Kişilik & Karakter Sevgiliniz hangi burçtan olmalı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevgiliniz hangi burçtan olmalı? Güncellemeler+1 yıl Herkes istedigi burçla tanışsın tüm üyelere zeytin dalı uzatıyorum 😂🙊 Sevgiliniz hangi burçtan olmalı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Pastacıkedyy Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 84% +1 yıl Ben gibi yay olsn. Cidden kafa dengi aşırı eylenceli olr ya üf 1 3 Yorumla SaAdimAzrail +1 yıl Ben de yayım. tanışalım mı? Yorumla Pastacıkedyy +1 yıl @SaAdimAzrail jdjsjs sevgilim var be reis. Ondan üzülüyorum ya ztn xhdjjd Yorumla SaAdimAzrail +1 yıl Gidip ağlayım ben o zaman köşede bir yerde. Keşke şu an dm atabilsem sana bir şey dicektim de. Yorumla
Terraco Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 871 cevap paylaştı. Ates burcu olsun isterim 1 0 Yorumla
happylama_x Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Kimse oğlak dememiş ya bi miktar üzüldüm 😄 1 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Balık olmasında isterse at Burcu olsun 1 1 Yorumla closedbox +1 yıl Niye bea balık kızları iyiydi diye duymuştum dkdld Yorumla
closedbox Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl Başak burcunun olamayacağını öğrendim 😄 1 0 Yorumla
tripsevmeyenkadın Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Yengeç ya da balık 2 32 Yorumla closedbox +1 yıl Burcum balık yükselenim yengeç yallah nikah masasına skdmksöxksldl Yorumla tripsevmeyenkadın +1 yıl Ben yengeç yükselen balık jdjfkdkf Yorumla closedbox +1 yıl desene ikimizde oturur sabahlara kadar ağlarız evin ortasında xksöxlslx Yorumla tripsevmeyenkadın +1 yıl @closedbox 🥺🥺ayyy evet Yorumla closedbox +1 yıl Üfff ne duygusallık bee leyla ile mecnunun yeni karakterleri olurduk dodmcodöcl Yorumla tripsevmeyenkadın +1 yıl @closedbox yok be o kadar ağlar mısın uğraşamam senle jdjfjdkfjdf Yorumla closedbox +1 yıl Yok ya biraz abarttım gizli ağlaklardanım ben sksmdldöxlx Yorumla tripsevmeyenkadın +1 yıl Hejdjejdjejdje bende Yorumla KezbanYokEdiciFikret +1 yıl O zaman gençleri evlendirmek bize düşer takın yüzükleri Yorumla closedbox +1 yıl Allah Allah Allah 5 dakikada burç safsatasıyla kızı kaptım dıptısdıptıs sksllsls Yorumla tripsevmeyenkadın +1 yıl Noluyo ya jsjdkskd Yorumla KezbanYokEdiciFikret +1 yıl Şimdi bak delikanlı kızımıza iyi bakacaksın ilk önce işini al eline kızımız hamarat mı hamarat ellerinde 10 marifet 90 60 90 ona göre sahip çık yoksa bozuşuruz hadi siz özele geçin bakim Yorumla closedbox +1 yıl Aaa olur mu efenim başımın üstünde yeri var. Elini sıcak sudan soğuk suya koymam. Yorumla KezbanYokEdiciFikret +1 yıl O zaman düğün başlasın ver zurnayı dırırı dırı dırırı dı dı Yorumla Soran +1 yıl Allah mutlulugunuzu daim etsin gençler 🧿🧿 Yorumla KezbanYokEdiciFikret +1 yıl Darısı başına 😏 okana istiyoruz seni Yorumla closedbox +1 yıl Amin amin arkadaşlar sağolun konuştuk az önce de kız kabul etti hadi bakalım dkdk Yorumla KezbanYokEdiciFikret +1 yıl Neyse kardeşim benim 100 lirayı atarsın ibana çöpcatanlık bedeli Yorumla Okan5922 +1 yıl Beni neden burda karıştırdın la Yorumla KezbanYokEdiciFikret +1 yıl Ulan ayarlayacaktım kaybettin şansını Yorumla Soran +1 yıl @okan5922 kız seni görünce kaçtı okan beni kaldır dedi görüşten 😓 Yorumla tripsevmeyenkadın +1 yıl @KezbanYokEdiciFikret Allah razı olsun knk jdndjsjdjd Yorumla KezbanYokEdiciFikret +1 yıl Ne demek gencler sorun yok kavga olursa bana yazin hallederim ama haftasonları Yorumla Okan5922 +1 yıl Bu burda ya diğeri gitti uzak durun benden ya 😀 Yorumla KezbanYokEdiciFikret +1 yıl Biriniz adim atın ayarlayayim sizide 100 lira lazım hadi Yorumla Soran +1 yıl Ya sen bizden uzak dur okan oradan sildik buraya damladın ümmet hızına yetişemiyor mübarek Yorumla Okan5922 +1 yıl Sorma sorma knka ya 😀 etiket işi nasıldı 😀 Yorumla Soran +1 yıl @kezbanyokEdiciFikret 200tl yi al bunu dünya üzerinden sil. Yorumla KezbanYokEdiciFikret +1 yıl 5 yıllık çöp çatanım böyle çift görmedim Yorumla tripsevmeyenkadın +1 yıl Heyyy bizim aşkımıza engel olmayın Bi gidin ya Yorumla KezbanYokEdiciFikret +1 yıl Benim yorumun altına gelin genc aşıklari rahatsız etmeyin Yorumla Okan5922 +1 yıl Sorma ya 😀 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. İkizler , başak olabilir. 1 0 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Takıldığım bir konu değil. 0 0 Yorumla
