Iletisim sorunlarindan usandim?

Merhabalar.. Kendimi bildim bileli insanlara yazarim ararim halini vaktini sorarim fakat ben yazmadigim aramadigim bekledigim zamanlarda kimse beni aramaz yazmaz.. Bu durum beni rahatsiz ediyor açıkçası.. Ben hatirliyorumda karsi taraf hatirlamiyor mu? Alakasi bile yok pekala hatirliyorlar "Yogunum islerim var" en cok duyduğum soz.. Bir insan 24 saat boyunca yarim saat olmaksızın musait olamaz mi? Yarim saatte 10 ar dakikadan 3 kisiyi arar insan.. Bunu atliyoruz bir kez daha bu dunyaya gelmicez neden dogru olani degilde kafamiza gore onyargilarimizla ustesinden gelenedigimiz bizi yöneten bilincaltiyla yasamak zorunda kaliyoruz?

Diger konu kendini savunan insanlar.. Insanların cogu cogundan fazlasi hatta kendini savunuyor.. Kendileriyle alakali bir eksikligi belirtsen kabullenmiyor ama cümleleriyle siyriliyor isin icinden.. Ben kendimi eleştiren insanim nasil duzeltirim dusunen insanim ana gunumuzde bu rekabete donusmus durumda tartismalarin sebebi ınsanların kendini savunması ve dogru olani yapmamasi dogru yasamamasi.. Kalben etkilendigimiz herseyi aklimizca suzgecten gecirmessek eger neden bu insanlar boyle niye bu dunya boyle demeye daha cok devam ederiz..
Iletisim sorunlarindan usandim?