Kişilik & Karakter Melek misin şeytan mı söyliyim mi? _SousLesÉtoiles_ Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Benden şeytan olmaz bee 😂 Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar anladık şeytanda melektir buna takılmayın 😀Görüş paylaşan herkese teşekkür ediyorum 😊 Melek misin şeytan mı söyliyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Melek kadar iyi şeytan kadar kötü insan kadar aptal değilim neyim bilmiyorum ama bu dünyadan olmadığım kesin 1 1 Yorumla _SousLesÉtoiles_ +1 yıl Allah allaah 🤔 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl özünde şeytanda bir melek aslındabilemedim şimdi:) 1 0 Yorumla
Bilimöğrenelim Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Konu niye bana döndü mk 0 1 Yorumla _SousLesÉtoiles_ +1 yıl Jxjxjsjs Yorumla
u OurangMedan Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Tövbest ama söyle yine de. 0 2 Yorumla _SousLesÉtoiles_ +1 yıl Şeytan Yorumla u OurangMedan +1 yıl Kurs veriyorum ona. Yorumla
eliff6678 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Herkes bana ne kadar hanim hanımcık kiz der ama gel gör ki şeytanın önde gidenyiim 1 0 Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 365 cevap paylaştı. Şeytan da bir melek 😈😈😈 3 0 Yorumla
DeathXIII Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 30% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Melek olmadığım kesin 1 0 Yorumla
sanane_kardeş Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Söyle 😃 1 2 Yorumla _SousLesÉtoiles_ +1 yıl Şeytan Yorumla sanane_kardeş +1 yıl Öğrencimdi tanırım😃 Yorumla
sanalkullanici123456 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Söyle 1 2 Yorumla _SousLesÉtoiles_ +1 yıl Melek Yorumla sanalkullanici123456 +1 yıl Teşekkür ederim 🤗 öyleyim kimseye kötülük etmedim şükür 🥰 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. tabi buyur 0 1 Yorumla _SousLesÉtoiles_ +1 yıl Şeytan Yorumla
Latteeemm Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Şeytan da bir melek halbuki.. ama söyle hadi 😄 0 0 Yorumla
ktyz123 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Söyle 1 3 Yorumla _SousLesÉtoiles_ +1 yıl Şeytan Yorumla ktyz123 +1 yıl Yine mi bana şeytan🤣🤣 Yorumla ktyz123 +1 yıl Biri de iyisin desin Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Söyle 0 2 Yorumla _SousLesÉtoiles_ +1 yıl Şeytan Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Evet olabilir 👹👺👿😈 Yorumla
ToprakBey_ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl söyle bakalım 0 2 Yorumla _SousLesÉtoiles_ +1 yıl Melek Yorumla ToprakBey_ +1 yıl <3 Yorumla
BryanHawk Takip Et Master Yaş: 31 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. olur 0 2 Yorumla _SousLesÉtoiles_ +1 yıl Melek Yorumla BryanHawk +1 yıl Fifti fifti diyelim biz şuna Yorumla
dArcc Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 58% +1 yıl Söyleeee 0 4 Yorumla _SousLesÉtoiles_ +1 yıl Tm be ne baryon. Şeytan Yorumla dArcc +1 yıl Nasıl şeytan çüş Yorumla _SousLesÉtoiles_ +1 yıl Bilmem öyle gibi geldi 🙄 bcjfkdhd Yorumla dArcc +1 yıl Pekiii Yorumla
münzevibirisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 46% +1 yıl Hadi söyle. 0 1 Yorumla _SousLesÉtoiles_ +1 yıl Melek Yorumla
ᴡiɴᴄʜєѕᴛєʀ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Söyle 0 1 Yorumla _SousLesÉtoiles_ +1 yıl Melekk Yorumla
Little_dark_age_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl söyless 0 2 Yorumla _SousLesÉtoiles_ +1 yıl Melek Yorumla Little_dark_age_ +1 yıl aaaaa Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Buyur söyle bakalım 0 1 Yorumla _SousLesÉtoiles_ +1 yıl Şeytan Yorumla
Erenkuvvet Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Söylee 0 4 Yorumla _SousLesÉtoiles_ +1 yıl Hiç şeytan tipi yok sende yaa melek Yorumla Erenkuvvet +1 yıl Yoo ben şeytanımm 😈 Yorumla _SousLesÉtoiles_ +1 yıl Melek yüzlü şeytan🙄 Yorumla Erenkuvvet +1 yıl Aynenn :)) Yorumla
RubbieRolePlayy Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Söyle. 0 2 Yorumla _SousLesÉtoiles_ +1 yıl Melek Yorumla RubbieRolePlayy +1 yıl Eyvallah. Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Söyle. 0 1 Yorumla _SousLesÉtoiles_ +1 yıl Melek Yorumla
