Kişilik & Karakter Iyi geceler cümleten 🙃soru cevap yapmaya ne dersiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Siz sorun ben cevapliyim ya da ben size soracam Soru cevap sadece kendinizle ya da kişilikle ilgili olmak zorunda değil istediğin şekilde sorabilirsiniz aynı şekilde bende sorcam 🙃🌸 Güncellemeler+1 yıl 18 soruları cevaplamıyorum lütfen sormayın !! Güncellemeler+1 yıl Saygılı sorularınızdan dolayı herkese teşekkür ederim 🙃 Iyi geceler cümleten 🙃soru cevap yapmaya ne dersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
erkeğinırıspısıııı Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 43% +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=Ae0qP-q3L88&ab_channel=KeyserS%C3%B6ze sen kimsin? /: 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben benim 😄ismim Maria kürdüm çalışmıyor hayatımdan mutlu olana biris 19 yaşındayım Sen kimsin Yorumla erkeğinırıspısıııı +1 yıl ırıspıyım. Yorumla Soran +1 yıl ? Anlamadim Yorumla
GencYetenek Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Yorumları okumaya geldimm... Efsane sexting döner şimdi burada 😂 0 0 Yorumla
B6passat Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Seviyorum diyip neden aramaz ya da aramamı istemez sıklıkla 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Sevmiyor ya da sen ilgi ve sevgi göstermiyorsun sıklıkla sorun yaratan şey budur Yorumla B6passat +1 yıl Sevgimi ve ilgimi net olarak gösteriyorum fakat bi sebeb buluyor ve aramıyor da aratmıyorda ayda 3-4 defa konuşabiliyoruz en fazla Yorumla Soran +1 yıl O zmn sevmiyor senin hiseetigin şeyleri hissetmiyor malesef Yorumla B6passat +1 yıl Ne yapmalıyım peki sorduğumda sevdiğini söylüyor istemediğinden değil mecburen böyle olduğunu söylüyor Yorumla Soran +1 yıl Yani gizlimi sevgili oldunuz ya da ailesi karşı olduğu için böyle davranıyor olabilir Yorumla B6passat +1 yıl Ailesi bilmiyor ve bu durumun öğrenilmesinden çekindiğini söylüyor annesine bile söylemekten utandığını söylüyor ayrıca ciddi olarak görüşüyorduk Yorumla Soran +1 yıl O zmn kız yavaştan ailesine söylemeli bence eger seni seviyorsa Yorumla B6passat +1 yıl Herşey için teşekkürler Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim hayatinda mutluluklar ve kızla açık açık konuşmaya basla derim... Yorumla B6passat +1 yıl Konuşuyorum ama faydası yok gibi tamam diyo sonrası yok Yorumla Soran +1 yıl Kız ciddi degil ya da ailesinin onu sana vermeme korkusu olabilri Yorumla B6passat +1 yıl Bilmiyorum ya bakalım hayırlısı olsun Yorumla Soran +1 yıl Ayn amin allahtan umudunu kesme nasibin degilse ne kadar zorlarsan olmaz mutlu olman dileğiyle Yorumla B6passat +1 yıl Teşekkür ederim Allah razı olsun Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim sizdende razı olsun Yorumla
Erenkuvvet Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Ne kadar süredir KS kullanıyosun? 0 11 Yorumla Soran +1 yıl 2 yıl önce tanıştım burayla ama 2 haftadır kullanıyorum Yorumla Erenkuvvet +1 yıl Peki. Sor Yorumla Soran +1 yıl Himmm Bi kadını çok içinden gelerek sevdin mi , ya da birini hic aldattın mi Yorumla Erenkuvvet +1 yıl İkisinede Hayır xd Yorumla Soran +1 yıl Yaa hiç aşık olmadın yani Yorumla Erenkuvvet +1 yıl Olmadım 😒 Yorumla Soran +1 yıl Neden karşına mı çıkmadı ya da istediğin gibi birini mi bulamadın Yorumla Erenkuvvet +1 yıl Karşıma çıkmadı düzgün biri Yorumla Soran +1 yıl Hakkında hayırlısı inşallah gönlüne göre biri çıkar karşına Yorumla Erenkuvvet +1 yıl İnşallah sağolasın Yorumla Soran +1 yıl Sende sağol Yorumla
