Bu kadar ters gitmesinin sebebi büyü falan mıdır?

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 yıldır içinde bulunduğum durumu atlatamıyorum, maddi anlamda sıkıntı içerisine girdim manevi anlamda da tabi, elimdeki araçların arıza yapması satılmaması, aile içindeki kaos ortamı aldığım verdiğim hiç bişeyin hayrını görememe, ileriye yönelik işte tam bu dediğim kızlar tarafından iletişimimin kesilmesi, olmaması falan artık böyle bi çıkmaza sokmaktan başka bi işe yaramıyor, normalde çok güler yüzlü biriyim kimse hakkında kötü düşünmem, yardımcı olmaya çalışırım pozitifimdir ama şu aralar düşünmedende edemiyorum, evde depoları temizlerken bi yumurta bulduk heryer kapalı ve bi kutu içerisinde aslında büyü olmasına ihtimal vermedim sonra bizimkiler bi kaçtane daha bulmuş bi hocaya gittim, para pul bişey talep etmedi bakarak mezar büyüsü yapmışlar sana yapılması kolay ama çözülmesi güç dedi, yapıcaklarımı söyledi falan sonraki gittiğimde ise biz onu kaldırmışız dedi lakin süreç hala aynı, yanlış anlamayın bilgili bi insanım kendimi geliştirdim, varlıklı da biriyim arsalar araziler araçlar ancak ağaçlar mahsülü kesti 10 senedir fazladır yok kendim çalışmayı seven biriyim sürekli çalışıyorum lakin artık üstesinden gelememeye başladım bunların tek sebebi yapılan bu büyüler olabilir mi? Çözüldükten sonra tekrar yapılabilirmi? Aslında gelecek cevapları tahmin ediyorum gelmeyede bilir hatta ama yine de belki farklı bi görüş belirten olur diye merak ettim?
Bu kadar ters gitmesinin sebebi büyü falan mıdır?