Keko_01 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl solee 0 2 Yorumla _SousLesÉtoiles_ +1 yıl Şeytan Yorumla Keko_01 +1 yıl doğru Yorumla
ismimdensananee2 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. heyecanlandim soyle 0 1 Yorumla _SousLesÉtoiles_ +1 yıl Melek Yorumla
SarıSakallıKumral Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Söyle bakalım hadi 0 1 Yorumla _SousLesÉtoiles_ +1 yıl Şeytan Yorumla
marslijokeer Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 93% +1 yıl Soyle 0 1 Yorumla _SousLesÉtoiles_ +1 yıl Melek yüzlü şeytan Yorumla
UgROzcN Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 65% +1 yıl haydi söyle 0 2 Yorumla _SousLesÉtoiles_ +1 yıl Melek Yorumla UgROzcN +1 yıl 🥰🥰🥰🥰🥰 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl söyle 0 1 Yorumla _SousLesÉtoiles_ +1 yıl Melek Yorumla
ahmtkrt03 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 53% +1 yıl Söyle hadi 0 2 Yorumla _SousLesÉtoiles_ +1 yıl Şeytan Yorumla ahmtkrt03 +1 yıl Olsun oda bi melek 👼 Yorumla
Kadirdrnn Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl söle bro 0 3 Yorumla _SousLesÉtoiles_ +1 yıl Melek Yorumla Kadirdrnn +1 yıl sağol sende öylesin Yorumla _SousLesÉtoiles_ +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Söyle 0 2 Yorumla _SousLesÉtoiles_ +1 yıl Şeytan Yorumla Ash_Ketchum +1 yıl 😈😂🤪 Yorumla
_utarix_ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl olurr 0 2 Yorumla _SousLesÉtoiles_ +1 yıl Melek Yorumla _utarix_ +1 yıl 🖤🖤🖤🦋🦋 Yorumla
burhandeja15 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 702 cevap paylaştı. Söyle bakalım 0 4 Yorumla _SousLesÉtoiles_ +1 yıl şeytan Yorumla burhandeja15 +1 yıl 😂 😂 bile me din Yorumla _SousLesÉtoiles_ +1 yıl İçinde bir şeytan vardır belki jxjxkdkz Yorumla burhandeja15 +1 yıl Aynen hep bi var içimde 😂 ama kurtulmak istiyorum olmuyor be Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Söyle 0 1 Yorumla _SousLesÉtoiles_ +1 yıl Melek Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Süle sülee 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. 🐴 at im 0 0 Yorumla
OdunKokanAdam Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Soyle hadi 0 1 Yorumla _SousLesÉtoiles_ +1 yıl Melek Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl haydi söyle.. 0 1 Yorumla _SousLesÉtoiles_ +1 yıl Melek Yorumla
Hüseyin_33 Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Söyle bakalım abla 0 1 Yorumla _SousLesÉtoiles_ +1 yıl Melek Yorumla
calpsize Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 482 cevap paylaştı. De bakim merak ettim 0 3 Yorumla _SousLesÉtoiles_ +1 yıl Melek Yorumla calpsize +1 yıl Teşekkür e Yorumla calpsize +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Akrep_Erkeği_ Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Söyle bakalım 0 3 Yorumla _SousLesÉtoiles_ +1 yıl Melek Yorumla Akrep_Erkeği_ +1 yıl Sen öyle san 😈😈😈😈 Yorumla Akrep_Erkeği_ +1 yıl Şaka şaka 😇😇😇 Yorumla
asosyal_berduss Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Soyle bakalim 😅 0 6 Yorumla _SousLesÉtoiles_ +1 yıl Melek Yorumla asosyal_berduss +1 yıl Tesekkur ederim bir kanatlarim eksik 🌹 Yorumla __meyvesuyuuu +1 yıl Bumu melek bu peki tamam Yorumla asosyal_berduss +1 yıl Üzüyorsun ama Yorumla __meyvesuyuuu +1 yıl Sordum sadece birşey demedim iyi gunler Yorumla asosyal_berduss +1 yıl Baaay Yorumla
_Outcastt Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Söyle 0 2 Yorumla _SousLesÉtoiles_ +1 yıl Melek Yorumla _Outcastt +1 yıl Sayılırım😈 Yorumla
Qashqaii Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Söyle 0 2 Yorumla _SousLesÉtoiles_ +1 yıl Şeytan Yorumla Qashqaii +1 yıl Neden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Melek kadar iyi şeytan kadar kötü insan kadar aptal değilim neyim bilmiyorum ama bu dünyadan olmadığım kesin
Allah allaah 🤔
özünde şeytanda bir melek aslında
bilemedim şimdi:)
Konu niye bana döndü mk
Jxjxjsjs
Tövbest ama söyle yine de.
Şeytan
Kurs veriyorum ona.
Herkes bana ne kadar hanim hanımcık kiz der ama gel gör ki şeytanın önde gidenyiim
Şeytan da bir melek 😈😈😈
İkisinin ortasıyım ben
Şeytan da bir melek 😈
Melek olmadığım kesin
@-@ çok tatlış bir meleğim
Söyle 😃
Şeytan
Öğrencimdi tanırım😃
Söyle
Melek
Teşekkür ederim 🤗 öyleyim kimseye kötülük etmedim şükür 🥰
tabi buyur