Kişilik & Karakter Bir kızın bir kıza mesaj atması garip mi? Çirkinme Takip Et Xper 3 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Bana arada kizlar mesaj atıyor ben amacı ne merak ediyorum çünkü bana asılan bir kız olmuştu şimdi kim mesaj atsa engelliyorum... Güncellemeler+1 yıl Yalniz yine bu saatte paylaşım yapıyorum 😄😄 Bir kızın bir kıza mesaj atması garip mi? Cevapla Mesaj Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
AmintoBello Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 34% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 702 cevap paylaştı. Fake olma ihtimalleri var mı yani erkek olup kız hesabından yazıyorsa? 1 1 Yorumla Çirkinme +1 yıl Yanı oda var tabi umarim öyledir Yorumla
furio Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Çoğu erkek yahu onların! Takipçi sayılarına bir göz at. Bir sürü kızı takip ediyorsa bil ki erkektir! 1 0 Yorumla
Zevahir06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Bana kalırsa sana mesaj atanlar pembe görünümlü maviler her kız gibi görünen kız değil burada:) 1 0 Yorumla
Alonewolf002 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Ciddi lezler var ya bu sitede. Ya da pembe görünümlü harun abiler :D 1 0 Yorumla
AzitalyanCokturk Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 92% +1 yıl Erkekler mesaj atsa dert kizlar atsa dert :) Mesajların içeriği ne 1 0 Yorumla
SageGaram Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Eğer söz konusu sapıklık ise, erkeği kızı fark etmez. Sapık sapıktır, öyle insanlarla konuşulmaz. 1 0 Yorumla
EldrithcArrow__ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Ne için mesaj attığına göre değişir. Sana mesaj atan pembe görünümlü mavilide olabilir 1 0 Yorumla
Caner_psiko Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl bana erkek yazmiyorsa sana da kizlar yazmaz. yani erkektir o kiz 1 0 Yorumla
bensırdaşınım Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çoğu erkek oluyor da insan mı yiyor sanki kadınlar, önce bir dinle.. asılınca reddedersin djdmsjsmd 1 0 Yorumla
mavzertr42 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Kanka bir lezbiyen senden hoşlanmış galibaArada banada erkekler asılıyor sanaldan 1 3 Yorumla mavzertr42 +1 yıl Ne dediler acabaaa Yorumla Çirkinme +1 yıl Ss atayim istersen 😄 Yorumla mavzertr42 +1 yıl Olur 😂😂 Yorumla
onurmonur94 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Bir lez sana mesaj atamaz mı 1 3 Yorumla Çirkinme +1 yıl Atmasın yani daha iyi Yorumla onurmonur94 +1 yıl Lez olma ihtimali çok yüksek Yorumla Çirkinme +1 yıl Olabilir tabi erkek te olabilir göremiyorum sonuçta Yorumla
Maviskadir92 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Banada gaylar yazıyor ya tevbe 1 6 Yorumla Çirkinme +1 yıl Fena olmuş jdhdhf Yorumla Maviskadir92 +1 yıl Hahah sorma 😅😅 Yok ya evde kaldim ben kesin bu şansla 😅😅 Yorumla Çirkinme +1 yıl Nasip bu işler çok takılma 😅 Yorumla Maviskadir92 +1 yıl Hahahah 😅😅 ah ah neyse Ramazan dua edim. bari 😅 Yorumla Çirkinme +1 yıl Aynen dua etmek en iyisi:) Yorumla Maviskadir92 +1 yıl ☺️☺️ Yorumla
merveyonett Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Onlar kız görünümlü erkek kanka 5 1 Yorumla Çirkinme +1 yıl Inşallah kanka Yorumla
KorkusuzCZFT Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 86% +1 yıl Erkek bile mesaj atiyor. Tkp atiyot. Bilemedim 1 0 Yorumla
aykırizevkler Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Burada mesaj atan kızlar genelde erkek ve amaç cinsellik 0 0 Yorumla
gelinherkes Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 404 cevap paylaştı. Takma sen boşver tatlım :) 1 0 Yorumla
hayatiçin Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 588 cevap paylaştı. 😅😅😅😅 1 0 Yorumla
Kurt12 Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 336 cevap paylaştı. Niye garip olsun 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Fake olma ihtimalleri var mı yani erkek olup kız hesabından yazıyorsa?
Yanı oda var tabi umarim öyledir
Çoğu erkek yahu onların! Takipçi sayılarına bir göz at. Bir sürü kızı takip ediyorsa bil ki erkektir!
Bana da yazan kızlar hep erkek çıkıyor ilgilenme 😂
Bana kalırsa sana mesaj atanlar pembe görünümlü maviler her kız gibi görünen kız değil burada:)
Ciddi lezler var ya bu sitede. Ya da pembe görünümlü harun abiler :D
Erkekler mesaj atsa dert kizlar atsa dert :) Mesajların içeriği ne
Eğer söz konusu sapıklık ise, erkeği kızı fark etmez. Sapık sapıktır, öyle insanlarla konuşulmaz.
Ne için mesaj attığına göre değişir. Sana mesaj atan pembe görünümlü mavilide olabilir
bana erkek yazmiyorsa sana da kizlar yazmaz.
yani erkektir o kiz
Çoğu erkek oluyor da insan mı yiyor sanki kadınlar, önce bir dinle.. asılınca reddedersin djdmsjsmd
Kanka bir lezbiyen senden hoşlanmış galiba
Arada banada erkekler asılıyor sanaldan
Ne dediler acabaaa
Ss atayim istersen 😄
Olur 😂😂
Bir lez sana mesaj atamaz mı
Atmasın yani daha iyi
Lez olma ihtimali çok yüksek
Olabilir tabi erkek te olabilir göremiyorum sonuçta
Banada gaylar yazıyor ya tevbe
Fena olmuş jdhdhf
Hahah sorma 😅😅 Yok ya evde kaldim ben kesin bu şansla 😅😅