• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Şizofreni ile nasıl başa çıkılır?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Bu hastalıkla nasıl başa çıkılır ? Yakınlarında bu rahatsızlığı bulunan kimse var mı ?
Şizofreni ile nasıl başa çıkılır?
Hasta Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• prensestim
    prensestim Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Bir kişiye şizofreni tanısı konduğu zaman tedavi amacıyla hastaneye yatırılabilir. Hastanede kaldığı süre içinde akrabaları onu düzenli olarak ziyaret ederek, hala ailesinin sevilen ve değerli bir üyesi olduğuna güvenmesinde önemli rol oynarlar.

Şizofreni belirtileri mevcut kişiliğin üstüne eklenir. Hastanın yetileri büyük ölçüde onun hasta olmadan önce onun nasıl biri olduğuna bağlıdır. Başlangıç yaşı, hastanın sorunlarıyla başa çıkma derecesini etkileyebilir. Hastalık başlamadan önce iş ve sosyal becerileri iyi gelişmiş kişiler, iyi gelişmemişlere oranla gündelik görevlerini daha iyi yapabilir.

Kişi hastaneden taburcu olduğunda genellikle ailesinin yanına döner. Her ne kadar doğruyu buluncaya kadar çeşitli yolları denemek icap ederse de, nekahat dönemindeki kişiye yardım ederken yapılabilecek bir çok şey vardır(Şizofreni olan bazı kişilerin düzelmelerinin sınırlı olabileceği hatırlanmalıdır). Önerilen stratejilerin büyük bir kısmı, kişinin devam eden belirtilerinin ortaya çıkan güçlüklerinin üstesinden gelmesini amaçlar.

Her uzun süreli hastalığın bir uyum dönemine ihtiyacı olduğunu kabul edin.

- Bir şey yapmasını söylerken veya soru sorarken yavaş, sakin ve açık bir şekilde konuşun.

- Duygusal sahneler ve gerginlik yaratan durumlardan kaçının.

- Neler olduğunu dinlemiyor göründüğü zaman bile ona önem vermemezlik etmeyin.

- Sakin, güven verici bir tutumla onu sevdiğinizi gösterin.

- Kişisel temizliğini cesaretlendirmek için olumlu bir yaklaşım kullanın.

- Ne kadar küçük olursa olsun başarılarını cesaretlendirerek kendisine saygısını güçlendirmeye çalışın.

- Akrabanızın ilaçlarını aldığından emin olmaya çalışın.

- Sohbet etmek güç olabilir. Bazen hastalık başlamadan önceki çocukluk anılarından konuşmak herkesi rahatlatır.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• YaseminYC
    YaseminYC Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 35%
    +1 yıl

Komşumuz şizofrendi kadına kendimi tanıtıyorum sonra tekrar bana soruyordu,başkasıyla karıştırıyordu.Sürekli yanında bakıcısı var.Bildiğim kadarıyla ilaç tedavisi var hastalığın dahada fazla ilerlemesini önlüyor bu ilaçlar.Tabi ki hastalığı yok edemiyor ama en azından ilerlemesini engelleyerek hastanın daha iyi sonuç alabilmesini sağlıyor.Yakınlarıda sakinlikle ve güzel şekilde hastaya yaklaştığında,çevredeki olayları daha net anlattığında iyi sonuçlar verebiliyor.

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O komşuna karşı hissetiğin duygunun tanımı ne olabilir ? Mesela; acıma, üzüntü, korku, vb. nw olabilir ?

Yorumla
    • YaseminYC
      YaseminYC
      +1 yıl

Acımadım tabiki de.Bu hastalıktır,bizimde başımıza gelebilir.Üzüldüm durumuna ama şanslıydı ki yanında eşi ve bakıcısı vardı.Belkide herşeyi unutmak bazen en güzelidir.

