Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 yıldır içinde bulunduğum durumu atlatamıyorum, maddi anlamda sıkıntı içerisine girdim manevi anlamda da tabi, elimdeki araçların arıza yapması satılmaması, aile içindeki kaos ortamı aldığım verdiğim hiç bişeyin hayrını görememe, ileriye yönelik işte tam bu dediğim kızlar tarafından iletişimimin kesilmesi, olmaması falan artık böyle bi çıkmaza sokmaktan başka bi işe yaramıyor, normalde çok güler yüzlü biriyim kimse hakkında kötü düşünmem, yardımcı olmaya çalışırım pozitifimdir ama şu aralar düşünmedende edemiyorum, evde depoları temizlerken bi yumurta bulduk heryer kapalı ve bi kutu içerisinde aslında büyü olmasına ihtimal vermedim sonra bizimkiler bi kaçtane daha bulmuş bi hocaya gittim, para pul bişey talep etmedi bakarak mezar büyüsü yapmışlar sana yapılması kolay ama çözülmesi güç dedi, yapıcaklarımı söyledi falan sonraki gittiğimde ise biz onu kaldırmışız dedi lakin süreç hala aynı, yanlış anlamayın bilgili bi insanım kendimi geliştirdim, varlıklı da biriyim arsalar araziler araçlar ancak ağaçlar mahsülü kesti 10 senedir fazladır yok kendim çalışmayı seven biriyim sürekli çalışıyorum lakin artık üstesinden gelememeye başladım bunların tek sebebi yapılan bu büyüler olabilir mi? Çözüldükten sonra tekrar yapılabilirmi? Aslında gelecek cevapları tahmin ediyorum gelmeyede bilir hatta ama yine de belki farklı bi görüş belirten olur diye merak ettim?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benimde durumum pek farkli degil ama hic hocaya gitmedim bilemiyorum
Ya buldukları yumurtalar aklımı çeldi bi de hocanın öyle demesi, hani konduramıyorum ben bu kadar iyiyken neden böyle oluyor diye düşünüyorum hep bi çıkış arıyorum artık
Büyü falan çok anlamam ama belki bir sınavdır
Zorlu bi süreç değişik bi sınav, iş dışında herşeyle herkesle alakamı kestim yani olmuyor biyeri düzeltsem diğer taraf etkiliyor
Peki uğraşmayı bırakmayı denediniz mi
Evet O zaman daha beter katlanarak üstüste geliyor.
Nasil mesela
Ya normalde kendimide insanlarıda iyi motive ederim, negatif bi yönüm yok ama ben uğraşmadıkça olmuyor alacaklarımı tahsil edemiyorum haliyle ödemeler çakıyor, bankaları ucu ucuna yetiştiriyorum yanlız yaşıyorum ev kirası faturalar vs o zaman da çakıyor tahsil olmadığı için toplu para geçiyor elime mesela 15.000 20.000 TL arası kendime çok az bi miktar harcıyorum geri kalanı borçlara sağa sola gidiyor mecburi gidiş ve bakıyorum yine başladığım yerdeyim
Planlamada bir hata yapıyor olabilir misiniz
ya da çevrenizdeki insanlar yanlış olabilir mi
Planlamalar normal seyrinde plan dışı şeyler oluyor hesapta olmayan zaten o işi bozuyor, çevremde çok insan yoktur sayılı kişiler onlarlada telefonla konuşuruz ayda yılda bir de bir araya geliriz o kadar herkes işinde gücünde
Bilemedim hiç 🤷🤷🤷
:) şaşırmadım açıkçası, bende artık bilemiyorum onun için sordum
Hoca olayını anlamadım ama büyü varmış bozmuş mu
Ya da bu büyü direk size mi yapılmış
Evet direkt bana yapılan bişey, var dedi yani, belirtileri ise saydıklarım fazlası var eksiği yok hatta , ikinci gidişimde bozdum Ben onudedi, ama bakınca aynı şekilde ilerliyor pek bi değişim olmadı
Bir hoca güvenilir mi çünkü büyü olan bir şey ne yazık ki
İki tekrar hocaya gittiniz mi ya da eve kontrol ettiniz mi belki yine koymuşlardır
Güvenilir çok fazla geleni gideni var hemen hemen her kesimden insan geliyor İstanbul bursa İzmir aklına gelen heryer den ünlüler falan da geliyor diyorlar bilmiyorum ikinci kez yine gittim işte o zmaan kaldırdım demişti ondan sonra evi kontrol etmedik tekrar açıkçası
Bence bir kontrol edin evi
Sonra tekrar hocaya bir gidin
Bir de evi sirkeli suyla silin öyle bir şey kalmış aklımda