k1v1rc1kb1muhend1s Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl kova burcuyum işte hangisi uyumluysa artık 1 0 Yorumla
PembikGelin Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 87% +1 yıl Aslan, boğa, 1 1 Yorumla PembikGelin +1 yıl Eksilmeyen mavi balık galiba Yorumla
yunuscelik034 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 402 cevap paylaştı. Tabikide aslan 😂 1 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Akrep 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Aslan. 1 0 Yorumla
karizzmaa1234 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Saçma soru sanane 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Saçmaysa cevaplama bir zahmet geç ve başka soruyu cevapla andaval Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Burcun hiç önemi yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Ben gibi yay olsn. Cidden kafa dengi aşırı eylenceli olr ya üf
Ben de yayım. tanışalım mı?
@SaAdimAzrail jdjsjs sevgilim var be reis. Ondan üzülüyorum ya ztn xhdjjd
Gidip ağlayım ben o zaman köşede bir yerde. Keşke şu an dm atabilsem sana bir şey dicektim de.
Ates burcu olsun isterim
Kimse oğlak dememiş ya bi miktar üzüldüm 😄
Balık olmasında isterse at Burcu olsun
Niye bea balık kızları iyiydi diye duymuştum dkdld
Başak burcunun olamayacağını öğrendim 😄
Yengeç ya da balık
Burcum balık yükselenim yengeç yallah nikah masasına skdmksöxksldl
Ben yengeç yükselen balık jdjfkdkf
desene ikimizde oturur sabahlara kadar ağlarız evin ortasında xksöxlslx
@closedbox 🥺🥺ayyy evet
Üfff ne duygusallık bee leyla ile mecnunun yeni karakterleri olurduk dodmcodöcl
@closedbox yok be o kadar ağlar mısın uğraşamam senle jdjfjdkfjdf
Yok ya biraz abarttım gizli ağlaklardanım ben sksmdldöxlx
Hejdjejdjejdje bende
O zaman gençleri evlendirmek bize düşer takın yüzükleri
Allah Allah Allah 5 dakikada burç safsatasıyla kızı kaptım dıptısdıptıs sksllsls
Noluyo ya jsjdkskd
Şimdi bak delikanlı kızımıza iyi bakacaksın ilk önce işini al eline kızımız hamarat mı hamarat ellerinde 10 marifet 90 60 90 ona göre sahip çık yoksa bozuşuruz hadi siz özele geçin bakim
Aaa olur mu efenim başımın üstünde yeri var. Elini sıcak sudan soğuk suya koymam.
O zaman düğün başlasın ver zurnayı dırırı dırı dırırı dı dı
Allah mutlulugunuzu daim etsin gençler 🧿🧿
Darısı başına 😏 okana istiyoruz seni
Amin amin arkadaşlar sağolun konuştuk az önce de kız kabul etti hadi bakalım dkdk
Neyse kardeşim benim 100 lirayı atarsın ibana çöpcatanlık bedeli
Beni neden burda karıştırdın la
Ulan ayarlayacaktım kaybettin şansını
@okan5922 kız seni görünce kaçtı okan beni kaldır dedi görüşten 😓
@KezbanYokEdiciFikret Allah razı olsun knk jdndjsjdjd
Ne demek gencler sorun yok kavga olursa bana yazin hallederim ama haftasonları
Bu burda ya diğeri gitti uzak durun benden ya 😀
Biriniz adim atın ayarlayayim sizide 100 lira lazım hadi
Ya sen bizden uzak dur okan oradan sildik buraya damladın ümmet hızına yetişemiyor mübarek
Sorma sorma knka ya 😀 etiket işi nasıldı 😀
@kezbanyokEdiciFikret 200tl yi al bunu dünya üzerinden sil.
5 yıllık çöp çatanım böyle çift görmedim
Heyyy bizim aşkımıza engel olmayın Bi gidin ya
Benim yorumun altına gelin genc aşıklari rahatsız etmeyin
Sorma ya 😀
İkizler , başak olabilir.
Takıldığım bir konu değil.
trampleyi sevsinde önemi yok
Terazi ya da yay
Olmamalı direk😂😂
kova burcuyum işte hangisi uyumluysa artık
Koç olmasın
Aslan, boğa,