Yorumla
  • damatadayı
    damatadayı Takip Et
    Xper 2 Yaş: 50 , eic 35%
    +1 yıl

şizofreninin çaresi radyofrekans yöntemi ve bitkisel şifadır (kocakarı ilaçlarıda deniyor) tıpta her hasatalığın çaresi yoktur. bazıları çözümsüzdür fakat ilmi bilgilerde her türlü çözüm mevcuttur. ölmüş bir insanı bile uyandırabilirsiniz manevi çözümlerle.önemli olan inançtır.adına istr dua deyin-ister sihir deyin-isterseniz başarı sınavına girin eğer inanmıyorsanız hayal kırıklığına uğrarsınız. ilk önce o hastalığın çaresi olduğuna ve iyileşeceğine inanmak gerekir. 1500-2000 yada daha fazla sayfası olan şifalı gerçek bitki kitabını elde etmelisiniz. ve o o bitkilerdn karışım yapılmış ürünleri kullanmalısınız. bende reflü ve basur vardı her ikisinide en az 10 sene çektim tıp ilaçları çare olmadı birkisel şifa ürünleri kullandım ne basur kaldı ne reflü.iş araştırmaktan ve çözüme ulaşma inancında başlıyor ve bitiyor vesselam. osmanlı-selçukluda şunaki teknolojik tıp yok ike o hastalıkları nasıl iyileştirdiklerinide araştır.modern tıp tek başına yetersiz kalmaktadır malesefi :-( . büyük geçmiş olsun.

2
    1 Yorumla
    • mlk1923
      mlk1923
      +1 yıl

Bende de reflu var ne yapmam lazim ?

Yorumla
  • -Ba_Rut-
    -Ba_Rut- Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl

geceleri sesler duymak. kendi kendine konusmak, bazen yanında biri varmıs gibi hissetmek, nefes almakta zorluk çekmek,panik nöbetleri,sinir krizleri,mide krampları,kusmalar,diz bacak titremesi,sürekli hastaymışsın gibi hissetme vs. o kadar ilaç kullandım 3 4 ay iyi etti sonra yine başladı. çözümü buldum ALKOL. içtiğim zaman iyiyim içmezsem kötü.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

15

Cevap

11

Cevap

• loverdose
    loverdose Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 457 cevap paylaştı.

Şizofreni tedavisinde en etkili yöntem antipsikotik ilaçlardır %98.. Çünkü nevroz değil, psikozdur. Tamamen beyinle alakalı. Hadi canım yapma düşünme geçicek uyu diyemezsin çünkü.. Sadece ilaçların etki etmesini beklemeli, devamında ise onu destekleyici psikoterapiler aldırmalısınız.. Bence.. ilaçlar çok önemli ama

2
    0 Yorumla
  • mutsuzkız
    mutsuzkız Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32 , eic 40%
    +1 yıl

Benim ablam şizofreni hastası. Buyuk ıstanbul depremınden sonra oldu. ılk başlarda çok kotuydu havale gecırıyodu. bagırıp çagırıyodu flan ama Rabbıme şukurler olsun şmdı bıraz ıyı.ama çok kılolu cnku yemegı ıcmeyı blmıyo.annem korkuyo yataklara duscek dıye :(

1
    0 Yorumla
  • yanlızcadı
    yanlızcadı Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

benım sorunum fazla hayal kurmak ve hayalle cok konusmak sureklı usengeclık ve yorgunluk var sınırde cabası sızce ben sızofren mıyım?...Ama ben sorunum cevabını bılıyorum yanlızlık bazen topluma cıkıyorum ama toplum senı anlamıyosa o kadar kalabalığın içinde bıle yanlızsın en ıyı cozum senı anlayan ve dınleyen ınsanlarla takılmak ve kafayı mesgul etmek tek cozum bu