umursamazadam1 Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 603 cevap paylaştı. Hangi sehırden katılıyorsun ve keyıfler nasıl 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Şırnaktan katılıyorum kürdüm 🙃keyifler iyi güzel geçiyor Sen nerden katılıyon senin keyifler nasil Yorumla umursamazadam1 +1 yıl Keyıfler normal ıyı olman guzel ıstanbul ✌️ Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 🙃🙃 Yorumla Soran +1 yıl Ayn güzel Yorumla
cet600 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Hayat nasıl gidiyor, neler yapıyorsun 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Iyi geciyro boş geçiyor çalışmıyor evde günümü garcamakla meşgulüm Yorumla cet600 +1 yıl Hm. Oda güzel okul filan var mı peki Yorumla Soran +1 yıl Hayır okulu bıraktım malesef Yorumla Soran +1 yıl Senin hayat nasıl geçiyor neler yaparsın Yorumla cet600 +1 yıl İyi benimde öyle kalk dizi filan vakit öldürüyoruz yakında işlere girişcez bakalım Yorumla cet600 +1 yıl Hayırlısı ya ileride devam edersin belkim (: Yorumla Soran +1 yıl Hayirlisi olsun hakkinda Isim ne peki Yorumla cet600 +1 yıl Teşekkürler Seninde öyle :) Furkan ya senin? Yorumla Soran +1 yıl Maria Yorumla Soran +1 yıl Pek sanmıyorum okulu tamamıyla bıraktım teşekkür ederim🙃 Yorumla cet600 +1 yıl Hayırlısı :) herşey okul demek değildir (: Yorumla cet600 +1 yıl Bu arada benim ismimde Furkan tanıştığıma memnun oldum Yorumla Soran +1 yıl Bende memnun oldum Furkan Yorumla Soran +1 yıl Aynen hersey okul değil hayatta nelerle karşılaşacağımız belli değil Yorumla cet600 +1 yıl Öyle umarım istediğin gibi olur :) ben dizi izlemeye kaçıyorum daha sonra sohbet etmek istersen yazabilirsin. Kendine iyi bak 💫 Yorumla Soran +1 yıl Iyi izlemeler sende kendine iyi bak Allaha emanet ol hoşçakal 🙃 Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Boy kaç 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 1.70 Yorumla Mitroglu +1 yıl İyiymiş Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kaç kez yaparsın haftada 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç yaşında artık çocuk değilim dedin Yorumla Soran +1 yıl 18 yaşında demeye başladım çünkü 18 yaşında sonra sorumluluk almaya başladım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hımm bende o civarda birşeylerin farklı olacagına inanmıştım Yorumla
badБоу Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl niye yasiyon knk 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hayati sevdigim için Sen neden yaşıyorsun Yorumla badБоу +1 yıl aynn bnde Yorumla Soran +1 yıl Ikimizde ayni amac için yaşıyoruz 😁 Yorumla
evlilikvemutluluk Takip Et Xper 6 Yaş: 126 +1 yıl Buyur bakalım 😊 0 51 Yorumla Soran +1 yıl Erkekleri neden bi kadinla yetinmiyor aldatıyorlar ve burda kadin mı suçludur Istersen cevaplamak zorunda değilsin 🙃 Yorumla evlilikvemutluluk +1 yıl Burda mı Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani evet burda cevapla Yorumla evlilikvemutluluk +1 yıl Kadın erkeğin ihtiyacını göremiyorsa erkek aranır Yorumla Soran +1 yıl Anladim ama her sey ihtiyac degil verilebilecek onlarca örnek var Erkek karektereizse