Çok para istiyorum ama aklımda ki kişilere yardım etmek için kendime istediğim orta gelirli bir araç haricinde hepsini ihtiyacı olanlara vermek için. Bu pandemi döneminde durumlar çok kötü. Elinde olan herkes geleceği düşünerek gerçekten ihtiyacı olanlara elinden geleni yapsın arkadaşlar. Kendisini de zora sokmasın ama gönlüne düşeni de verisn. Bugün briisnin evine ne götüreceğini bile bilmiyorum ama çarrsizlik içinde telefonunu satıp çok kötü telefonla idare ettiğine şahit oldum adama telefonu verirken konuşması kirayı ödeyeceğim merak etme eve lazım birşey var mıydı...😔😔😔
Son iki gündür el kaviyy cellecelalühü zikrini çekiyorum. Hem kronikleşmiş agorafobimde gözle görülür gelişmeler olmaya başladı hemde son günlerde yaşadığım mide spazmına karşı güç kazandım. Bu daha ne gibi güzel günler getirir bilemem ama bukadarına bile çokça şükrediyorum
Ya Rab! Hakkı hak bilip hakka intisab eden; bâtılı bâtıl bilip bâtıldan ictinab eden kullarından eyle bizi. Hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eyle, yahut gönlümüzün istediğini hakkımızda hayırlı eyle.
Dua sız olurmu hiç, her şeyin başı dua dır,, kulun ALLAH a konuşması dua ile olur,, ve ümmeti Muhammed için tez zamanda bu korona illetinin dünyamızdan gitmesini, bitmesi için dua ediyorum
Ah be kardeşcik anlaşamayyourmuyuz acep? Yazmışsın ya "şöyle bir bisikletim olabilirmi Allah'ım" deyyu, ona dedim. "Her zaman cümlemiz için' derken dua ederim diye didim di. 'Nasılı' da şimdi diyeyim bari "Allah'ım beni ailemi, milletimi ve bütün inananları; kötülükten acizlikten, birbirimize karşı düşmanlıktan, saygosızlıktan, sana karşı düşmanlıktan, idraksızlıktan, iradesizlikten ve senin adınla ölüp, senin adınla dirilememekten bizleri koru" derim. Bunu övünmek için değil, birileri de etsin diye yazdım, her sabah işe giderken okuduğum duanın bir kısmı. Keşke herkes etse.🙂
Bütün suçu Ramazan'a yüklemeyelim, siz de cümlenizde özne kullanmamışsınız. O yüzden ilk bakışta anlaşılmıyor. Eğer açıklamasaydınız iftardan sonra da anlayamazdım 😄😄
dua lar çok önemli bir çok dua ediyorum dua etmekten tyorulmam Allahtan ümit kesmiş gibi olurum dua etemzsem böyle kötü birseyi de kabul edemem dua etmek imanın bir göstergesidir aynı zamanda.. Allahım... ... amin