0
    4 Yorumla
    • BallıSüt
      BallıSüt
      +1 yıl

Hayır canım korkma şizofren olsan ben şizofren miyim diyemezsin

Yorumla
    • yanlızcadı
      yanlızcadı
      +1 yıl

ben kendı teshısmı koydum :D ama cok hayal kuruyom hayal kuruyom dıye kendıme kızıyom bazen kaptırıom kendımı ama yanlızlıktan kaynaklanıo

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Belki hayalperestsindir bilmem

Yorumla
    • sezersezer11
      sezersezer11
      +1 yıl

Aynı benim gibisin, Ben herkese ayak uydurabiliyorum, herkesi anlıyorum. Herkesin düşündüklerini düşünmeye çalışıyorum ama kimse beni, benim mizahının ve konuşmalarımı anlamıyor. Saçma buluyorlar, çünkü salaklar. Biz farklıyız, normal değiliz, herkesten farklı düşünüyoruz. Bu arada benimde ablam şizofreni maalesef.

Yorumla
  • Mubarek
    Mubarek Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    +1 yıl

Öncelikle kardeş şizofreninin 40 çeşiti var.

Beyindeki hormonların çalışmasındaki sıkıntıyla ilgili..

İlaç tedavisi etkili.. lakin EFT de son zamanlarda kullanılmakta faydası eft bilinç altını temizlemektir kardeş..

Diyeceğim Allah yakınlarına sabır versin zor be kardeş..

Ben Manikdepresif insanlar tanırım.. anlamak için uğraştım başaramadım.

0
    0 Yorumla
  • freedomela
    freedomela Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

doktor kontrolunde olmaları ve hap kullanmaları gerekıyor. ayrıca yaz aylarnda da hastalıkları ılerlıyor benım amcam sızofren ama yuzde 90 mı ne bazen kendını allah sanıyor bazen sabancı holdıngın patronu fılan cok zor ılaclarını almadıgı zamn cok ktu oluyor

0
    0 Yorumla
  • bengübade
    bengübade Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

çevremde şizofren insanlar var.ama biri mesela gerçeklerle halüsinasyonları ayırdedemiyor.biri ediyor.o başta söylediğim ilacını bir gün bile almasa o halde.gerçi biri daha var.o da öyle.ama benlik bir durum yok.kötülük gibi algılamayın,çünkü onlar öyle algılamıyorlar ama biz eğleniyoruz bile bu durumla bazen.onlar için çok zor.ölüm algısı karışıyor çünkü.

0
    0 Yorumla
  • pembeli-pasta
    pembeli-pasta Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

eski sevgilim şizofrendi..daha doğrusu öyleyim diyordu...bir anda değişip herkes benden uzak dursun..hepiniz kötüsünüz beni sevmiyorsunuz diyordu..sonra birden değişip iyi oluyordu..sürekli değişen bir ruh hali vardı...ilaçla tedavisi var galiba...ağırlaşmadan dokdora gidilmeli..

0
    2 Yorumla
    • Hilly
      Hilly
      +1 yıl

şizofreni değildir o, büyük ihtimalle sadece dengesizdir.

Yorumla
    • pembeli-pasta
      pembeli-pasta
      +1 yıl

belkide ama kendisi şizofrenim ilaç kullanıyıorum diyordur..bide kendisi beni arıyor niye beni aradın diyordu..deli olabilirmiydi emin değilim.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

annem kendi kendine konuşuyo ama çevresinde biri varmış gibi değil de şöyle mesela bana 'kızım çantan güzelmiş' diyo 5 dakka sonra mutfağa gidip 'çantan güzel demiş, doğruu' gidi 3. tekil şahısla anlatıyo neden kendi kendine konuşuyosn anne diyoruz konuşmuyorumki diyo ama konuştuğunun farkında ne bu?

0
    12 Yorumla
    • gerizekalıaşık
      gerizekalıaşık
      +1 yıl

Şaşıracaksın belki ama annenin cini olabilir. Bir şey soracağım annen tırnaklarına ve saçlarına çok önem verir mi?