her türlü aldatır evet var öyle Eşinin dışarıya bakmasına sebep olan kadinlar o konuda bir şey diyemem Yorumla evlilikvemutluluk +1 yıl İhtiyaç deyince aklınıza cinsellik gelmesin Yorumla Soran +1 yıl Her türlü ihtiyaçtan bahsettim Yorumla evlilikvemutluluk +1 yıl Ben de... ☺ Yorumla Soran +1 yıl Bakim yemek kadınlık sevgi guven merhamet vs vs bi sürü şey sadakat saygi Yorumla Soran +1 yıl Evlilik sadece 1 ihtiyaç uzerinde kurulmuyor Yorumla evlilikvemutluluk +1 yıl Yemek değil. Güleryüz Yorumla Soran +1 yıl Söylediğim gibi her şey 🙃 Yorumla evlilikvemutluluk +1 yıl Sen ne bekliyorsun Yorumla Soran +1 yıl Ilgi merhamet sevgi saygı seninde noktaladigin gibi Güleryuz huzur kısacası birini mutlu edebilecek her şey Yorumla evlilikvemutluluk +1 yıl Erkek evde huzur ister Yorumla Soran +1 yıl Aynen kadinda huzur ister Yorumla evlilikvemutluluk +1 yıl Kişiler karşındakini mutlu etmeye çalışınca mutlu olur Yorumla Soran +1 yıl Ben her turlu mutlu ederim Yorumla evlilikvemutluluk +1 yıl Nasıl olacak Yorumla Soran +1 yıl Yani olur bi şekilde onun ne istediğini öğrenmeği çalışırım Onun isteğine bağlı onu mutlu ederim Yorumla evlilikvemutluluk +1 yıl O kadar incesin yani Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani? Yorumla evlilikvemutluluk +1 yıl Kendini eşine mi adayacaksın Yorumla Soran +1 yıl Evet bana sadiksa neden olmasın Yorumla evlilikvemutluluk +1 yıl Tebrik ediyorum seni 😊 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 🙃 Yorumla evlilikvemutluluk +1 yıl Ne yapayım. Evlilik mi teklif edeyim mi ne Yorumla Soran +1 yıl Kime 😄Sevdiğin kadına evlilik teklifi onu çok mutlu edecektir Yorumla evlilikvemutluluk +1 yıl Diyorsun Yorumla Soran +1 yıl Ayn öyle diyorum ama baş başa teklif et kalabalik teklifleri ben sevmem muhtemelen diyer kadınlarda sevemez Yorumla evlilikvemutluluk +1 yıl Sen bekliyor musun birinden Yorumla Soran +1 yıl Hayır beklemiyorum sevdigim biri yok Yorumla evlilikvemutluluk +1 yıl Yazık olmuş. Olmalı idi Yorumla Soran +1 yıl Yoo sevgili sevmiyorum hayırlısıyla görücü usulü evlilikten yanayım helalim olmasini istediğim kişiyi sevmek istorum Yorumla evlilikvemutluluk +1 yıl Çok iyisin sen 😊 Yorumla Soran +1 yıl Sende öyle 😊 Yorumla evlilikvemutluluk +1 yıl Tanışıyor muyuz acaba Yorumla Soran +1 yıl Hayır tanışmıyoruz Yorumla Soran +1 yıl Başka sormak istediğin soru var mı 🙃 Yorumla evlilikvemutluluk +1 yıl Tanıdık geldi 😊 Yorumla Soran +1 yıl Yok valla bu soruda tanıştık 🙃 oluyor öyle arada daha önce tanışmış gibi gözükür Yorumla evlilikvemutluluk +1 yıl Gerçekten mi Yorumla Soran +1 yıl His bu bende hic tanımadığım insanlara daha önce tanışıyor muyuz demişimdir Yorumla Soran +1 yıl Sen neden gercekten mi dedin Yorumla evlilikvemutluluk +1 yıl Çok tanıdık geldin Yorumla Soran +1 yıl Ben seni ilk defa burda gördüm ama sen bi soruda görmüş olabilirsin orasını bilmem Yorumla evlilikvemutluluk +1 yıl Gizlisin Yorumla Soran +1 yıl Gizli olmam bi neden degil ben seni tanımıyorum 🙃 Yorumla evlilikvemutluluk +1 yıl Sen görmüş olabilirsin dediğin için Yorumla Soran +1 yıl Istersen takip atim bak Yorumla evlilikvemutluluk +1 yıl Buyur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
sen kimsin? /:
Ben benim 😄ismim Maria kürdüm çalışmıyor hayatımdan mutlu olana biris 19 yaşındayım
Sen kimsin
ırıspıyım.