Hocaya tekrar gidicem aklımda ondan sonra ona göre diyorum hareket edeyim
Bir de bir dua kur an bir şey mi okutsaniz ya da okusanız evinizde
Kendim dua ediyorum telefonda da açarım dinlerim bazen evde de okunur saolsun ananemler falan da okur çok dua ederler ama sonuç değişmiyor bir türlü yani aklıma gelenleride denedim zaten hep :)
Merakımı cezbetti özür dilerim ama ilginç bir durum sonucu ne olacak haber eder misiniz
Özür dileyecek bişey yok, tabi ki süreci de sonucuda paylaşırım, kaldı ki artık paylaşmamaktan ben çok sıkıldım normalde anlatmam yansıtmam böyle şeyleri ama bazen anlatılmaya ihtiyaç duyuluyor. Merak ettiğiniz bişey varsada sorabilirsiniz
Kim niye böyle bir şey yapar ki
Herşey olabilir kıskançlık, çekememe, hırs ve ya başka sebepler bilemiyorum 🤷♂️
İyi de siz batsaniz ya da Allah korkusun sağlığınız kötü olsa
Sizin paralarıniz veya sağlığınız yapana mi geçecek
Aslında para geçme hususunda bi şüphemiz var ancak yok yere kimsenin de günahı alınmaz, benzer bi olay daha önce de başımıza geldi neticesi hala devam ediyor
Nasıl yani daha oncede mi büyü yapıldı
Evet malesef
O çözüme ulaştı mı peki
Şimdi benim için iftar vakti gelicem tekrar
O çözüme ulaştı evet, afiyet olsun bu arada hayırlı iftarlar
Teşekkür ederim
O nasıl kavuştu peki
O daha uzun bir mevzu ya boşver
Eeee en heyecanlı yerinde bölüm bitmiş gibi oldu ama
:) öyle oldu o tek bana yapılan bişey değildi ama öyle söylim burada bu şekilde yazmam da doğru olmaz o konuyu malesef
Sanırım saygı duymaktan başka çarem yok
Anlayışınız için teşekkür ediyorum 🙏
Umarım her şey istediğiniz gibi olur başka da nedenir bilemedim
İnanın ki tek temennim bu yönde istedikten sonra herşeyi de yapabilecek biriyim ama bi amacım yokmuş gibi geliyor artık öyle bi çok şeyde istemiyorum aslında içinde bulunduğum durumlardan çıksam yeterli gerisi bi şekilde hallolur diye düşünüyorum
Belli ki azimli ve caliskansiniz ev size ait değilse onu mi değiştirseniz
Yoğun bi tempoda çalışıyorum hep hiç şikayetçide olmadım girdiğim tüm işlerde sevilen bi simayım bu yüzden çalışmayı severim, şu an oturduğum ev bana ait değil evet kendi evimi almam an meselesi ancak bi şekilde o da olmuyor işte büyü ile ilgili ihtimallerimiz arasında bu da mevcut, bu arada bu 3 yıl içerisinde ki ikinci evim
Peki bu olumsuz olaylar ev değiştirince de devam ediyor mu
Ya da büyü bu eve de yapıldıysa evinize giren çıkan birisidir
Bu yumurtaları köydeki evde ailemle birlikte yaşarken bulduk yapan ve ya eve girip çıkan birisi tahminimce ancak eve değil şahsıma hatta ailemize yapılan bişey zannediyorum evet olumsuz olaylar benim ve ailem üzerinde hala devam etmekte.
Üzücü bir durum gerçekten keşke gözle görülen bir şeyler olsa da çözüm bulmak daha kolay olsa
İnanırmısınız Gözle görülen tek şey uğradığım zararlar çözümü bulmak için uğraşıyorum o yüzden üzücüden ziyade can sıkıcı bi durum bi hal almaya başladı kaldı ki artık çok düşünür oldum sürekli düşünüyorum
Sürekli düşünmekte modu düşürür
Evet zaman zaman düştüğü oluyor fazla konuşmayınca da insanların dikkatini çekiyor ne oldu bişey mi var vs gibisinden o zaman da bişey yok diyip geçiştiriyorum öyle
En azından düşünmeme olayına bir çözüm bulunabilir
Var işe kendimi odaklayıp daha çok çalışmak hatta birden fazla işte bulunmak hepsinide yapıyorum
İse yariyorsa sevindirici
Kısmen yarıyor ancak o da biraz yorucu olabiliyor
Normal tempo fazla olunca bedenen ve ruhen yorulur insan
Normal tempom zaten yoğun ben biraz daha onun üzerine çıkıyorum diyelim
Ne iş yapıyorsunuz
Aslında tarım ve ticaret şu aralar peyzaj işindeyim
Aslında toprağın dinlendirici etkisi olduğunu düşünüyorum
