Ya şu 3'ünü halledeyim bana yeter dediğiniz 3 probleminiz nedir?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hayatımda problemim yok herşey gayet düzgün bi şekilde ilerliyo 😂
Maşallah her şey iyi demek
Evet iyi senin?
Erken kalkamıyorum, ders çalışamıyorum, namazı düzene oturtamadım şuanlık bu üçlü
Hmm inşallah en kısa zamanda düzene girer ne diyim 😂
İnşallah. Öyle düşünürken aklıma geldi acaba insanlar neyi dert ediyor diye herkes çok genel yazmış yaa. Bazılarına da cidden üzüldüm
Evet öyle malesef
Sağlık sorunları
Evsizlik
Yalnızlık
Geçmiş olsun evsizlik derken nasıl yani özel değilse açıklar mısın?
Yatılı çalışıyorum işsiz kalsam gidecek yerim yok
Allah yardımcın olsun bu yazdığın üçü de gerçekten zor şeyler bunlarla mücadele etmek herkesin harcı değil. Seni tanımıyorum ama güçlü biri olduğunu anladım şimdiden.
Sağlık sorunları, boşvermişlik, yalnızlık
Geçmiş olsun neyin var?
Bel ve boyun fıtığı, astım
Geçmiş olsun bel fıtığı yalayan tanıdıklarım var gerçekten çok zor ama daha gençsin nasıl oldu yanlış hareketten dolayı mı?
Yaşayan*
Yaşım orada yazandan daha fazla :)
Kaç yaşındasın?
Güzel soru, hiç düşünmedim
Ya çok problemin yok ya da fark edemeyeceğin kadar çok artık alıştın hangisi?
Büyük problemim yok şükür. Benimki konfor artırımı:)
Ooo senin problemin çok büyükmüş o zaman. Fazla rahatlık insanı çürütür. İnşallah olması gerektiği kadar konforlusundur.
Şükür, kanaatkarım:) lüksüm yok...
Psikoloji işim yoğunluğu huzur
Herkesin psikolojisi çok yıpranmış ne oldu size
Ne olmadı diye sor
sapik eleme sorusu mu?
Ne alaka yaa çözemedim 😀
bosver havalar isinmadi halen yaz gelmedi ya
Malesef yok. Hersey yolunda
Maalesef mi? Otur şükret 👌🏻😀
Soru net ama çok karmaşık Bi soru hayatla beklentiletim beklentilerinin karşılığı arasında uzun veya kısa Bi yol. Ne kadar beklentini daraltırsan o kadar problemlerden uzak olursun. Hersey günden güne değişim geçiriyor ve daha kötüsü bir şekilde insanları bu değişime itiyorlar. Farkı olun farklı yaşayın vs vs bu noktada aklı baki Bi bireyin sadece kendi çizdiği yolda ilerlemesi ve rüzgara kapılmaması lazım. Sonuç sınırsız huzur
Doğru söylüyorsun katılıyorum ama hala neden maalesef dediğini çözemedim
Bağzen oda sorun oluyor işte insanlara bakıyorsun değişik değişik kaygılar içindeler kimi para kimi kariyer iş güç. Diyorum ki benimde söyle sebeplerim olsa mücadele etsem. Sonra yok böyle gayet iyi deyip teselli oluyorum anlık seyler işte
Mücadele edecek bir sebebin mi yok yani bir zorluk yaşamamak mı senin problemin?
Mücadele etmek için Bi sebebim yok eş aile gibi gibi geçmişin olumsuz yükü ve sonucu diyelim
Ailevi
Eğitim
Psikolojik
Kaygi.. Hepsini kapsiyor.
ilişkim ilişkim ilişkim
3 hakkını da buna kullanmak mı? Kim bu ilişkinin muhatabı çok çektiriyor sana sanırım
kesinlikle bunda kullanırdım bitmesini istediğim ilişkiyi bitirmiyor daha ne çektirebilir ki
Sapık yani baya
sapık değil sadece saplantılı ve buna aşk diyor
3.5 yıllık bir ilişkim var başta her şey çok güzeldi zamanla yaptığı şeylerle kendinden soğuttu beni çok seviyor üzerimde çok düşer beni kendinden çok düşünür bunlar çok güzel ama ben istemiyorum aramızda çok fazla yaş farkı var aile yapımız hiç uymuyor ve ben okumak isterken o evlenmek istiyor 3.5 yıl ne bekledin diyeceksin ama ben 5 aylıkken ayrılmak istedim her geçen günde istiyorum ama ayrılmıyor bu kararı tek başıma veremezmişim öyle diyor bana sonra da karşımda çocuk gibi ağlamaya başlıyor vicdanım yüzünden susuyorum
Kaç yaş var aranızda?
Ailenin haberi var mı ondan?
9 yaş var hayır ailem bilmiyor
Aslında 20-29 ideal ama seninki biraz sorunsal birine benziyor anlattıkların kadarıyla. Sevmek başka bu başka.
ayrılsın diye aldatmışım gibi gösterdim ben seni affederim dedi beni konuşturmadı bile
Maddiyat problemini. Haldeyim gerisi gelir bence
Lan! Bulamadım. :/
Dertsiz başım var diyorsun yani. Ne güzel
Yok yok, RTE var, onu yazayım.
Güven güven güven
Para para para
İş iş iş
Para para para.
Bu kadarcık mı?
Çok şükür ailemle aram çok iyi sağlığımızda da problem yok ama malesef maddiyat yüzünden istediğimiz hayatı yaşayamıyoruz. Aslında tek sorun para değil ama buna bağlı şeyler. Ailemi güzel tatile çıkaramamam, annemi çalışmaktan kurtaramamam kardeşime mükemmel bi hayat sunamamam falan işte
İnsanlara mükemmel hayat sunmak zorunda gibi hissetmene gerek yok. Sen elinden geleni yapıyorsan insanlar mükemmel olmadan da mutlu olabilir. Annen ve ailen için de inşallah durumlar düzelir. şu an okuyor musun?
Hayır kendi işimi yapıyorum ama yolunda gitmiyor malesef. Ayrıca sadece ailem için değil benim içinde öyle. Bir ev almak için sabah 8 akşam 7-8 40-45 yıl çalışmak bana göre değil ve kesinlikle kölelik olduğuna inanıyorum. Bir şeyler yapıp hem sevdiğim işin başında olmak hem bu kölelikten kurtulmak istiyorum
Napolyon ne demiş 😂
Onu bilmem de herkesin mi derdi bu ya diyorum ben
O dert değil dert çözen
Okb fobi depresyon
Okb ne bilmiyorum kusura bakma
Takıntı ama bunlar varken robot gibiyim
Harbi zormuş işin Allah kolaylık versin. Depresyon gerçekten problemlerin hası gibi bir şey :((
Amin karar verme mekanizma bozuk
Aşk eş Aş
Pardon İŞ AŞK AŞ