? Anlamadim
Yorumları okumaya geldimm...
Efsane sexting döner şimdi burada 😂
Seviyorum diyip neden aramaz ya da aramamı istemez sıklıkla
Sevmiyor ya da sen ilgi ve sevgi göstermiyorsun sıklıkla sorun yaratan şey budur
Sevgimi ve ilgimi net olarak gösteriyorum fakat bi sebeb buluyor ve aramıyor da aratmıyorda ayda 3-4 defa konuşabiliyoruz en fazla
O zmn sevmiyor senin hiseetigin şeyleri hissetmiyor malesef
Ne yapmalıyım peki sorduğumda sevdiğini söylüyor istemediğinden değil mecburen böyle olduğunu söylüyor
Yani gizlimi sevgili oldunuz ya da ailesi karşı olduğu için böyle davranıyor olabilir
Ailesi bilmiyor ve bu durumun öğrenilmesinden çekindiğini söylüyor annesine bile söylemekten utandığını söylüyor ayrıca ciddi olarak görüşüyorduk
O zmn kız yavaştan ailesine söylemeli bence eger seni seviyorsa
Herşey için teşekkürler
Rica ederim hayatinda mutluluklar ve kızla açık açık konuşmaya basla derim...
Konuşuyorum ama faydası yok gibi tamam diyo sonrası yok
Kız ciddi degil ya da ailesinin onu sana vermeme korkusu olabilri
Bilmiyorum ya bakalım hayırlısı olsun
Ayn amin allahtan umudunu kesme nasibin degilse ne kadar zorlarsan olmaz mutlu olman dileğiyle
Teşekkür ederim Allah razı olsun
Rica ederim sizdende razı olsun
Ne kadar süredir KS kullanıyosun?
2 yıl önce tanıştım burayla ama 2 haftadır kullanıyorum
Peki. Sor
Himmm
Bi kadını çok içinden gelerek sevdin mi , ya da birini hic aldattın mi
İkisinede Hayır xd
Yaa hiç aşık olmadın yani
Olmadım 😒
Neden karşına mı çıkmadı ya da istediğin gibi birini mi bulamadın
Karşıma çıkmadı düzgün biri
Hakkında hayırlısı inşallah gönlüne göre biri çıkar karşına
İnşallah sağolasın
Sende sağol
Hangi sehırden katılıyorsun ve keyıfler nasıl
Şırnaktan katılıyorum kürdüm 🙃keyifler iyi güzel geçiyor
Sen nerden katılıyon senin keyifler nasil
Keyıfler normal ıyı olman guzel ıstanbul ✌️
Teşekkürler 🙃🙃
Ayn güzel
Hayat nasıl gidiyor, neler yapıyorsun
Iyi geciyro boş geçiyor çalışmıyor evde günümü garcamakla meşgulüm
Hm. Oda güzel okul filan var mı peki
Hayır okulu bıraktım malesef
Senin hayat nasıl geçiyor neler yaparsın
İyi benimde öyle kalk dizi filan vakit öldürüyoruz yakında işlere girişcez bakalım
Hayırlısı ya ileride devam edersin belkim (:
Hayirlisi olsun hakkinda
Isim ne peki
Teşekkürler Seninde öyle :) Furkan ya senin?