Yorumla
    • ibiza12
      ibiza12
      +1 yıl

ruhlarla konuşuyor olmasın

Yorumla
    • bengübade
      bengübade
      +1 yıl

tırnaklar saçlar ne alaka ki

Yorumla
    • gerizekalıaşık
      gerizekalıaşık
      +1 yıl

öyle olan kadınlar saçlarına ve tırnaklarına çok önem verirler bu bilgileri bu duruma düşmüş kızı bizzat gördüğüm için biliyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki ne yapıyorsunuz onun hastalığı ile ilgili ? En zorlandığın durum ne ?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ohaa! ne cini laan korkutmayın beni. bişey yapamıyorum soran şahıs. biara hiç konuşmuyodu sonra yine başladı.ya cini varsa harbi napıcammm.'!

Yorumla
    • Nilca
      Nilca
      +1 yıl

bu benim annemde de var :S özellikle banyoda, mutfakta kendi kendine konusma olayı ama ne? hı? dediğimde ne ne? diyor :/

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bu ne acaba yaa yolda da konuşuyo başkasının yanında bile konuştuğu oluyo cin min demişlerde oha be kardeşim çuş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Halüsinasyon görüyor gerçek hayatla ilişkisini koparıyor ve görüğü/tasarladığı dünya onun gerçek hayatı olmaya başlıyor sen ise kendi kendine koşuyor diye adlandırıyorsun. Şizofreni tek kişi ile oynanılmaz !

Yorumla
    • BallıSüt
      BallıSüt
      +1 yıl

Ne cini ya tövbEst. benim annemdede aynı şey var ama aklı yerinde hatta bende bile var tırnaklarımı ve saçlarımı önemserim ama bakımla ilgili bi'şey

Yorumla
    • yokoylebisey
      yokoylebisey
      +1 yıl

O sesli düşünüyordur sadece.. Ve sesli düşündüğünün farkında değildir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

yokoylebişey evet yaşadığı şeyleri anlatıyo kendine ee ne yapılması gerek psikoloğa da gitmez çünkü farkında olmadığı için ben kkonuşmuyodum diyo.:S

Yorumla
  • onerioneri
    onerioneri Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Yapılan bi araştırmaya göre normal cümle kurarken sonundaki kelime ile kafiyeli bi kelime bulmak sizofreni belirtisiymiş. Yani günümüzde çoğu kiside hafif bi sizofrenlik var...Tedavisine gelince, üzgünüm hiç bir bilgim yok

3
    0 Yorumla
  • kafamkarışık
    kafamkarışık Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 45%
    +1 yıl

var öyle tanıdıklar ama ilaç tedavisi ile sadece yatıştırılabiliyorlar kökten çözümü yok ne yazık ki

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki ne düşünüyorsun o insan hakkında ?

Yorumla
    • kafamkarışık
      kafamkarışık
      +1 yıl

kötü bir şey düşünmüyorum sonuçta ALLAH VERGİSİ ilaçlarını düzgün kullanırlarsa çok bariz bir durumda görünmüyor zaten

Yorumla
    • KucukSizofren
      KucukSizofren
      +1 yıl

Aynen yok

Yorumla
  • Nilca
    Nilca Takip Et
    Xper 3 Yaş: 42
    +1 yıl

Cevap vermeyecektim ama gizli cevaplayan bayana yazılan yorumlara bakınca bilemedim simdi..Allah şifa versin.

0
    0 Yorumla
  • maladam
    maladam Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 39%
    +1 yıl

Bu soruyu soracaktım tam da .. İsabet oldu..

Ben eşiğindeyim sanırım..

