Ne kadarı kaldıysa içimizde umudun, sevincin ve neşenin o kadar kolaydır gülümsemek.. Ve ne kadar tükendiyse umudun, sevincin, neşen yarım kaldıysa o kadar kolaydır ağlamak.. Bir ölçeklik zaman alır ikisi de..
Ben kişilik olarak dışarıdan bakıldığı zaman soğuk biri gibi görünürüm. Duygularını zirvede yaşayan biriyim ama bunun yansıtmak istediğim kadarını yansıtırım. Yani güldüğüm zaman da ağladığım zaman da var tabi ki ama bunu herkesle paylaşmam beni gerçek anlamda tanıyan insanlar görürler beni.. Öteki türlü herkese aynı olmak benlik değil. Ağlamak daha zor benim için ve mümkünse kimsenin olmadığı bir yerde. Keyifli günler..
Benim için ikisi de kolay gelir. Diyalog kurduğum kişilerden mi kaynaklanıyor bilmiyorum. Gülmemiz ve tebessüm etmemiz hep ahenklidir. Benim ağlayışlarım da genellikle gözlerimin dolması şeklinde olur. İçime düğümlenen duygularım bazen de etkili bir sağanak yağış gibi benden boşanır.
Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
Aslında sanılanın aksine ağlamak daha zordur. Çünkü hepimiz koruma ve savuna iç güdüsü ile kendimizi ağlamak ve ağlatılmaktan koruruz. Nedense bu mükemmel savunma ağını kullanmayarak ağlıyor ve ağlatılmamıza izin veriyoruz.
Gülmek için ise hayatta olmamız, geçici bir süre kalacağımızı bilmemiz ve gülsekte ağlasakta hayatın aynen seyrinin devam edeceğimniz bilmemiz yetiyor.
Ağlamakta zorlanıyorum. Çok fazla ve her yönden baskı altında olmam gerekir gözyaşlarımın dökülmesi için. Derinden sarsılmam gerekir ya da. Mutluluktan hiç ağlamadım o nasıl bir şey bilmiyorum.
Gülmek zor değil gülmek ve gülümsemek benım için çok kolay ağlamakta çok kolay duygusal biriyim bu hafta film izledim çok ağladım bence ikiside kolay gülmek gülümsemek mutlu eder beni Allah kimseyi ağlatmasın insanlar ağlıyacaksa mutluluk gözyaşı olsun
Gülmek aw gülemiyorum napiyim istemiyor canım millet yanımda anırsa bile eğer gülmek istemiyorsam gülmüyorum bazen ayıp oluyor ama napiyim zorla gülemem