Maria
Pek sanmıyorum okulu tamamıyla bıraktım teşekkür ederim🙃
Hayırlısı :) herşey okul demek değildir (:
Bu arada benim ismimde Furkan tanıştığıma memnun oldum
Bende memnun oldum Furkan
Aynen hersey okul değil hayatta nelerle karşılaşacağımız belli değil
Öyle umarım istediğin gibi olur :) ben dizi izlemeye kaçıyorum daha sonra sohbet etmek istersen yazabilirsin. Kendine iyi bak 💫
Iyi izlemeler sende kendine iyi bak Allaha emanet ol hoşçakal 🙃
Boy kaç
1.70
İyiymiş
Teşekkürler
En cılgın fantazın nedır
Kaç kez yaparsın haftada
Kaç yaşında artık çocuk değilim dedin
18 yaşında demeye başladım çünkü 18 yaşında sonra sorumluluk almaya başladım
Hımm bende o civarda birşeylerin farklı olacagına inanmıştım
Boyun kaç
1.70
niye yasiyon knk
Hayati sevdigim için
Sen neden yaşıyorsun
aynn bnde
Ikimizde ayni amac için yaşıyoruz 😁
Buyur bakalım 😊
Erkekleri neden bi kadinla yetinmiyor aldatıyorlar ve burda kadin mı suçludur
Istersen cevaplamak zorunda değilsin 🙃
Burda mı
Nasıl yani evet burda cevapla
Kadın erkeğin ihtiyacını göremiyorsa erkek aranır
Anladim ama her sey ihtiyac degil verilebilecek onlarca örnek var
Erkek karektereizse her türlü aldatır evet var öyle Eşinin dışarıya bakmasına sebep olan kadinlar o konuda bir şey diyemem
İhtiyaç deyince aklınıza cinsellik gelmesin
Her türlü ihtiyaçtan bahsettim
Ben de... ☺
Bakim yemek kadınlık sevgi guven merhamet vs vs bi sürü şey sadakat saygi
Evlilik sadece 1 ihtiyaç uzerinde kurulmuyor
Yemek değil. Güleryüz
Söylediğim gibi her şey 🙃
Sen ne bekliyorsun
Ilgi merhamet sevgi saygı seninde noktaladigin gibi Güleryuz huzur kısacası birini mutlu edebilecek her şey
Erkek evde huzur ister
Aynen kadinda huzur ister
Kişiler karşındakini mutlu etmeye çalışınca mutlu olur
Ben her turlu mutlu ederim
Nasıl olacak
Yani olur bi şekilde onun ne istediğini öğrenmeği çalışırım
Onun isteğine bağlı onu mutlu ederim
O kadar incesin yani
Nasıl yani?
Kendini eşine mi adayacaksın
Evet bana sadiksa neden olmasın
Tebrik ediyorum seni 😊
Teşekkür ederim 🙃
Ne yapayım. Evlilik mi teklif edeyim mi ne
Kime 😄
Sevdiğin kadına evlilik teklifi onu çok mutlu edecektir
Diyorsun
Ayn öyle diyorum ama baş başa teklif et kalabalik teklifleri ben sevmem muhtemelen diyer kadınlarda sevemez
Sen bekliyor musun birinden
Hayır beklemiyorum sevdigim biri yok
Yazık olmuş. Olmalı idi
Yoo sevgili sevmiyorum hayırlısıyla görücü usulü evlilikten yanayım helalim olmasini istediğim kişiyi sevmek istorum
Çok iyisin sen 😊
Sende öyle 😊
Tanışıyor muyuz acaba
Hayır tanışmıyoruz
Başka sormak istediğin soru var mı 🙃
Tanıdık geldi 😊
Yok valla bu soruda tanıştık 🙃 oluyor öyle arada daha önce tanışmış gibi gözükür
Gerçekten mi
His bu bende hic tanımadığım insanlara daha önce tanışıyor muyuz demişimdir
Sen neden gercekten mi dedin
Çok tanıdık geldin
Ben seni ilk defa burda gördüm ama sen bi soruda görmüş olabilirsin orasını bilmem
Gizlisin
Gizli olmam bi neden degil ben seni tanımıyorum 🙃
Sen görmüş olabilirsin dediğin için
Istersen takip atim bak
Buyur