Ve çok zor ..Çok

0
    0 Yorumla
  • ekinokswest
    ekinokswest Takip Et
    Yoda Yaş: 43
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 436 cevap paylaştı.

bu yaşta başa gelmez sen dert etme en az 40 yaş ve üstü . ondan öncesi çok zor yani . daha çok vakit var dert etme cidden

0
    1 Yorumla
    • yokoylebisey
      yokoylebisey
      +1 yıl

yanılıyorsun dostum. Çocuk şizofrenesi bile var

Yorumla
  • bilemessin
    bilemessin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 434 cevap paylaştı.

şizoyla basa cıkılmaz ya allah kimsenin basına vermesin gider kafanı keser sonra cayını içer öyle pis bişi buu

0
    0 Yorumla
  • 21mustafa34
    21mustafa34 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

Doktor ile kordineli olacaksınız her an herşeyi yapabilir

0
    0 Yorumla
  • medcezirr
    medcezirr Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

akıl oyunlarını bir izle..haplar %99 yardımcı oluyor ama izle işte o filmi :)

0
    0 Yorumla
  • Meditrina
    Meditrina Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 643 cevap paylaştı.

İlaç tedavisi şart. Allah yardım etsin bu hastalıkta olanlara. zor olsa gerek

0
    1 Yorumla
    • KucukSizofren
      KucukSizofren
      +1 yıl

Çok sağol, ama ilaç kuanmıyorum kullanamam da napmalıyım?

Yorumla
  • xxxaaazzz
    xxxaaazzz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42
    +1 yıl

ilaçla tedavide çok başarılı sonuç alındığını biliyorum, ama tedavi edilmezse çok kötü sonuçlar doğuruyor gazeteler malum

0
    0 Yorumla
  • ibiza12
    ibiza12 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42
    +1 yıl

bence görünmeyen varlıkları görmek şizofrendir. tedavisi ancak kişiyi gerçek ile hayali ayırt ederek yaşamını sürdürmesini öğretmektir.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

bana şizofern diyolar ama ben kabul etmiyorum... sözde şizofreni diye adlandırılan hastalığın altında başka sebebler var!

0
    0 Yorumla
  • yokoylebisey
    yokoylebisey Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 42%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.

İlaçlarını düzgün kullanarak.

1
    1 Yorumla
    • KucukSizofren
      KucukSizofren
      +1 yıl

Şizofrenim ama herkesten sakladığım için ilaç falan kullanmıyorum sizce napmalıyım?

Yorumla
  • sudansebep
    sudansebep Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34 , eic 37%
    +1 yıl

psikolojik destek arti ilac tedavisi ;)

0
    0 Yorumla
  • Mubarek
    Mubarek Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    +1 yıl

Klinik kardeş en sağlamı..

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Sevgiyle .Tüm karakterleri sevin .

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

İlaç tedavisiyle geçiyor

0
    0 Yorumla
  • marxists
    marxists Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

psikoloji

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Şizofreni ile nasıl başa çıkılır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Şizofreni ile nasıl basa çıkılır? 4 cevap verildi
Şizofrenim yardım? 5 cevap verildi
Şizofreniden nasıl kurtulurum? 3 cevap verildi
Şizofreniden kurtulmak mümkün mü? 6 cevap verildi
Şizofren hastaları nasıl olur? 9 cevap verildi
Şizofreni hastaları nasıl davranır nasıl anlaşılır? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Mükemmel biri misiniz?
  • Saplı banyo lifleri kullanır mısınız?
  • Sevgiliniz size “Ay ne çirkinsin” dese tepkiniz ne olur?
  • Aşk değiştirir mi?
  • Gün içerisinde yaklaşık ne kadar süre internettesiniz?
  • “Su içsem yarıyor” diyor musunuz?
  • Askılı giyinir misiniz?
  • Üniversite diploması gerçekten iş bulmanın tek yolu mu? Yoksa başarı için farklı anahtarlar mı gerekiyor?
  • Kitap kültürünüz var mı? Ne kadar kitap okudunuz?
  • Kadınların emeği ile yaptığı bir giysiyi giyer misiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