Düşünmeyi bırakmalısın ilk önce yok şu onu demiş bunu yapmış vs gibi seni üzeni silmelisin hayatında yeri olmamalı böyle şeylere takılan biriysen kendine hobiler edin vakit yarat sevdiğin bı dizi olur eğlenceli bulduğun bı aktivite olur bunlari yaparak kendine vakit ayırcağından dolayı çok kafaya takmaya vaktin olmaz bence
Bazen kafaya takmak psikoljik bir sorun olabiliyor hatta takıntı haline gelip sürekli düşünebiliriz bunu aşmak biraz zor elbette ama sen kendini biseylerle meşgul ettiğin sürece yavaş yavaş daha iyi düşünceler içinde olucaksindir emin ol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Düşünmeyi bırakmalısın ilk önce yok şu onu demiş bunu yapmış vs gibi seni üzeni silmelisin hayatında yeri olmamalı böyle şeylere takılan biriysen kendine hobiler edin vakit yarat sevdiğin bı dizi olur eğlenceli bulduğun bı aktivite olur bunlari yaparak kendine vakit ayırcağından dolayı çok kafaya takmaya vaktin olmaz bence
Yapiyorum inan ki ise yaruyo ama ben bunlari kadaya takmak istemiyorum basil yapabilirim
Bazen kafaya takmak psikoljik bir sorun olabiliyor hatta takıntı haline gelip sürekli düşünebiliriz bunu aşmak biraz zor elbette ama sen kendini biseylerle meşgul ettiğin sürece yavaş yavaş daha iyi düşünceler içinde olucaksindir emin ol
Tesekkur ederim
Trabzonşular her daim bir adım öndedir sen takma kardeşim hiç birini kimse beğenmesin ben beğeniyorum maşallah sana
Sagol ama daha beni gormedin ki mxkxkx
İllki güzelsindir trabzonluysan :)
Nasil bu kadar ozguvenli olaviliyosun fogofrafina baktim
Neden gülüm 😂
Takip et beni
Benimle tanış ben sana çok değer veririm sen de bana ver bu şekilde kimseyi düşünmezsin
Seb kimsin ya jdkdkkd
Ben bir insanım banallarla
Jaksksllslslsj
Seni sevmeye geldim
Ne diyon kardesim
Senden bi cacık olmaz