Kişilik & Karakter Keşke bende de olsaydı dediğiniz bir şey var mı? fernandosucree Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Keşke şarkı söylerken sesim güzel olsaydı bu özelliği çok isterdim. Keşke bende de olsaydı dediğiniz bir şey var mı? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
beton_kafa13 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Keşkelerle çok uğraşmam ben elimdekileri yükseltmeye odaklanırım. Ama ben de çok isterdim sesim güzel olsun, sevdiğim şarkıları söyleyebileyim. Onu da geçtim şarkılık olmasa bile bari sesim güzel olaydı 0 0 Yorumla
Justelviraaa__ Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Keşke demiyorum pek son zamanlarda. Sahip olduğum şeylerle yetiniyorum, o yüzden aklıma öyle bir şey gelmedi şu an.😄 1 0 Yorumla
Crowmellllll Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Demet akalındaki topuklı ayakkabı koleksiyonu keşke bendede olsa 0 0 Yorumla
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. 128 milyar dolar 2 0 Yorumla