AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Tamamen anlaşılabilmek.
hemcinsimle beraber olmak benim için imkansız
doğru kişiyi bulmak sanırım.
İnsanları asla tatmin edemem
😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂
Sevdiğimi aldatmak
Büyk konuşmk istemiorm snra başıma gelir.
Hayallerim 🙄
Büyük konuşmam hayatta
İmkansız diye bir şey yok.
Kavuşmam imkansız...
Rüzgari durdurmak.
imkansızlığın gerçek olması
Mutluluk
Benim için imkansız diye birşey yok
İmkansız yok
Hayallerim
İmkansız diye bir şeyin olması benim için imkamsız
Onun beni sevmesi
Başkası sever seni olmaz mı? Yani hayatını seni sevmeyen biri için dağıtmana değmez
Olur tabi de benim sevmem de hem zaman alır hem imkansız gibi bi şey
Doğrudur insan çabuk çabuk sevemez özellikle bir kere yandıktan sonra yani açıkçası sende bu güzellik varken talibin çok olur. Ama tabi önemli olan senin birini sevmen. Ve ben seni sevmeyen bir erkeğin neden sevmediğini merak ediyorum ona sormak isterdim yani tabi ki herşey güzellik değil ama senin gibi birinin bunu demesi açıkçası üzdü beni, Ben açık konuşmayı severim kusura bakma umarım kırılmazsın bana
Sevdim çünkü onun farklı oldugunu düşünüyordum dürüst Mert karı kız peşinde olmayan ve iyi kalplı biri. Herşeyden önce bi çok oyunlardan geçtik ve o oyunlar sonucunda bana aşık olduğunu sandım hata bana evlenme teklifi eti sonra ben değildim diyip kayıplara karıştı.. onun sorunu neydi bilmiyorum ama fake hesaplardan anlamayı çalıştım sevdiği ve unutamadığı bi başkası varmış ama bence yalan söylüyor ben olduğumu anladığı için öyle dedi yani bilmiyorum
Anladım geçmiş olsun insan üzülür tabi ki inşallah mutlu olursun ve tüm kalbimle mutluluk diliyorum dostum
Çok sağol güzel kalplı arkadaşım
peki tam olarak ne yapmayı düşünüyorsun o çocuğun peşinden gitmeyi mı yoksa onun sana dönmesi için dua etmeye mı baslicaksin
Söylediğin gibi mert biri ise kolay kolay sevdiğini unutmaz ama seni sevse çok sever mert adam unutmaz ama sevdi mı tam sever mert adam merttir serttir demir gibi sağlamdır herkese nasip olmaz
Ben onun için 4 yıl savaştım daha da savaşamam ya bana söylemediği bi şey var ya da gerçekten başkasını seviyor elimden bi şey gelmiyor malesef çünkü mesajlarıma görüldü atan birisine daha ne yapayım ki? 🥺😭
Yani Hayat senin hayatın savaşmak herşeye rağmen güzeldir. Ama bazen bazı şeyleri de kabul etmek gerekir. Mesela ben bir kızı gördüm bu sitede Allah için etkilendim çok güzel ve alımlı birisiydi belki bu yaşıma kadar gördüğüm ve göreceğim en güzel kızdı. Ben ona sevgili olma teklifinde bulundum o kabul etti. Dünyalar benim oldu o kadar çok mutlu oldum ki yani ne mal ne mülk beni o kadar mutlu edemezdi. Ama arada bir kaç gün geçti buluşma teklifini redetti ve beni yüzüstü bıraktı. Yani ben o saatten sonra anladım ki bazı şeyleri zorlamak yanlış birisi gitmek mı istiyor bırak gitsin kendi isteğiyle sevmiyorsa gerisi boşunadır. Bazi şeyleri kabuk etmek lazım hayatta ama biz irademize yenik düşüyoruz, bence yeri geldiğinde gururlu olmak en iyisi boş ver takma bu da gelir bu da geçer. insan birazcık hırpalanır ama toparlarsın sonradan hayatına ve kendine iyi bak kendi değerini bilmezsen kendini üzersen başkası hiç acımaz sana
İnsanın çok zoruna gidiyor ya çok tamam seninkisi sanal olduğu için belki güvenmedi belki ailesi izin vermedi bilemeyiz ama bu pislik herif benimle aynı lisedeydi ya.. hiç olmazsa insan istemiyorum git başımdan der görüldü atmak ne kadar acı bi şey bilememzsin
Ya ben biliyorum seninkinin çok zor olduğunu ben de kıl payı kurtuldum ama yine de bana da koydu
Bir söz veriyor sonra çocuk oyuncağı gibi cayıyor adama koyar be dostum vallahi
En çokda o beni sinir ediyor ya hiç bi şey olmamış gibi davranmasına 😒
bence kendini üzme dostum değmez
Değmez tabi ama keşki gözünü allah kor etse
o kadar da beddua etma
Ederim tabi ruhumun katılı ya 4 yıl da hayatım biti
boş ver dostum kendini yıpratma
dostum
Bir cana kıyamam
Galiba gerçek aşkı bulamayacağım.
Evlenmek
Benim için her șey imkansızdır...