Dar günlerde
İyi günlerde
Veda ederken
İşimiz düştüğünde...
İyi günlerde
Veda ederken
İşimiz düştüğünde...
Bir insanın gerçek yüzü sanırım o insanın keyfi yerinde olmadığı zaman, sinirli olduğu zaman ortaya çıkıyor. iyi olduklarını düşündüğümüz insanların sinirli hallerine çok şaşırırız bazen. işte bizim sevdiğimiz insanların gerçek yüzü açığa çıkıyor aslında... bu yazıyı diğer yazdıklarım gibi en başta kendi nefsim için yazdım.
İyi hallerde herkes iyidir şartlar zorlaştığında esas iyiler ortaya çıkar değil mi
Ne kadar başarabiliyorsunuz bunu
Yöntemleriniz nelerdir merak ettim. Nasıl değiştirirki insan o anki duygusunu
Kolay kolay hiçbir şey tahrik edemez yani sizi öyle midir?
Güçlü bir iradeniz var demekki
Tebrik ederim doğrusu
Rica ederim 🤗
Rica ederim ne demek 🤗
Damarına basildiginda
Bir kişiyi tanımak istiyorsak kesinlikle damarını bir yoklamak lazım
Cevap
8Cevap
şahsi olarak mı yoksa genel anlamda yaşadığımız hayattaki diiğer insanların hal hareket tutumlarını gözlemlenmesi sonucu öğrendiklerimizmi.
Şahsi olarak sordum esasen
O zaman gerçek yüzünüz biraz farklı normal ilişki kurduğunuz insanlara
çok akıllarına girmeden fikirlerini değiştirmeden yardımcı olmayı severim ama kendi kararlarını kendilerinin vermesini isterim her nekadar eminde olsam benim istediğim gibi karar vermeleri gerekiceği için net konuşmam dostlar arkadaslar hatta samimi gelen tanımadıklarımız benim için cidden kıymetlidir.
Ayakları yere sağlam basan nereye adım attığını bilen sonuçlarını kestiren bir insanın varlığını hissettim karşımda. Maşallah. Özgüven dedikleri bu olsa gerek lütfen bunu kaybetmeyin
bu sözleri bize ceviz ağacı gibi usta bir kişilik söylüyorsa hak ettiğimizi düşünüyoruz lakin bu takdirin bize fazla olduğunuda söylemekten geri kalamıyoruz nice insanlar varmış ahestenin tanıdığı aheste onların yanında devede kulakmış. iyi bir usta duyularını kazandığı becerileri kolay kolay yitirmez sadece zinde tutmak ve hep kullanmak gerekli kullanılmayan bir yetenek güçsüzleşir.
Yeteneği kullanmak için alanlar oluşturmak lazım o halde- dövünüp kendimize sen zayıflıyorsun artık demek yerine. Ne demiştik insan ne ederse kendine ediyor. Kendimizle iyi geçinmek için fırsatları kollamak en başarılı şekilde değerlendirmek tecrübelerle birleştirmek ortaya güzel işler çıkarmak lazım değil mi
Hiçbir zaman göstermem
Neden peki
Gerçek yüzümü daha ben göremedim
İyi mi kötü mü bilemedim
yoğun stres altında en çok
Erkek varlıkta kadın darlıkta belli olur demişler. Dardayim yalanım yok 😂
Ben hep gerçek yüzüm
Yok artık
Sinirlendiğimizde
Öleceğimiz zaman
Can havliyle ne ortaya çıkarki
Ölüyorsun kaybedecek başka birşeyin yoksa gizleme ihtiyacı duymazsın