önce yapsın... daha fazla cehennem hayatı yaşatmasın sana
Soran+1 yılöyle kolay değil sonuçta kötü bir ismin oluyo kaçınca
Cevap sahibi+1 yıll*n manyakmısın, bu şekilde dayak yiyip cehennem hayatı yaşamaya devam mı edeceksin yani
ablan çirkin kız kurusu bence... evde kalmış.. o yüzden senden intikam alıyor
sen ondan güzelsin falan diye
Soran+1 yılnişanlıydı ayrıldı n, şanlısından
Cevap sahibi+1 yılöyle piskopat kadını kim napsın
aslında keşke ablan benim sevgilim olsaydı, bende onu döverdim hergün, aklı başına gelirdi
Soran+1 yıl:)))
Cevap sahibi+1 yıl:))
+1 yılablana selamımı söyle :) dayak neymiş
00 Yorumlasen adresi ver biz onu evinden aldıralım
00 Yorumlasen kaç yaşındasın ablan kaç yaşında :D
00 YorumlaAblaniz tekvandoya mi gidiyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 7,1b cevap paylaştı. Hak ediyorsun sen de ama..
012 Yorumla
Soran+1 yılha ettiğimi nerden biliyorsun
Soran+1 yıliyi yorum yapma o zaman
Soran+1 yılsaygısızlık mııı bir kız derdini anlattmış sen hak ediyorsun diyosunn benm yaptgm mı saygısızlık
Soran+1 yılpeki hak edip etmediğimi nerden biliyorsunn beni tanımıyorsun bile
Soran+1 yılhissin hiçte dogru değil 18 yaşında bir kızın dayak yemesi normal mi
Soran+1 yıloılduuu canımm
2 Sağ 1 Sol birde kafa tamam
00 Yorumla
+1 yılbabana söyle
02 Yorumla
Soran+1 yılsonuç aynı
Gizli Üye(36-45)+1 yılablana bir sağlam çaksınlar geçer
00 YorumlaAblana kafa at
00 Yorumla
+1 yılbabana söyle