Evet dinlendirici bi etkisi mevcut yapılan işleride iş sonunda görünce iyi geliyor
En azindan olumlu bakabilecek bir pencere var :)
Olumsuzluk kelimesi hayatımda çok az yer kaplar analitik düşünme yapısına sahip biriyim çözüm odaklıyımdır bu aralar kendimle böyleyim etrafa çok fazla bişey yansıtmadığım için yine olumluyum tek kalınca böyle oldum bi aydır falan sürüyor bu durum
Anlayabiliyorum aslinda zor bir durum
Ziyadesi ile zor, bişey için heves kalmıyor gibi oluyor ruhen yaşlanıyorsun resmen
Yani evet çok dusunmek beyin olarak yoeuyor bedenen de yorulmuşluk hissi veriyor
öyle oluyor evet
Bakalım atlatırız sanıyorum, anlatınca biraz rahatladım hatta konuşmak iyi geldi onun için size ayrıca teşekkür ediyorum 🙏 :)
Anlattığıniz için ben teşekkür ederim 🤗 biraz fazla soru sordum sanırım
Hayır normal olarak sordunuz, hatta merak ettiğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz de daha anlatmak iyi geldi cidden :)
KS KS olalı bu kadar yorum görmemiştir
:) fazlasını da görmüş olabilir bilmiyorum sohbet iyi olunca yer pek farketmiyor bence yorum mesaj vs
Tabii ki öyle :)
😊😊
Her şey gönlünüzce olsun
Tüm sıkıntılarınız kısa zamanda çözülsün inslakh
Temennimiz, umarım kısa sürede halleder çözüme kavuşuruz, ben pek sormadım ama sizde herşey yolundadır umarım
Monotonluk sıkıntı çıkarmaz çok 😂😂😂😂
Ne gibi bi monotonluk mesela? :)
Ev uyku iş 😂
Şu sıralar benim de farksız, günler fotokopi ile çoğaltılmış gibi bugün dünün aynısı :)
Sizin için sıkıntılı bir durum bu ama benim için güzel :)
Sıkıntı olmasa benim içinde güzel pek bi fark kalmıyor çünkü
Bilemdim ne desem 🤷🤷🤷
Ne işle meşgulsünüz? :)
Muhasebe
Yoğun bi meslek 😊
Ne yazık ki 😂
Kalabalık bi şehirdemisiniz peki yoğunluk nasıl? :)
Ne yazık ki kalabalık sizin 😂
Yazlık bi bölge ama şimdilik sakin :)
Sezon acilirsa kalabalık olabilir
Mutlaka olacaktır zaten 😊
Kimse hastalanmaz umarım
Nasip bişey diyemem bakalım nasıl olur bi bitse de şu hastalık kurtulsak olucak :)
Daha bitecek gibi durmuyor ama
Ben çok fazla hastalığa inanmıyorum açıkçası ama bu şekilde devam ederse evet bitmez gibi yani 13 ay oldu
Hastalık ya da her neyse adı uzun süre daha buralarda olacak gibi
Bu virüs uzun zamandan beridir var ancak bu yıl bu kadar belirgin ve mutasyona uğrar oldu normalde bişey yoktu
Haber izlemiyorum ve gündem takip etmiyorum
Ne tesadüf ben de :)
Mantıklı olan bence 😂
Haberleri yolda radio dan dinliyorum ama o kadar sadece geri kalanı film izlemekle falan zaten çok ta tv izleyen biri değilim :)
Radyoda dinlemiyorum filmde izlemiyorum 😂
Siz iş çıkışı direkt uyku moduna geçiyorsunuz o zaman :)
Genelde öyle oluyor gibi 😂
Gibisi fazla sanki 😂
Sadece uyumayı çok seviyorum
Bende severim ancak yatınca uykum kaçıyor kalkınca geri yatıyorum :)
O kadar düşünmeye normal 😂
O kadar haklısın ki :)
Ama ben daha haklı olup da mutlu olduğumu ya da kazandigimi görmedim 😂
Ne gördün peki neler kattı sana? :)
Bu devirde önemli olan haklı olmak değil ağzı iyi laf yapanın işi olur
Evet bu önemli bu devirde doğru, başka peki?
Nasıl başka
Yani başka neler kattı
Bilmem
Anladım :)
Yorum 100 üzeri olunca yorumları açmak zorlaştı :)
Kasıyor
:)
Aynen öyle 😊
Şimdilik bana müsade o vakit bir durum olursa yazarsiniz ya bir şey demek isterxeniz :)
Müsaade sizindir bende içecek bişeyler hazırlayım yazmak isterseniz buralardayım :)
:) :) :)
Evet buradaymışım günaydın 😊
Günaydın ama bence yoruma burda bir son verelim yorum engeli yiyen ilk kişiler olucaz yoksa 😂
😂 😂 😂 Olmaz bişey sanırım mesaj kutun kapalı bu arada
Evet kapalı takip ettiklerom mesaj atabiliyor sadece :)
Farkettim :)
:) iyi haftalar dilerim
Teşekkürler, takip isteği gönderdim bu arada artık kabul edersin etmezsin sana kalmış bişey :)