KAPALIYIM SAÇLARIM DÖKÜLÜYOR?

Arkadaşlar yaklaşık 3 yıldır kapalıyım. Kendi isteğimle kapandım annem açık. Kimse baskı yapmadı kendim kapandım. Fakat son 1 senedir başörtümü boş yere taktığımı hissettim. Yani demek istedigim başörtü benim için alışık olduğum takmadan çıkamayacağım bir organ haline geldi yani alışkanlık oldu. Ama başörtü takdigimda ne mutlu ne bir his oluyor içimde. Saçlarım çok döküldü saç tepemde oluk oluk boş yerler var dökülmekten. Bakalım haftaya dermatologa gidiyorum onun vereceği şeyler de ise yaramazsa açılacağım. Sizin düşüncelerinizi merak ettim ne yapmalıyım açılmalı miyim yoksa deneyip deneyip en sonuna gelince mi yani dayandığım kadar dayanayim mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Dermatologa gittim saçlarımın son 1.5 senedir döküldüğünü soyledim. Bana dediki kilo kaybın oldu mu diye dedim hayır hiç çinko aldın mı dedi hyr dedim sana çinko yazayım o ilaclari al sonra tekrar görüşelim dedi. Yani hiç umduğum gibi olmadı doktor ne saçıma baktı ne farklı test falan ne bileyim sadece çinko yazdı yani vitamin sizin düşüncelerinizi bekliyorum uzun uzun yazın
KAPALIYIM SAÇLARIM DÖKÜLÜYOR?